Η αναζήτηση βρήκε 250 εγγραφές

Return

από george188
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Πρωτη φορα βλεπω συνοπαδους να τους λεει ο αδερφος blackzone μεχρι και το ονομα και αυτοι να επιμενουν...."πες μας ποιος ειναι" αρνουμενοι να πιστεψουν οτι δεν ειναι ο Μιτροβιτς.. :lol: :lol:

-Ποιος ειναι ο παικτης που φέρνουμε Βίρνα?
-Ο μπρεθγουειτ γιαγκο?
-Ειναι ο μιτροβιτς βιρνα?
-Κλείσαμε ...
από TylerDurden
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

paokspren έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:56
Επίσης, Apetenok? Ονοματάρα.
Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
από loukas karadimos
Τρί 02 Σεπ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Για εμένα η ερώτηση είναι, θέλουμε να προλάβει ο φορ την λίστα?

Να και ένας που έχει καταλάβει τι συμβαίνει….

Δεν θες να φύγεις φεντια φίλε μου; Οκ, κάτσε εδώ να πάιζεις ευρωπες και θα σου φέρω εγώ μια φοράκλα να σε ξεκουράζει τις Κυριακές, γέννα και Γενάρη βλέπουμε

Εγώ τουλάχιστον αυτό ...
από nunies4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Καλά μωρέ πως θέλατε να γιορτάσετε τα 100 χρόνια του πιο ροκ συλλόγου στον πλανήτη; Ντεκαβλε φιέστες και πανηγυρακια;
Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο τρόπο εορτασμών από αυτό που γίνεται από το καλοκαίρι. Ο σύλλογος γιορτάζει όπως αρμόζει στην ιστορία του. Άκρως τρελά και ΠΑΟΚτσηδικα
από KalamarGiannis
Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

καλό νέο, τον θέλω για λόγους Marketing(+φανέλα ΠΑΟΚ Αντετοκούμπο). Επίσης, αν δουλέψει έχει κάποια καλά τρίλεπτα λόγω αθλητικότητας. Πέρσι το έβγαλε στο παρκέ μόνο 2 φορές...

άντε με το 3αρι, επιτέλους! σε λιγότερο από 2 βδομάδες έχει προετοιμασία. Πότε θα τον φέρετε;
από Psaras
Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή κλείσαμε όσον αφορά τους ξένους ή περιμένουμε κάτι ακόμη;

Προς το παρόν μάλλον κλείσαμε. Λογικά ένας έβδομος ξένος ίσως έρθει στα μισά της σεζόν.

Δεν αποκλείω λόγω και της στήριξης της ΚΑΕ στην ΠΑΕ στην κόντρα με τον ΑΣ να υπάρξει προς τις γιορτές κάποιο "δώρο" για τα 100 χρόνια από ...
από Hayate
Τρί 25 Νοέμ 2025, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω πάντως ότι ο Καμ Ρεντις με το Λουτσεσκου θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο ..Αρκεί να δουλέψει λίγο και σε τακτική,από ταλέντο άλλο τίποτα ..
από renegade
Τετ 15 Οκτ 2025, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Η ιδιοκτησία δεν έχει ανάγκη να τσουντάρει.
Ο ΠΑΟΚ όμως είναι ο λαός του.
Ό,τι και να κάνει η ιδιοκτησία, όσο και να χώνει, η δυναμική μιας ομάδας είναι η οπαδική της βάση.
Μπερδευόμαστε και νομίζουμε ότι επειδή πλέον δεν κάνουμε εράνους, δεν αγοράζουμε μετοχές για να σώσουμε την ομάδα, το μότο ...
από danirifle
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 17:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

διάβασα ότι κλήθηκε στην εθνική ο μαθητής μου ο βήχος!
τεράστια υπερηφάνεια και είπα να το γράψω
από kataramenos5
Τρί 09 Σεπ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Μια λαμπαδα στο μποι του Κωστα Α.
που η αμ. παρουσια του στο 1ο αλλαξε ουσιαστικα ολο το παιχνιδι.
από Guitarman
Δευ 15 Σεπ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Γιατί μόνο στο πρώτο σκέλος? Φοβάσαι για το dna σου?

Εντιτ:

Ακροαριστερές απόψεις επαναλαμβάνεις αλλά στον πραγματικό κόσμο ο κάθε νορμάλ άνθρωπος όταν ακούει Κινέζος αυτόματα έχει συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό του, το ίδιο και όταν ακούει Κενυάτης, Σουηδός, Έλληνας κλπ.

Επίσης δεν θέλω να ...
από marsantos
Παρ 03 Οκτ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

giapas καλησπέρα.
Ο βαζελος σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εμάς, έπαιξε λυσασμενα και στάθηκε για 60 λεπτά. Μετά οκ κατέρρευσε από δυνάμεις.
Το αστείο ξέρεις πιο είναι; Βγαίνει ο ρεπόρτερ του οσφπ βγήκε το μεσημέρι και είπε πως αδειάζει η κλεψύδρα του Μεντιλίμπαρ. Αν υπήρχε λίγη ψυχραιμία να ...
από tolis14
Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Για μένα το ιδανικό είναι ο αποκλεισμός των πάντων. Αυτό θα τους προκαλέσει τεράστια γκρίνια, εσωστρεφεια, απώλεια εσόδων και μεγάλα προβλήματα στο rotation. Και ως bonus, τη δική μου χαρά γιατί τους απεχθάνομαι όλους :D