Η αναζήτηση βρήκε 250 εγγραφές
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μετα τον Ντελια και τον Ζαφειρη οχι και τον Μαυροπανο. Δεν θα το αντεξει ο Σαμπρακος αυτο. Θα κανει καμια τρελα και θα εχετε τυψεις σε ολη σας την ζωη. Να ειστε πανω απο ολα ανθρωποι.
- Παρ 22 Αύγ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι σας αρέσει σ αυτόν τον Τσιριβεγια απορω. Τον είδα κ απο κοντά, ήμουν στο Ρειντζερς - βαζελος στη Γλασκωβη. Καθόλου αθλητικός, υποφερτός τακτικά. Τίποτα το ιδιαιτερο
- Δευ 25 Αύγ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται ο κόσμος είναι ότι ο χρησταρας είναι ένα παιδί που μεγάλωνε ταυτόχρονα με τον ΠΑΟΚ και από το 18 βλέπει έναν ΠΑΟΚ να γιγαντώνεται. Δηλαδή πέρα από τα χρήματα είναι ένα παιδί που οπαδικά ο ΠΑΟΚ το έκανε παιδομάζωμα όπως και χιλιάδες άλλα παιδάκια εκτός βορείου Ελλάδος ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
@blackzone44 φιλε πρωτον σε ευχαριστουμε για την εμημερωση ( οπως κ τα αλλα παιδια) δε θα βαρεθω να το λεω οσο κουραστικο κ αν σας φαινεται...
Ποσο κοντα ειμαστε χαφ κ σεντερ μπακ?? Να περιμενουμε αμεσα κατι ή παμε για μετα το ματς?
Του χαφ δεν ξέρω πόσο κοντά είναι υπήρχε αναμονή για να δουν ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Να ρθει ο Μανε κ να κανει βιντεο παρουσιασης με Υρω Μανε,αμ πως;
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε ο Vogliacco δανεικός με μη υποχρεωτική ρήτρα.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 08:58
- Jump to forum
- Jump to topic
O ΠΟΡΚΥ είναι ο παίχτηςPaok1926 + male-sykies έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 08:39 Δεν βλέπω να ρωτάει κανείς αλλά Πορκυ που το ξέρεις ότι ο παίκτης έρχεται σήμερα??? Το γράφει κάπου???
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά και επειδή ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει "ΠΑΟΚ στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών" από χθες το βράδυ παρακαλάω να κλείσουν Βολιάκο και Πουέρτα.
Και ας έχω (σοβαρές) ενστάσεις για τον Ιταλό, όχι τόσο για το αν είναι χρήσιμος παίκτης όσο για το αν είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
Σε κάθε ...
Και ας έχω (σοβαρές) ενστάσεις για τον Ιταλό, όχι τόσο για το αν είναι χρήσιμος παίκτης όσο για το αν είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
Σε κάθε ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
@Σουριναμέζος στο ενα ποστ λες "παπαρας" και μετα ξεκινας την προταση σου με την λεξη "αρχετυπο" ρε φιλε;
Τι μας κανεις; Μας ανεβαζεις και μας ριχνεις.
Τι μας κανεις; Μας ανεβαζεις και μας ριχνεις.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic

Με αυτο τι εγινε τελικα; Ολα καλα;
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Άργησα σήμερα αλλά done deal με Bianco σούπερ ντιλ άμα μας βγει τον κρατάμε και εύκολα

- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως και για Gabi goal θα πανηγύριζα!
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ανάσα είναιDimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 11:21εχουμε ελπιδες γι αυτον που εμαθες?blackzone44 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 11:20 Καλημέρα μάγκες έμαθα ποιος είναι, μεγάλη καψούρα έχει ακουστεί και παλαιότερα δε λέω ποιος είναι ακόμα.![]()
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζαλαγιετα?
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Braithwaite είναι δεν υπάρχει κάτι άλλο μην τρελαίνεστε