Η αναζήτηση βρήκε 30 εγγραφές

Return

από tzo_1926
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δε ξέρω για ποιόν ενδιαφερόμαστε πραγματικά κι ανάθεμα με αν όντως ξέρει κάποιος.

Καλά κάνει κι ονειρεύεται και θελει ο καθένας όποιονδηποτε.

Απλά, αν στραβώσει να μη μιζεριασει.

Το χαφ πρέπει να είναι ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ διαθέσιμο στον επόμενο ευρωπαϊκό γύρο.

Χτες φάνηκε το Γιατί. Μέχρι να ξεπιαστει ο ...
από tzo_1926
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Προσωπικά πάντως θεωρώ λάθος - και να πω την αλήθεια με φοβίζει κιόλας- να πιστέψουμε ότι αν για κάποιο λόγο δεν γίνει του ζαφείρη τα συγκεκριμένα ποσά θα διατεθούν για άλλον ή άλλους ποδοσφαιριστές.
Δυστυχώς δεν πάει έτσι.
Δηλαδή αν έρθει στο τέλος της ημέρας κανένας Γκλεν με 3 εκατομμύρια και ...
από tzo_1926
Δευ 11 Αύγ 2025, 07:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Και ξαφνικά στο Facebook μου την είπε μια άγνωστη σε μένα γιατί υποστηρίζω Ιβάν
Φίλε μου σε βλέπω γράφεις γράφεις... Στηρίζοντας ποιον? Έναν επιχειρηματία που δεν θα είχε εμφανιστεί αν δεν είχε κινήσει όλη αυτή την κατάσταση ο κατσαρης και αν όλοι αυτοί που με ανιδιοτελή αγάπη και χωρίς να βάζουν ...
από tzo_1926
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

ο ΑΣ ειπε πολυ απλα πραγματα.

εγγυησεις αλλιως δεν υπογραφουμε.

τελος κυριοι.

Τι εγγυήσεις θέλει μας είπε? Ότι θα σταματήσει ο πόλεμος? Εάν έχει ο σαββιδης λεφτα σε τράπεζα δυτική τους κάνει?

Είπαν ότι τους κάνει.

Ωραία λοιπόν. Εγγυήσεις. Συμφωνούμε.

Ας δώσουν την υπογραφή στο ...
από tzo_1926
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Κάναμε 2 προτάσεις σε μια μέρα. Αν κάνουμε κι άλλη στο καπάκι θα ζητήσουν κι άλλο.

Τώρα το αφήνεις μια δυο μέρες με τον παίκτη να πιέζει.
Την 3 ημέρα τσιμπάς λίγο ποσοστό, λίγο bonus και τέλος.
από tzo_1926
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

To πρώτο αρνητικό είναι οτι το θεωρεί τελειωμένο ο Ράγκα... Και με τον Ντέλια δε το θεωρούσε τελειωμένο;;
από tzo_1926
Δευ 11 Αύγ 2025, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

Να δεχτουμε οτι υπαρχουν κενα στο μνημονιο. Οτι υπαρχουν παραλειψεις και οτι η ΠΑΕ δεν τα εκανε ολα καλα. Οταν συναντηθηκαν τους ειπαν απο τον ΑΣ εμεις αυτο δεν το υπογραφουμε για αυτους τους λογους; Τους ειπαν δεν το διαβασαμε δωστε μας λιγο χρονο; Τους ειπαν θα σας στειλουμε τις διορθωσεις ...
από tzo_1926
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι όντως να έχει κλείσει ο Ζαφείρης... Ωστόσο εγώ μέχρι να δω την ανακοίνωση αγχώνομαι και ελπίζω μη χαλάσει αυτή η χαρά...
από tzo_1926
Τρί 12 Αύγ 2025, 00:05
Jump to forum
Jump to topic

Psagmenos4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 23:58 Ουσιαστικά όλοι το ίδιο γράφουν, ότι περιμένουμε την Σλαβια να βρει αντικατάστατη για να μην πέσει κράξιμο κι ότι εμείς με Σλαβια και Ζαφειρη τα έχουμε βρει.
Αρκεί να μην κάνει η Σλαβια τους δικούς μας χρόνους εύρεσης αντικαταστατη! :opaokara: :opaokara:
από tzo_1926
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ μπαίνω κάθε 10 λεπτά, για να δω ότι είναι οριστικό. Δε θα ησυχάσω αν δε το δω.

Ο τσατσαρος το πρωί είπε ουσιαστικά με λογοπαίγνιο ότι το στόπερ είναι ο Μαυροπανος.
από tzo_1926
Τρί 12 Αύγ 2025, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Καλά έκανε η ΠΑΕ.

Πρώτα από όλα εφόσον δεν είναι οριστικό και θέλει ο πωλητής λίγο χρόνο για να μην έρθει σε δύσκολη θέση, δε πρέπει να το αναπαράγουν εδώ ολοι.

Δεύτερον, θεωρώ πως η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι για να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον πρόεδρο της Σλαβια.
από tzo_1926
Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ ότι οι δηλώσεις του Τσέχου προέδρου, έχουν να κάνουν με τους πιθανούς στόχους της Σλαβια.

Η αγορά ξέρει ότι θα λάβει χρήμα κ ελπίζω ότι θέλει να ρίξει στάχτη στα μάτια...
από tzo_1926
Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:44
Jump to forum
Jump to topic

Δε ήθελα αλλά εφόσον το βλέπω να έρχεται σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης και αγαπάω την ομάδα υπερβολικά για να μην βάλω όσο γίνεται ένα λιθαράκι ώστε να μην γίνει οίκος ανοχής εδώ μέσα εάν δεν έρθει:

Γεγονότα: ( δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση, δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου, είμαι ο κανένας ...
από tzo_1926
Παρ 15 Αύγ 2025, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχει καμία σημασία το αν παίξει η όχι.