Η αναζήτηση βρήκε 55 εγγραφές
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 02:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
Με διέλυσες ρε Αντρέ..... Σ ευχαριστώ πολύ για όλα... Με λυγμούς είδα το μεγαλύτερο μέρος..
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd
Το επετειακό..Taseos έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 11:11 Σκέφτομαι τι είδους πρωτάθλημα θα είναι αυτό που θα σηκώσουμε φέτος. Έχουμε αήττητο, το πιο μάγκικο. Το φετινό πως να είναι άραγε;
- Δευ 20 Οκτ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η ομάδα έκανε κυριαρχικη εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικος και μετά την ισοφάριση του Αστέρα.
Ήταν εξαιρετικος και με τη Μακαμπι.
Ας μην κρίνουμε μόνο από το αποτέλεσμα.. Εννοείται ότι έχουμε κάνει τραγικά λάθη σε σχεδιασμούς κλπ, ωστόσο κ ο ανταγωνισμός έχει κάνει παρόμοια.
Πάμε να ξαναβρούμε την ...
Ήταν εξαιρετικος και με τη Μακαμπι.
Ας μην κρίνουμε μόνο από το αποτέλεσμα.. Εννοείται ότι έχουμε κάνει τραγικά λάθη σε σχεδιασμούς κλπ, ωστόσο κ ο ανταγωνισμός έχει κάνει παρόμοια.
Πάμε να ξαναβρούμε την ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Έχουμε χάσει το τόπι...
Αν κατάλαβα σωστά επειδή άρχισαν τα ζόρια κ θέλει η πλευρά Ησαΐαδη ντε και καλά τον Τέλη, ζήτησαν να γίνουν 2 προτάσεις εντος ΔΣ.
Η μία πλευρά του Ησαΐαδη ζήτησε την εγγύηση μέχρι 31.12
Η πλευρά Νικολαΐδη ζήτησε εγγυητική μόλις κοστολογηθει το έργο ( το λογικό).
Ξεκίνησε ...
Αν κατάλαβα σωστά επειδή άρχισαν τα ζόρια κ θέλει η πλευρά Ησαΐαδη ντε και καλά τον Τέλη, ζήτησαν να γίνουν 2 προτάσεις εντος ΔΣ.
Η μία πλευρά του Ησαΐαδη ζήτησε την εγγύηση μέχρι 31.12
Η πλευρά Νικολαΐδη ζήτησε εγγυητική μόλις κοστολογηθει το έργο ( το λογικό).
Ξεκίνησε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντιλαμβάνομαι πλήρως τα αδέρφια που εκφράζουν ανησυχίες λόγω της 3 έτους σιγής του Ιβάν για το γήπεδο.
Ωστοσο όταν χρειάστηκε, παρουσίασε το μνημόνιο προς το ΑΣ με πάρα πολλές λεπτομέρειες λίγες μέρες μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Τέλη.
Αυτό σημαίνει ότι γινόταν φουλ η προεργασία.. Είχε ...
Ωστοσο όταν χρειάστηκε, παρουσίασε το μνημόνιο προς το ΑΣ με πάρα πολλές λεπτομέρειες λίγες μέρες μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Τέλη.
Αυτό σημαίνει ότι γινόταν φουλ η προεργασία.. Είχε ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ σωστά... Αυτή τη στιγμή ακόμη και η νεκρική σιγή του Τέλη δείχνει οτι επι της ουσίας συμφωνεί με τον τρόπο τρυπήματος της ΠΑΕ. Ε, απο σήμερα δεν τον θέλω ούτε στην ΚΑΕ. Αν είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ας δώσει μια χορηγία.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
EΕγω βλέπω οτι το μπασκετ είναι όχημα. Δεντο θέλειπραγματικά. Πλέον δεν τον θέλω ούτε και γώ.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήμουν στους ισαποστάκηδες που λοιδωρήθηκαν εδώ μέσα.
Το δικαίωμα μου το έδωσε ο Σαββίδης των τελευταίων (αρκετών) ετών. Ακόμα και των πρώτων χρόνων αν εξαιρέσεις τη περίοδο 2016-2020.
Τώρα όμως έχουμε αυτό το μνημόνιο και οι απαιτήσεις είναι για φτύσιμο.
Είναι απόλυτα εχθρικές.
Ακόμα κι αν σου τα ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Ας πάμε προσγειωμένοι και όλα θα πάνε καλά. Αυτά τα "0-3 θα τρέμετε κλπ, ιστορικά γυρνάνε εναντίον μας.
Πολύ σωστά. Και μας ξεγραμμένους μας είχαν πριν τον γαύρο.
Να κάνει η ομάδα το παιχνίδι της και να είναι μαζί μας οι στιγμές του αγώνα. Διότι οι αγώνες είναι στιγμές. Στα ντέρμπι ακόμη ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Το μόνο που μετράει είναι να είναι οκ ο Ντελιας.
Στα του ματς. Κακό το κέντρο που το έστρωσε λίγο ο Μπιανκο.
Κακος ο Μπαμπα και ο Δεσποτοφ... Ως εκ τούτου ο βαζελος έπαιξε στο όριο του φάουλ κ ο διαιτητής έπαιξε έδρα.
Εγω θα έδινα κίτρινη στο σιωπή κ μετά θα τους έκανε πάρτι ο ντελιας.
Το γήπεδο ...
Στα του ματς. Κακό το κέντρο που το έστρωσε λίγο ο Μπιανκο.
Κακος ο Μπαμπα και ο Δεσποτοφ... Ως εκ τούτου ο βαζελος έπαιξε στο όριο του φάουλ κ ο διαιτητής έπαιξε έδρα.
Εγω θα έδινα κίτρινη στο σιωπή κ μετά θα τους έκανε πάρτι ο ντελιας.
Το γήπεδο ...