Η αναζήτηση βρήκε 25 εγγραφές
- Παρ 01 Αύγ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Εγώ περίμενα να πέσει κράξιμο γιατί τα 500κ είναι λίγα 

- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Να τα πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή;
Πρώτα απ' όλα αγνός δισεκατομμυριούχος δεν υπάρχει. Όσοι λεφταδες έχουν εμπλοκή με ΠΑΕ το κάνουν αρχικά για τους δικούς τους γεωπολιτικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς και κατά δεύτερον για οτιδήποτε άλλο.
Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να ξέρουμε για ...
Πρώτα απ' όλα αγνός δισεκατομμυριούχος δεν υπάρχει. Όσοι λεφταδες έχουν εμπλοκή με ΠΑΕ το κάνουν αρχικά για τους δικούς τους γεωπολιτικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς και κατά δεύτερον για οτιδήποτε άλλο.
Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να ξέρουμε για ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αν ψάχνουν φορ εδώ και 1 χρόνο, δίνουν μέχρι 2+ μύρια συμβόλαιο και κατέληξαν στον Γιακουμάκη, οι άνθρωποι είναι για παράσημά...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μένει μέχρι να... φύγει ο Τσάλοφ. Έχει ήδη διοχετευτεί στην αγορά ότι είναι προς παραχώρηση. Αναζητούνται προτάσεις.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως προσπαθώ να μην χάνω την αισιοδοξία και την υπομονή μου. Το μεγαλύτερο ποσό που δώσαμε για μεταγραφή παίκτη την τελευταία 5ετία είναι 3 Μ. Εάν μπούμε στους ομίλους πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε σε θέση να δώσουμε αντίστοιχο ποσό για μια τέτοια μεταγραφή (φορ, αμυντικό ή χαφ). Για τους ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος Γιακουμάκης βρε
Το καδρόνι το όρθιο
Ξενερα….
Το καδρόνι το όρθιο
Ξενερα….
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκινησε με 6 γκολ σε 13 ματς, μετα τον πηρε η κατηφορα. Οπως καταλαβαινεις γενικα εκει ηταν καπως περιεργο το κλιμα.charisiad έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:07 συγνωμη αλλα 9 γκολ σε 40 συμμετοχες με αναλογια 1 γκολ ανα 217 λεπτα ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ δεν νομιζω οτι συνιστα πολυ καλη επιδοση. Μετριοκαλη χαριστικα.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
Φτάνει ρε φίλε. Οκ το καταλάβαμε ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
Πονάει ο Ιβάν αλλά δε φεύγει ...
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδαμε και περισυ την τεταρτη θέση ...
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσον αφορά τον Γιοβιτς, κι εγώ πιστεύω θα φανεί στο γήπεδο αν αξίζει ο συγκεκριμένος.
Ωστόσο δεν φταίνε οι συνφορουμιτες που κράζουν όταν ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ βγαίνει και λέει εξυπνάδες για όνειρα και ρεαλισμους και μετά ο παίκτης υπογράφει στην χάρτινη που πολεμάει να μπει στο Κόνφερενς ...
Ωστόσο δεν φταίνε οι συνφορουμιτες που κράζουν όταν ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ βγαίνει και λέει εξυπνάδες για όνειρα και ρεαλισμους και μετά ο παίκτης υπογράφει στην χάρτινη που πολεμάει να μπει στο Κόνφερενς ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ και προσθέτω το "και αν ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι από όλα αυτά έχει σχέση με μεταγραφές του ΠΑΟΚ;
Κόψτε το
Κόψτε το