Η αναζήτηση βρήκε 25 εγγραφές

Return

από kritikos44
Τρί 05 Αύγ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Το δούλεμα πάει σύννεφο, κάθε μέρα όλο και περισσότερο αποκαλύπτονται τα ψέμματα που μας ταΐζουν
Ο Γιοβιτς δεν ερχόταν Ελλάδα, τελικά ήρθε
Τον Ακπόμ δεν τον έδινε δανεικό ο Αγιαξ, τελικά τον έδωσε
Για τον Μάριν θέλανε 4 εκ, με 1.7 πήγε στο χαρτί
(και με κάποιο μεταφυσικό τρόπο τον πήρανε από την ...
από ToMousiTouCrespo
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

αλλη μια φορα που μας δουλεψε ο μηχανισμος επικοινωνιας με τον Ντουκς οπως και επιβεβαιωμενα με Μαριν, Τσιριβεγια. Πουλαν σανο και μεις το αγοραζουμε μαζι με διαρκειας φυσικα. Συγχαρητηρια σε αυτον τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ που στηριζει αυτους που 5μιση χρονια εχουν την ομαδα παρατημενη και βρισκουν και ...
από George Best4
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:35
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά μπορώ να πάω κι εγώ να κάνω πρόταση στον Χαλαντ 3 μύρια το χρόνο να τον έχω να μου καθαρίζει τα ποδοσφαιρικά μου.
Όταν ξέρω ότι δεν θα δεχτεί το μόνο εύκολο να κάνω προτάσεις.

Αν η διοίκηση ήθελε τον Γιοβιτς, θα έφτανε μέχρι 1,κάτι γιατί θα έκανε αυτή την κοστολόγηση. Δε θα ερχόταν.

Αν ...
από Мир
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

αλλη μια φορα που μας δουλεψε ο μηχανισμος επικοινωνιας με τον Ντουκς οπως και επιβεβαιωμενα με Μαριν, Τσιριβεγια. Πουλαν σανο και μεις το αγοραζουμε μαζι με διαρκειας φυσικα. Συγχαρητηρια σε αυτον τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ που στηριζει αυτους που 5μιση χρονια εχουν την ομαδα παρατημενη και βρισκουν και ...
από danirifle
Τρί 05 Αύγ 2025, 16:03
Jump to forum
Jump to topic

χαλάστηκα που χάσαμε τον ντουκς
είχα ψηθεί περισσότερο από όλους τους άλλους που είχαν ακουστεί

υπάρχει πολύς κόσμος (μέσα κι εγώ) που θα βγάλει ασφαλές συμπέρασμα για τις διαθέσεις της διοίκησης στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου
και είναι κομβικής σημασίας αυτό το συμπέρασμα για την περαιτέρω ...
από Panx Romana
Τρί 05 Αύγ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό με τα οικονομικά μας που είναι τόσο οριακά ενώ εν τελεί το μπατζετ μας είναι αρκετά υψηλό δεν το καταλαβαίνω. Πιο πολύ θέμα στρατηγικής μου φαίνεται.

Καταρχάς διαφαίνεται ότι πολλές μεταγραφές υψηλού κόστους που έχουν κάνει οι άλλοι και δεν χαρακτηρίζονται επιτυχείς, ήταν εύκολο να τις ...
από Dimitris_L4
Τρί 05 Αύγ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

@charisiad Στο ειπα κ αλλη φορα..κριμα να χαλας την καρδια σου για εμας...Ασε μας να ασχολουμαστε , να μαλωνουμε, να διαφωνουμε...
από trouman
Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

charisiad έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:03 αργει η προεδραρα να κλεισει καναν παικτη ή παλι ο,τι περισσεψει 31 αυγουστου? Ολοι εχουν ετοιμο ροστερ, μονο εμεις θελουμε μινιμουμ 3 παικτες και βασικους.
Ποιοι έχουν έτοιμο ρόστερ;

Μπορείς να ονειρεύεσαι τη δική σου προεδραρα , δενκακο..το κάνουν κι άλλοι. Απλά θα μείνει όνειρο..
από Dio-4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

Φτάνει βρε με την μιρλα και την τοξικότητα έχουμε αγώνα σήμερα. Πάμε να γουστάρουμε και θα παίξουμε με αυτούς που έχουμε. :pano: :opaokara:
από tolis14
Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Μην κοροιδεύετε καθόλου. Αν έρθει ο Τέλης θα έχουμε Ζαφείρη, Καρέτσα και έτοιμο στημένο γήπεδο. Επίσης θα αγοράσουμε μερικά πρωταθλήματα και 100 χιλιάδες επιπλέον οπαδούς πακέτο. Τέλος, δωρεάν διακοπές για όλους, γυναίκες στους ανύπαντρους και γκόμενές στους παντρεμένους