Είμαστε με ΠΑΟΚ. Οι εχθροί του Λουτσέσκου, του Ιβάν, του Ντέλια κ του Μπάλντε δεν είναι φίλοι του ΠΑΟΚniknikos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:24 το ζορι μου ειναι οι εχθροι του ΠΑΟΚ μας
οι υποστηρικτες του Λουτσε του Ιβαν του του του του
στα ριπαπα τους η ομαδα.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1351 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Από gazzetta
Το τρέχον συμβόλαιο είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2027 με αποδοχές 650.000 ευρώ ετησίως.
Πόσο άραγε θα δώσει για να πει ναι κ να μην έχουμε τα ίδια κάθε χρόνο?
Για μένα του Ζιφκοβιτς το ίδιο.
Δε θα πω ακριβές ποσό, σίγουρα από τα μεγαλύτερα, αν οχι το μεγαλύτερο...
Απλά προφανώς και ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
υποπτοι ειναι οσοι θεωρουν οτι το τρυπημα του ερασιτεχνη ηταν αναγκαια κινηση πισω απο την πλατη του Ιβαν
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετεροντροπη για το φόρουμ .
Σουρμε κουράγιο
Σουρμε κουράγιο
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Ντελια σημερα το βραδυ τον κανεις τον Τοτι του ΠΑΟΚ.
Θελει, θελουμε, θελει και η ΠΑΕ. Ειναι μοναδικη ευκαιρια να χτισεις ενα ανεπαναληπτο brand ποδοσφαιριστη και μια "φιγουρα" που θα μεινει στην ιστορια
Θελει, θελουμε, θελει και η ΠΑΕ. Ειναι μοναδικη ευκαιρια να χτισεις ενα ανεπαναληπτο brand ποδοσφαιριστη και μια "φιγουρα" που θα μεινει στην ιστορια
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλαιω τωρα ειδα οτι γραφτηκε σημερα καποιος με nick mavri imera. Σαν τους σχολιαστες σε κατι πρωτα ψεματα που αλλαζουν το nick αναλογα με την ειδηση.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.brustring-forum.de/forum/index.php?thread/1851-giannis-konstantelias/&pageNo=1
WTF, 65 σελιδες για τον Ντελια μονο. Αυτοι ειναι χειροτεροι τλκ
Μετα πο μεταφραση στο chat gpt εχουμε γινει διεθνως ρεζιλι..Μας πηρανε χαμπαρι...
Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι λενε για Σαββιδη...κριμα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά σοβαρά τώρα, αυτα τα τρολ θα τα κρατήσετε πολύ ακόμη εδώ μέσα; δεν είναι αρκετά φως φανάρι περί τίνος πρόκειται; σε mavri mera και axaristos_4 αναφέρομαι
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ ποιός ακριβώς είσαι είπαμε? Ο συκοφάντης του φόρουμ?
Αυτός είναι κάποιος που γράφει εδώ μέσα από το 2008. Δεν έχει ασυλία αλλά τουλάχιστον ξέρουμε πάνω κάτω ποιος είναι.
Εσύ που βρίσκεσαι εδώ μέσα μόνο λίγες ώρες, κατέβασε λίγο τους τόνους σου, γιατί δεν βλέπω να εξελίσσεται καλά η ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως γελασα βραδιάτικα. Ειδικα με το μιμ του icue. 

- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον,μπηκα για λιγο στο αντιστοιχο παοκμανια των γερμανων.Εχουν ολοκληρο νημα με 65 σελιδες για τον Ντελια.Καποιοι λαζοι,πιθανον αλλοθρησκοι (ναι,εχουμε λιγους εκει),γραφανε υποτιμητικα πραγματα για την ομαδα μας,το πρωταθλημα μας,οτι ειμαστε φτωχοι και λοιπες πιπες,ποιοι;Αυτοι που εχουν να ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν ακριβώς
Πάει δεν πάει ο ΠΑΟΚ σας μαμαει
Πάει δεν πάει ο ΠΑΟΚ σας μαμαει
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεια σας παιδια!
Εχω να μπω να γραψω πολλα πολλα χρονια , δεν παυω ομως να μπαινω να διαβαζω (χωρις να κανω συνδεση λογω βεραμαρας)
Με αυτα που εχω διαβασει ειδικα σημερα , ενιωσα την αναγκη να μπω να γραψω και πραγματικα αναρωτιεμαι , πως καταντησε ετσι αυτο το φορουμ που καποτε το αγαπουσαμε ...
Εχω να μπω να γραψω πολλα πολλα χρονια , δεν παυω ομως να μπαινω να διαβαζω (χωρις να κανω συνδεση λογω βεραμαρας)
Με αυτα που εχω διαβασει ειδικα σημερα , ενιωσα την αναγκη να μπω να γραψω και πραγματικα αναρωτιεμαι , πως καταντησε ετσι αυτο το φορουμ που καποτε το αγαπουσαμε ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε να γράψω κ γω τα δικά μου για τον Ντέλια τώρα που ηρεμήσαμε.
Τα χθεσινά γεγονότα πολύ απλά με κάνουν κ ντρέπομαι.
Η μεταχείριση του Ντέλια από τον Ιβάν δεν τον τιμά καθόλου. Κ επειδή γνωριζόμαστε πάνω κάτω εδώ μέσα κ ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απόλα, πρέπει τα πράγματα να λέγονται με το όνομά τους.
Ο ...
Τα χθεσινά γεγονότα πολύ απλά με κάνουν κ ντρέπομαι.
Η μεταχείριση του Ντέλια από τον Ιβάν δεν τον τιμά καθόλου. Κ επειδή γνωριζόμαστε πάνω κάτω εδώ μέσα κ ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απόλα, πρέπει τα πράγματα να λέγονται με το όνομά τους.
Ο ...