Κι εγώ συμπάσχω με ολους σας που έχετε φαει 300 μπαν και ξαναεμφανιζεστε καπου που δεν σας θελουν σαν παρατημενες γκομενες.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1350 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειτε τελειωσει η μεταγραφη ειτε μεινει ο Ντελιας
Ο ευεργετης Ιβαν Σαββιδης οχι μονο δεν ενδιαφερεται για την γνωμη του κοσμου αλλα μας περναει για πολυ ηλιθιους.
Το σημερινο σιριαλ ειναι μια ακομα αποδειξη. Πηγε 7 το βραδυ για να παρει χαμπαρι ? Απο το μεσημερι που βγηκε το θεμα τι εκανε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Niknikos γράφει, axaristos4 βάζει like. Κοινό σημείο, εγγραφή και οι δύο 24/7/2025. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Και βέβαια εμείς οι 'άλλοι' είμαστε παρεάκι, οι όμοιοι που τελείωσαν τα ψωμιά μας. Να δούμε πόσα troll θα μαζευτούν ακόμη
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδυνατώ να πιστέψω πως όλο αυτό ήταν ένα επικοινωνιακό σόου, κυρίως γιατί δεν πιστεύω πως οι Γερμανοί θα συμφωνούσαν σε κάτι τέτοιο.
Μάλλον το ομόφωνο κράξιμο από παντού, οδήγησε σε αλλαγή στάσης. Μακάρι παραμονή του Κωνσταντέλια και άμεση ενίσχυση της ομάδας.
Αυτο ειναι το κλειδι της ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Να είμαι ειλικρινής, ούτε καν μπήκα σε πειρασμό να ασχοληθώ με την υπόθεση. Χωρίς να ξέρω αν και με πόσα παραμείνει ο Κωνσταντέλιας στην ομάδα, από την αρχή ήμουν βέβαιος ότι στη Στουτγκάρδη δεν πρόκειται να πάει. Μπορεί να πέσω και παντελώς έξω, θα φανεί. Δε θα σταθώ σε όσα έχουν γραφεί όλες αυτές ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε χρειαζονται ειρωνειες...Υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι ο μικρος μας Μαγος ηταν ενα βημα απο τους Γερμανους χωρις να ειχε δωσει ο Ιβαν το οκ??τι λεμε τωρα ρε παιδια!!!!
Εγω θα ξανα πω...Ενα τεραστιο μπραβο στον κοσμο του ΠΑΟΚ που κρατησε τον υπερπαιχτη...
Εγω θα ξανα πω...Ενα τεραστιο μπραβο στον κοσμο του ΠΑΟΚ που κρατησε τον υπερπαιχτη...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα και έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Όποιος μιλάει υπέρ του Σαββίδη είναι πλέον τρολ που παίρνει 20αρικο. Σας κάνω λοιπόν τη χάρη και δεν ξαναμιλάω, καθίστε να τα λέτε και να κράζετε μόνοι σας. Και πραγματικά το εννοώ, σας εύχομαι να σηκωθεί να ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ποπολάρος έχει απασφαλίσει σήμερα 

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε σεις μοντς.. αυτον τον τύπο τον περίεργο θα τον κρατήσετε πολύ ακόμα;; γίναμε που γίναμε μαρμελάδα όλοι σήμερα... πρέπει να υποστούμε και αυτό;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε, ήταν δύσκολη η μέρα σήμερα. Βασικά, μαλακίες λέω. Πολύ δύσκολη.
Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και οι μεν και οι δε, μας έχει γίνει το κεφάλι καζάνι.
Άντε μπράβο ΠΑΟΚτσάκια μου καλά, φτάνει με το "φάγωμα".
οχι δεν ειναι ετσι. Και εσυ αλλα και ο Special απο περυσι εχετε αλλαξει εντελως ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα και έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Όποιος μιλάει υπέρ του Σαββίδη είναι πλέον τρολ που παίρνει 20αρικο. Σας κάνω λοιπόν τη χάρη και δεν ξαναμιλάω, καθίστε να τα λέτε και να κράζετε μόνοι σας. Και πραγματικά το εννοώ, σας εύχομαι να σηκωθεί να ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γράφω εδώ ως το πλέον "εμπορικό" τόπικ:
ΟΛΟΙ όσοι έσπευσαν να αναθεματίσουν, βρίσουν, σιχτιρίσουν, αγανακτήσουν με την είδηση περί επικείμενης πώλησης Ντέλια, παρά τα προφανώς αμέτρητα οφ τοπικ και "άσχημα" ποστ, ΔΕΝ μπαίνουν καν σε έλεγχο καθώς δικαιολογούνται απόλυτα
ΟΛΟΙ όσοι έσπευσαν να ...
ΟΛΟΙ όσοι έσπευσαν να αναθεματίσουν, βρίσουν, σιχτιρίσουν, αγανακτήσουν με την είδηση περί επικείμενης πώλησης Ντέλια, παρά τα προφανώς αμέτρητα οφ τοπικ και "άσχημα" ποστ, ΔΕΝ μπαίνουν καν σε έλεγχο καθώς δικαιολογούνται απόλυτα
ΟΛΟΙ όσοι έσπευσαν να ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Niknikos γράφει, axaristos4 βάζει like. Κοινό σημείο, εγγραφή και οι δύο 24/7/2025. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Και βέβαια εμείς οι 'άλλοι' είμαστε παρεάκι, οι όμοιοι που τελείωσαν τα ψωμιά μας. Να δούμε πόσα troll θα μαζευτούν ακόμη
Μέχρι χθες μαζί σου και με τους aiva19, eorptol κ.α ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαστε με ΠΑΟΚ. Οι εχθροί του Λουτσέσκου, του Ιβάν, του Ντέλια κ του Μπάλντε δεν είναι φίλοι του ΠΑΟΚniknikos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:24 το ζορι μου ειναι οι εχθροι του ΠΑΟΚ μας
οι υποστηρικτες του Λουτσε του Ιβαν του του του του
στα ριπαπα τους η ομαδα.