Αναζήτηση για περισσότερες από 1365 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Όσα χρόνια είσαι ΠΑΟΚ, ξέρεις να έκανε πρόταση ο ΑΣ;
Εγώ δεν ξέρω.
Όχι, ούτε εγώ ξέρω.
Αλλά εφόσον η ΠΑΕ δεν είναι προς πώληση και το γήπεδο δεν γίνεται χωρίς να συνεννοηθούν ΠΑΕ και ΑΣ. Γιατί δεν κρατάνε τον Μυστακίδη να στηρίξει τα αθλήματα του Ερασιτέχνη. Δεν βάζω καν την ΚΑΕ εκει μέσα ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ερώτηση μόνο:
Τι είναι αυτό που εμπόδισε τον ΑΣτακίδη να αντιπροτείνει ένα κείμενο με πιο καλούς όρους προς όφελος του συλλόγου;
Περιμένει δηλαδή από την ΠΑΕ να τους εμπνευστεί μόνη της; Δεν μπορεί να πει τα σημεία που διαφωνεί και να απαντήσει;
Πρέπει να είναι είτε απόλυτα τέλεια η ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε πονεμενα τρολ
οτι και να λετε
οσα καινουργια account και να κανετε
οσο και να θελετε να κανονικοποιησετε το τρυπημα
μετα την απομακρυνση απ το ταμειο κανενα λαθος δεν αναγνωριζεται
Δεν κανουμε διαλογο με στημενους, οσο και να παρακαλατε!!!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
οτι και να λετε
οσα καινουργια account και να κανετε
οσο και να θελετε να κανονικοποιησετε το τρυπημα
μετα την απομακρυνση απ το ταμειο κανενα λαθος δεν αναγνωριζεται
Δεν κανουμε διαλογο με στημενους, οσο και να παρακαλατε!!!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
- Δευ 18 Αύγ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
καλημερα
καλη εβδομαδα σε φιλους και εχθρους της λαοφιλεστερης ομαδας του γνωστου συμπαντος (ισως πρεπει το βορδοπολισ να μου δωσει ενα μεταμεσονυχτιο για οπαδικη διαγαλαξιακη αναλυση)
εχουμε καποια αποψη απο τους φιλους Τελη για την θερμη υποδοχη που ετυχε ο προεδρος της μαρξιστικης δημοκρατιας ...
καλη εβδομαδα σε φιλους και εχθρους της λαοφιλεστερης ομαδας του γνωστου συμπαντος (ισως πρεπει το βορδοπολισ να μου δωσει ενα μεταμεσονυχτιο για οπαδικη διαγαλαξιακη αναλυση)
εχουμε καποια αποψη απο τους φιλους Τελη για την θερμη υποδοχη που ετυχε ο προεδρος της μαρξιστικης δημοκρατιας ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα τι εύκολη διαχείριση είναι αυτή σε αε. Πως χάνονται ορισμένα ταλέντα που ξέρουν πρόσθεση και αφαίρεση. Να γυρίσουμε μια σειρά με ΑΥΤΟΤΕΛΗ επεισόδια. Ευτυχώς ο κύριος επενδυτής αν αναλάβει ποτέ, θα έχει τεράστια δεξαμενή λογιστών και στελεχών . Τσακ μπαμ
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
αντισταθειτε ελληνες, ερχονται τα ρουβλια και μας παιρνουν τις δουλειες
Ως πότε παλληκάρια, θα ζούμε στα ερτζιανα
Μονάχοι σαν λιοντάρια, πισω απο τα πληκτρολογια
Μονάχοι σαν λιοντάρια, του τελη η στρατια
Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή
Παρά σαράντα ...
Μονάχοι σαν λιοντάρια, πισω απο τα πληκτρολογια
Μονάχοι σαν λιοντάρια, του τελη η στρατια
Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή
Παρά σαράντα ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:38
- Jump to forum
- Jump to topic
2 Αυγούστου εγγράφηκε στο φόρουμ άνθρωπος που προσπαθεί να νουθετήσει και να ξυπνήσει τον κοιμώμενο λαό του ΠΑΟΚ. Lolll . Στα τρίχρονα από την ανέγερση του μνημείου Τάισον επι του γηπέδου Κλεάνθης Τριαρίδης θα τον καλέσουμε για ένα φοντάν
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι απαιτήσεις είναι θεμιτές και πρέπει να υπάρχουν.
Η αχαριστία και η προσπάθεια να γελοιποιήσουμε/μειώσουμε κάποιον που μας έδωσε το δικαίωμα να έχουμε αυτές τις απαιτήσεις, επειδή ίσως βρήκαμε καινούρια γκόμενα(αν και θεσσαλονικευς όλο κ όλο 2 φωτο του έχουμε δει), είναι αρκετά εκνευριστικό.
Η αχαριστία και η προσπάθεια να γελοιποιήσουμε/μειώσουμε κάποιον που μας έδωσε το δικαίωμα να έχουμε αυτές τις απαιτήσεις, επειδή ίσως βρήκαμε καινούρια γκόμενα(αν και θεσσαλονικευς όλο κ όλο 2 φωτο του έχουμε δει), είναι αρκετά εκνευριστικό.
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
2 Αυγούστου εγγράφηκε στο φόρουμ άνθρωπος που προσπαθεί να νουθετήσει και να ξυπνήσει τον κοιμώμενο λαό του ΠΑΟΚ. Lolll . Στα τρίχρονα από την ανέγερση του μνημείου Τάισον επι του γηπέδου Κλεάνθης Τριαρίδης θα τον καλέσουμε για ένα φοντάν
Ε, καλά δεν έγραψε τίποτα παράλογο ο άνθρωπος.
Face ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
2023
ΠΑΟΚ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 129.857.153,40 €
ΠΑΟ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 76.957.286,70 €
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κεφάλαιο 26.897.973,30 €
ΑΕΚ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 11.130.700,00 €
Αυτα ειναι τα λεφτα που εχουν μπει
απο τους μεγαλομετοχους στις ομαδες τους μεχρι το 2023
Τα εχουμε γραψει εκατο φορες. Ακομα ασχολειστε με ...
ΠΑΟΚ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 129.857.153,40 €
ΠΑΟ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 76.957.286,70 €
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κεφάλαιο 26.897.973,30 €
ΑΕΚ ΠΑΕ: Κεφάλαιο 11.130.700,00 €
Αυτα ειναι τα λεφτα που εχουν μπει
απο τους μεγαλομετοχους στις ομαδες τους μεχρι το 2023
Τα εχουμε γραψει εκατο φορες. Ακομα ασχολειστε με ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος κάτσει και γράψει την τελευταία 5 ετια πόσα χρήματα μπήκαν στις 4 μεγάλες ΠΑΕ Θα αντιληφθείς ότι θέμα πολέμου δεν υπήρξε ποτέ στη ροή χρημάτων στον ΠΑΟΚ. Και μάλλον σε καμία εταιρία του σαββιδη. Αλλά εμένα προσωπικά αυτό ουδόλως με ενδιαφέρει. Είτε είναι ευρώ είτε ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος κάτσει και γράψει την τελευταία 5 ετια πόσα χρήματα μπήκαν στις 4 μεγάλες ΠΑΕ Θα αντιληφθείς ότι θέμα πολέμου δεν υπήρξε ποτέ στη ροή χρημάτων στον ΠΑΟΚ. Και μάλλον σε καμία εταιρία του σαββιδη. Αλλά εμένα προσωπικά αυτό ουδόλως με ενδιαφέρει. Είτε είναι ευρώ είτε ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν βλέπει ρούβλια ο άλλος σε μια ΠΑΕ που έχει μετοχικό κεφάλαιο 160 εκ ευρώ και άλλα 41 εκ υπέρ το αρτιο!!!! 201 εκατομμύρια ευρώ! Πως να δει ρούβλια; Θα ήταν γκαβός. Παίζει να νομίζει ότι μιλάμε για ντομάτες και πατάτες. Εντωμεταξύ ο ίδιος δεν πρέπει να έχει δει ούτε το χρώμα του 500ευρου
- Τρί 19 Αύγ 2025, 07:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα μεταγραφικά ζητήματα πάντως και κυρίως η Ζαφειριάδα, έχει δώσει στον ΑΣ την ησυχία που χρειαζόταν για να εξαντλήσει το χρόνο χωρίς να κάνει τίποτα.
Ούτε επιτροπές είδαμε, ούτε διευκρινίσεις πήραμε, ούτε κινήσεις προσέγγισης με την ΠΑΕ είδαμε, ούτε σοφότεροι εννοείται γίναμε μετά την παρωδία που ...
Ούτε επιτροπές είδαμε, ούτε διευκρινίσεις πήραμε, ούτε κινήσεις προσέγγισης με την ΠΑΕ είδαμε, ούτε σοφότεροι εννοείται γίναμε μετά την παρωδία που ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια πλευρά επικαλέστηκε γκρέμισα Τούμπας χωρίς εγγυήσεις, μα τί είναι αυτά που γράφετε; Καμία Τούμπα δεν θα γκρεμιστεί, αν δεν έχουν εξασφαλιστεί τα πάντα και ούτε καμία ΠΑΕ δήλωσε κάτι τέτοιο.