Αναζήτηση για περισσότερες από 1366 εγγραφές
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ πάντως ομολογώ ότι έχω κερδίσει κάτι απο τον Σαββίδη. Να κατεβαίνει η ΠΑΟΚαρα στην Αθήνα κ στον Πειραιά και να είναι φαβορί. Να τρέμουν οι αλλοθρησκοι το παοκακι που έλεγαν κάποτε, που χάνει απο τη Λαμία.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
paris4 θα στο πω 1 (ΜΙΑ) φορά για να το καταλάβεις. Το γήπεδο ΔΕΝ είναι καφετέρια.Το ΔΕΝ συζητήσαμε και ΔΕΝ ξέρουμε το ενοίκιο ή το αν το νοικιάζουμε έτσι κι αλλιως στην ΠΑΕ του γηπέδου, του οποίου ο σκοπός είναι ακριβώς η στέγαση πρωτίστως της ΠΑΕ και δευτερευόντως των άλλων τμημάτων (γήπεδο ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Την ίδια κασέτα βάζετε μερικοί συνέχεια ΕΑΝ δεν μπορεί να κάνει το γήπεδο ΕΑΝ δεν έχει λεφτά ΕΑΝ του τα μπλοκάρουν ΕΑΝ και ΕΑΝ συνέχεια την ίδια προπαγάνδα με τους κάτω ο σαββιδης δεν έχει μια, πουλάει το οπεν, πουλάει το λιμάνι και την κάνει ο Ρώσος και διάφορες τετοιες μ@λ@κιες. Και παντα βγαινει ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 01:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο καθενας εχει την αποψη του, απο εκει και περα ειτε καποιος ειναι με ΑΣ ειτε με Ιβαν είναι αστειο να θεωρεί οτι μπορει η ομάδα του ενος να παιζει στο γηπεδο του αλλου. Και αντιθετα να ηταν το ίδιο θα ισχυε, αστειο τελειως παιδια και δεν ξερω τι σας φαινεται λογικο σ αυτο. Αν ο μυστακιδης επαιρνε ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 01:58
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε παιδεςι σορρυ κιολας.. αλλα να βράσω τις ίσες αποστάσεις.. τι παει να πει προτεραιοτητα, ηθικό προβαδισμα και τρεχα γύρευε θα μας τρελανετε καποιοι με τις γενικεύσεις και τα λογίδρια που ωρες ώρες και χωρίς να αναφέρομαι κάπου προσωπικά μοιάζουν copy paste.
1)Χωρίς επίσης να έχω καμία διάθεση να ...
1)Χωρίς επίσης να έχω καμία διάθεση να ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 06:51
- Jump to forum
- Jump to topic
το πιο λογικο θα ηταν να ηγηθει ο ΑΣ μιας προσπαθειας για ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ στη χρηματοδοτηση του γηπεδου απο την Πολιτεια. το οτι ο στημενος ΑΣ εχει αλλαξει την ατζεντα δεν αλλαζει την ιεραρχια των αναγκων που εχουμε ως συλλογος.
Αυτό ακριβώς. Τίποτε άλλο.
Με ποιους κυβερνητικούς ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 07:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε Νοτη? Αγανάκτησες με τον Jibbie και έχασες την ψυχραιμία σου? Τι προσβολές είναι αυτες ξαφνικά ? Ή μήπως είναι πολύ νωρίς για να σου γράψουν νονπεηπερ από το Λονδίνο?
Να φανταστώ πως όταν και ο ευγενέστατος κύριος Μυστακίδης καταλάβει ότι έχει κάτσει πάνω στο αυγό του Ιβαν θα χάσει και ...
Να φανταστώ πως όταν και ο ευγενέστατος κύριος Μυστακίδης καταλάβει ότι έχει κάτσει πάνω στο αυγό του Ιβαν θα χάσει και ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης αν δεν κάνω λάθος το θέμα νέο γήπεδο και την όρεξη για κάτι τέτοιο την άνοιξε ο Ιβαν έμμεσα με την άνοδο της πορείας της ομάδας και άμεσα με τη δέσμευση για μία τέτοια υλοποίηση.
Άρα γιατί τέτοιος καημός από τον Α.Σ αυτή τη χρονιά.
Το ότι όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου Κ.Κ ...
Άρα γιατί τέτοιος καημός από τον Α.Σ αυτή τη χρονιά.
Το ότι όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου Κ.Κ ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα @joshua ακόμη κι έτσι να είναι καταλαβαίνουμε όλοι θέλω να πιστεύω ότι όλο το θεατράκι του ΑΣ και το μιξ μαρθα Βούρτση με εσανς από ψεκ σε ότι αφορά τους λόγους μη υπογραφής είναι απλά προφάσεις. Λογικό θα πω εγώ απ τη στιγμή που είναι στημένοι.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Καπως ετσι ηταν και τα μνημονια που υπογραψαμε με τη Τροικα...Οτι εμπεριεχει τον ορο μνημονιο δεν σημαινει οτι εχει και την ιδια σημασια, αξια η ερμηνεια...Να ξεκινησουμε με τα βασικα...Ενα MOU δεν ειναι δεσμευτικο,δεν εχει νομικη ισχυ και οποιοδηποτε απο τα μελη που το υπογραφει μπορει να ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής έχω δει μισθωτήρια για ενοικίαση διαμερισμάτων με πιο πολλές λεπτομέρειες), το οποίο είναι τρύπιο από χίλιες μεριές ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα σε όλους. Γράφει σήμερα πάλι ο Κόλκας στην σελίδα του σε μια αποστροφή του λόγου του (πιθανόν χωρίς να το συνειδητοποιήσει):
"...Εμείς λοιπόν λέμε πως υπάρχει πρόβλημα μεταφοράς κεφαλαίων που είναι και η ΑΛΗΘΕΙΑ. ... "
Απευθύνομαι λοιπόν σε όσους αναφέρονται σε εμάς, που έχουμε τις ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα αυτά με το proof of funds τι σχέση έχουν; ΚΑΜΙΑ
Ας υπογράψουν το μνημόνιο, να βγουν οι άδειες, και πριν μπει η μπουλντόζα αν δεν εμφανίσει την εγγυητική, μιλάμε.
Το proof of funds από credible oργανισμό αποδεικνύει ότι το η χρηματοδότηση του έργου όταν ξεκινήσει ΔΕΝ θα μπλοκαριστεί.
Το ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Το proof of funds από credible oργανισμό αποδεικνύει ότι το η χρηματοδότηση του έργου όταν ξεκινήσει ΔΕΝ θα μπλοκαριστεί.
Το μνημόνιο που συντάχθηκε μονομερώς από την ΠΑΕ και πήγε η Μαρία με τους υπόλοιπους να το υπογράψουν στον ΑΣ με το ζόρι την 28η Ιουλίου είναι ένα χαρτί που ΔΕΝ εξασφαλίζει σε ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ερώτηση μόνο:
Τι είναι αυτό που εμπόδισε τον ΑΣτακίδη να αντιπροτείνει ένα κείμενο με πιο καλούς όρους προς όφελος του συλλόγου;
Περιμένει δηλαδή από την ΠΑΕ να τους εμπνευστεί μόνη της; Δεν μπορεί να πει τα σημεία που διαφωνεί και να απαντήσει;
Πρέπει να είναι είτε απόλυτα τέλεια η πρόταση ...
Τι είναι αυτό που εμπόδισε τον ΑΣτακίδη να αντιπροτείνει ένα κείμενο με πιο καλούς όρους προς όφελος του συλλόγου;
Περιμένει δηλαδή από την ΠΑΕ να τους εμπνευστεί μόνη της; Δεν μπορεί να πει τα σημεία που διαφωνεί και να απαντήσει;
Πρέπει να είναι είτε απόλυτα τέλεια η πρόταση ...