3 βαθμοί στην τσέπη και συνεχίζουμε.
Αναζήτηση για περισσότερες από 2824 εγγραφές
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Παιχνίδια που πέρυσι αν σου στράβωναν στην καλύτερη έπαιρνες Χ, φέτος τα κερδίζεις.

- Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικοί πυλώνες της εύκολης νίκης κατά την γνώμη μου:
Κενι, Μεϊτε, Πέλλας
Ο ένας με συνεχή δυναμική παρουσία στην άμυνα, ο άλλος κολώνα, ο τρίτος κινητικοτατος με συμμετοχή σε όλες τις φάσεις
Θεωρώ πως δεν χειρίστηκε σωστά τις αλλαγές ο Λουτσεσκου
Η ομάδα κουράστηκε και φάνηκε, και δεν έκανε ...
Κενι, Μεϊτε, Πέλλας
Ο ένας με συνεχή δυναμική παρουσία στην άμυνα, ο άλλος κολώνα, ο τρίτος κινητικοτατος με συμμετοχή σε όλες τις φάσεις
Θεωρώ πως δεν χειρίστηκε σωστά τις αλλαγές ο Λουτσεσκου
Η ομάδα κουράστηκε και φάνηκε, και δεν έκανε ...
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρυσι καθόλου παράξενο να γύριζε. Πολύ θετικό ότι μετά τη 10λεπτη μαλάκυνση η ομάδα συνήλθε και δεν έδωσε δικαιώματα.
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
3/3 και συνεχίζουμε.
Κανείς από τους ανταγωνιστές δεν παίζει καλύτερη μπάλα.
Κανείς από τους ανταγωνιστές δεν παίζει καλύτερη μπάλα.
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Oι νικες χτίζουν χαρακτήρα και σιγα σιγα ευχομαι να τα κενα διαστήματα να εξαφανιζονται, ο ΟΦΗ θα κανει ζημιες στους αλλους φετος
ΥΓ. Μπαμπα μετα απο καιρο σε βλεπω σε συνεχομενα ματς σοβαρο και καλο, καλωσήρθες ρε παικταρα και παλι
ΥΓ. Μπαμπα μετα απο καιρο σε βλεπω σε συνεχομενα ματς σοβαρο και καλο, καλωσήρθες ρε παικταρα και παλι
- Δευ 15 Σεπ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Θρίλερ ξεθρίλερ νικήσαμε. Την επόμενη βδομάδα μόνοι πρώτοι. 2/2 προκρίσεις στην Ευρώπη μέχρι τώρα και 3/3 νίκες για το πρωτάθλημα.
Μη σταματάς Δικέφαλε!
Μη σταματάς Δικέφαλε!
- Δευ 15 Σεπ 2025, 08:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Μβπ ο τεραστιος Μαγκομεντ που το 90% του κοσμου μας θα τν εδιωχναν με την πρωτη ευκαιρια , χωρις να εχω καταλαβει το γιατι...Παθος ενεργεια δυναμη τρεξιματα ολα...μπορει να μν τα κανει τελεια αλλα οκ..αν τα εκανε δε θα ηταν εδω.. απο κοντα μειτε κ πελκας...Καλος ο Λοβρεν και ο Κενυ...Δεν παταει καλα ...
- Δευ 15 Σεπ 2025, 09:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά ,αυτά που ακούγαμε όλο το καλοκαίρι λες και ο ozdoev είναι ο πιο αναλώσιμος παίχτης της ομάδας ηταν ότι ναναι.
Και στα δύο τελευταία πρωταθληματα, το πρόβλημα της επόμενης χρονιάς ήταν ότι οι παίχτες νιώθαν ταβανιασμένοι και πιθανόν είχαν χάσει την πείνα τους.
Πολλοί μάλλον δεν έχουν δει το ...
Και στα δύο τελευταία πρωταθληματα, το πρόβλημα της επόμενης χρονιάς ήταν ότι οι παίχτες νιώθαν ταβανιασμένοι και πιθανόν είχαν χάσει την πείνα τους.
Πολλοί μάλλον δεν έχουν δει το ...
- Δευ 15 Σεπ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 15 Σεπ 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά καλος ο Οζντοεφ ή προτιμαμε Τσιριβεγια κ Μοντσου; 

- Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports
Ηδη με πήραν τρεις μπαμπάδες αν μπορώ μαζί με τον δικό μου να παρω και τα δικά τους 12χρονα στο γήπεδο.
Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.
Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο ...
Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.
Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ψηφίζω Μειτε...Είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στον αγώνα....Καλή εμφάνιση ,ήθελε μπροστά λίγο προσοχή.Θα μπορούσε ο αγώνας με ένα γρήγορο γκολ να είναι πολλά με λίγα..
Παμε παρακατω ομαδάρα...
Παμε παρακατω ομαδάρα...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
80 20 κατοχή, ο αντίπαλος να μην περνάει το κέντρο , κάνα δυο χαμένα αχαστα πάνω στη γραμμή του τέρματος, αλλά ακούμε για πανάρχαιο ποδόσφαιρο και το προπονητή που φταίει. Τι θα έκανε το σύγχρονο ποδόσφαιρο σήμερα μάγκες ; θα έδινε την κατοχή στον παναιτωλικό για να χτυπήσει στο τρανζισιον και να ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί σήμερα να μείναμε στο μηδέν αλλά η ομάδα φαίνεται να παίζει ακριβώς όπως θέλει να παίξει, και το κάνει dominantly.
Καλύτερες μέρες έρχονται
Καλύτερες μέρες έρχονται
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψυχραιμία. Το παιχνίδι ήταν ματς του 2-0 , 3-0 αλλά όταν στραβώνει η ψυχολογία η μπάλα πάει δοκάρι και έξω. Τελικά αυτή η κωλοκληρωση δεν μας έκανε καλό στο κύπελλο.
Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν και χρειάζεται παίκτες με ατομική ενέργεια. Επιθετικό και εξτρέμ. Ο Ιβανουσετς θαρρώ είναι τέτοιος αλλά τον έκαψε ...
Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν και χρειάζεται παίκτες με ατομική ενέργεια. Επιθετικό και εξτρέμ. Ο Ιβανουσετς θαρρώ είναι τέτοιος αλλά τον έκαψε ...