Αναζήτηση για περισσότερες από 2824 εγγραφές

Return

από aivas19
Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

renegade έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:05 Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Αυτοί που μέχρι εχθές είχανε τυφλή εμπιστοσύνη στους του Α.Σ, εμφανίστηκαν σήμερα για να αμφισβητήσουν τον Χατζόπουλο...και αισθάνονται και τριμαλακες πού τον στήριξαν κιόλας.
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
Νταξει πεσαν οι μάσκες τουλάχιστον
από Thax
Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:37
Jump to forum
Jump to topic

«Έπεσαν οι μάσκες παιδιά».

«Απολέπιση κανονική έγινε»

Μπαν σε αυτούς που λένε τα αντίθετα από όσα θέλουμε να διαβάσουμε.

Ωραία αντιμετώπιση.

Εγώ πιστεύω πως ο Χατζοπουλος θα πάρει στο τέλος όποια απόφαση είναι απαραίτητη και για το καλό του ΠΑΟΚ.

Τώρα εντάξει , εγώ βρίσκω ύποπτο το timing να ...
από Thax
Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:39
Jump to forum
Jump to topic

Special 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:28 Θα εμπιστευτώ τον Χατζόπουλο και στους αμερικάνους. Το πήρα απόφαση.
Δεν γράφω κάτι γιατί θα φάω μπαν. Ξεβράκωμα. Οπαδός του ΠΑΟΚ ή του Τέλη;
από navigator11
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Εντυπωσιακό πάντως το ότι προξενεί σε ορισμένους οργή ο μέχρι πρότινος Ήρως Χατζόπουλος με τα χθεσινά λεχθέντα του. Ύποπτο timing, εν δυνάμει απόπειρα τορπιλισμού της ιστορικής ευκαιρίας να πάει στα ουράνια το μπασκετικό τμήμα κοκ. Όλα αυτά από τους ίδιους που είχαν πειστεί ότι ο ... όσιος Αθανάσιος ...
από navigator11
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:22
Jump to forum
Jump to topic

Στατιστικά μιλώντας ποιες είναι οι πιθανότητες να έσκασαν μύτη δύο επενδυτές ταυτόχρονα σε ένα άθλημα που παρακαλάει για επενδυτή τόσα χρόνια;

Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.

Αφήστε το μπασκετακι το καημένο όπως είναι. Θα το ξεφτιλίσετε έτσι όπως πάει και δεν αξίζει.

Έχοντας προηγηθεί ο ...
από Cylon-4
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:23
Jump to forum
Jump to topic

Οταν ο Χατζοπουλος χοροπηδουσε στα τσιμεντα της Τουμπας διπλα μας, ο θεσσαλονικεας αραζε στα σαλε της των Ελβετικων Αλπεων.....
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:35
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω πως ο Χατζοπουλος θα πάρει στο τέλος όποια απόφαση είναι απαραίτητη και για το καλό του ΠΑΟΚ.

Τώρα εντάξει , εγώ βρίσκω ύποπτο το timing να εμφανίστηκαν αμερικανοί τόσο ενεργά αμέσως μετά το ενδιαφέρον Μυστακίδη αφού πρώτα είχε γραφτεί ότι δεν είχε τελεσφορήσει το ενδιαφέρον τους ...
από Cylon-4
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:56
Jump to forum
Jump to topic

Αλλο ενα πρωτοσελιδο εμετος.......
Να τους ενημερωσει καποιος οτι για τα 16 χρονια διοικησεων πρωτοδικειου, υπολογος ειναι ο Κατσαρης και η παρεα του Λακκωματος και οχι ο Χατζοπουλος που εσωσε την ομαδα απο την διαλυση.
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:16
Jump to forum
Jump to topic

Και ο ιβαν έβλεπε τα highlights του Κούδα στο Ροστοφ και οι αμερικανοί τραγουδούσαν «χιλιόμετρα κάναμε πάλι»..

Ρε συ Odi γιατί αυτή η επιθετικοτητα? Ο άνθρωπος λέει ότι μεταξύ Χατζόπουλου και Μυστακίδη εμπιστεύομαι τον πρώτο (άρα είμαι βέβαιος ότι ο Χατζό θα πάρει την απόφαση με γνώμονα ...
από Equalizer
Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε

Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.

Η γενική εικόνα παραμένει.

Ο ...
από Μπαρκαρούτσος
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.

Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
από GEOL
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

ΚΩΣΤΑ νοιώθεις και μας λείπεις! Τίποτε άλλο.
από Kabamaru11
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Με κατι τετοια εμετικα πρω(κ)τοσελιδα,αντι να μου φανει σουπερ ντουπερ λυση ο Μυστακιδης,φερνει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ,πληρη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο,ας δωσει αυτος την ομαδα εκει που θα ειναι καλυτερα.

Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
από nunies4
Κυρ 07 Σεπ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Οπότε κατά το Μετροκολις τα δύο πρώτα κριτήρια για να έχει κάποιος το προβάδισμα εμπλοκής στα κοινά του ΠΑΟΚ τα πληρεί και ο Αμερικανός
1. Θεσσαλονικευς
2. ΠΑΟΚτσης

Το 3ο κριτήριο στην ισοβαθμία ποιο είναι; Έχει διευκρινιστεί από τον Μίμη Μπούζα;