Αναζήτηση για περισσότερες από 2824 εγγραφές
- Παρ 05 Σεπ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Το ότι ΄'εβαλε δικηγορο" του ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ οχι του ΠΑΟΚ τον ΚΟΥΓΙΑ είναι κατα καποιο τροπο ΑΗΘΕΣ για δυο λόγους:
1ον Αφηνεις υπόνοιες για ΝΕΚΡΟ άνθρωπο και
2ον Τον έβαλε ενω ΓΝΩΡΙΖΕ 0ο Σββιδης) οτι ειχε ΑΡΩΤΣΙΑ κια θα πεθαινε
Ευσ θα εβαζες δικηγορο σε δουλειες σου που ξερεις οτι ειναι αρρωστος και ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο παρόν τοπικ ο,τι είχα να πω για τον λόγο που με προβληματίζει (αν και δεν είμαι αρνητικός) η κίνηση του Τέλη τα έχω πει και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ο μόνος λόγος που γράφω ξανά είναι ότι ο Black και ο Sourme σαν moderators λένε "εσείς που γράφετε διθυράμβους και φαντασιωνεστε επεκτάσεις στο ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί να συμφώνησαν κρυφά με τον αμερικανο και να πουν στον τέλη να περιμένει μέχρι το Δεκέμβρη για να βάλουν μια επιτροπή να τον απορρίψει.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψέματα ο Χατζόπουλος εννοείται, λίγο τσίπα
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ όταν πρωτακουσες ότι θα αναλάβει ένας θεσσαλονικευς δισεκατομμυριούχους από Ελβετία τι είπες ?tenten4GT έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:20 Εντάξει αυτό που είπε ο χατζοπουλος ούτε την πρωταπριλιά το λένε χαχχαχα άκου επενδυτής από Αμερική ,ναι κ αύριο θα μπει κ ένας από την Κίνα χαχα.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να ειρωνεύεστε καποιοι τον συγκεκριμένο άνθρωπο και να μιλάτε για παιχνίδια ειναι το λιγότερο γελοιο...το τι είναι και το αν πονάει την ομάδα νομίζω έχουν φανεί αυτά τα χρόνια..αν δεν ήταν αυτός να βγει μπροστά όταν όλοι οι άλλοι κρυβόταν τώρα μάλλον με την Αρετσού θα παίζαμε ντέρμπι ..
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψεύτης και ο Χατζόπουλος, έγινε
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει αυτό που είπε ο χατζοπουλος ούτε την πρωταπριλιά το λένε χαχχαχα άκου επενδυτής από Αμερική ,ναι κ αύριο θα μπει κ ένας από την Κίνα χαχα.
Εσύ όταν πρωτακουσες ότι θα αναλάβει ένας θεσσαλονικευς δισεκατομμυριούχους από Ελβετία τι είπες ?
Δεν έπεσα από τα σύννεφα,έχει καμία 3 ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας πάρει Άγγλος Γάλλος Πορτογάλος αρκεί να μάθουμε ποιος ειναι και ας νικήσει ο έχων την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Να μάθουμε όμως ε;
Εννοείται πως πρέπει να μάθουμε, για παράδειγμα έχει υπογράψει τίποτα ο Χατζόπουλος με τους αμερικάνους κάνα τρίμηνο τώρα και δεν ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας πάρει Άγγλος Γάλλος Πορτογάλος αρκεί να μάθουμε ποιος ειναι και ας νικήσει ο έχων την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Να μάθουμε όμως ε;
Εννοείται πως πρέπει να μάθουμε, για παράδειγμα έχει υπογράψει τίποτα ο Χατζόπουλος με τους αμερικάνους κάνα τρίμηνο τώρα και ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν αληθεύει το ενδιαφέρον Αμερικανών είναι εξαιρετικά νέα. Πολύ πιθανό να έχουν καλύτερες διασυνδέσεις με ΝΒΑ και άρα να έχουμε καλύτερες πιθανότητες να βρεθούμε στα μεγάλα σαλόνια του νέου NBA europe. Επίσης οι Αμερικανοί φημίζονται ότι το μοναδικό ενδιαφέρον τους είναι να έχουν ένα προϊόν που ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χατζόπουλος δεν είναι χθεσινός ούτε στημένος. Λες και δεν ξερει οτι θα είναι υπολογος στο κόσμο, λες και δεν ξέρει τι επικρατεί. Πρώτα είναι οπαδός, τον μηδενισμό μας μεσα
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον σέβεσαι αλλά υπόνοεις ότι σε κοροϊδεύει..δεν κολλάνε αυτά μεταξύ τους. ..WestBlock4 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:02 Σε σέβομαι τοσο πολυ ρε χατζοπουλε κ θεωρω εισαι μεγάλος μαγκας αλλα ποιοι Αμερικανοί κ πράσινα άλογα, σοβαροί να ειμαστε ελεος
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω είναι το Κινεζάκι από Αμερική, κατάλαβε που έμπλεξε και τους παρατάει.
Εντάξει καλός ο χαβαλές και τα παιχνιδάκια αλλά μιλάμε για κάποιες χιλιάδες ψυχές που πονάνε το μπάσκετ 25 χρόνια τώρα.
Αυτή η οικειοποιηση του μπάσκετ είναι καινούργιο φρούτο;
Εγώ που ψοφαω για βόλλευ σε πηγάδι ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ ελπίζω να καταλαβαίνετε όσοι μιλάτε για Αμερικανούς από το χωριό κτλ ότι τον κ.Μυστακιδη δεν τον έχουμε δει ποτέ μέχρι στιγμής, δεν έχουμε ακούσει την φωνή του, δεν έχουμε διαβάσει μισή λέξη του. Όπως επίσης δεν έχουμε επίσημο ενδιαφέρον εξαγοράς, είμαστε σε επίπεδο διερεύνησης ακόμα ...