Αναζήτηση για περισσότερες από 2824 εγγραφές

Return

από astral
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ok , δηλαδή ο ιβαν τυχαία έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Έτυχε.

Το ιβαν-Μυστακίδης το συντηρούν όλοι οι ανελέητοι προσωπολατρες.

Εγώ θέλω το καλο του ΠΑΟΚ.

Το ιβαν-Μυστακίδης το έχεις συντηρήσει εσύ περισσότερο από κάθε άλλο στο νήμα. Στα ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θυμάμαι καμία φορά στη ζωή μου να συστήθηκα σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ΕΙΔΙΚΑ για δουλειές, βάζοντας μια "ανεξάρτητη" ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ αρχή (ειδικότερα από την άλλη πλευρά, οχι από τη δική μου) να τσιρίζει και να ωρύεται υπέρ μου, φωνάζωντας "ΟΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ...
από keep_paokizein
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι ...
από aivas19
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Ok , δηλαδή ο ιβαν τυχαία έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Έτυχε.

Το ιβαν-Μυστακίδης το συντηρούν όλοι οι ανελέητοι προσωπολατρες.

Εγώ θέλω το καλο του ΠΑΟΚ.

Το ιβαν-Μυστακίδης το έχεις συντηρήσει εσύ περισσότερο από κάθε άλλο στο νήμα. Στα ...
από nunies4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείτε να γράψετε ένα επιχείρημα το οποίο να συνδέει την ΚΑΕ με το θέμα της ΠΑΕ και το γήπεδο;
Μυστακιδης. Φτανει σαν επιχειρημα; Η ειμαστε λωτοφαγοι και ξεχναμε οτι προηγηθηκε;
από Guitarman
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Τι εννοείς ρε συ @odi δεν βλεπεις σύνδεση? Τα γεγονότα έχουν ή δεν έχουν με αυτή τη σειρα:

1) Ανακοίνωση ΑΣ-Τελη ότι θα χτίσει γήπεδο ( κ το ίδιο βράδυ στις 11:30 ανακοίνωση της ΝΔ ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή στο θέμα! :shock:) - Τρώει τα μούτρα του

2) Σιωπή επί σχεδόν 2 μήνες με τον ΑΣ να ...
από Sera4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Η μόνη σχέση που μπορεί να έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, είναι αυτή η εξαγορά να χρησιμοποιηθεί από τον ΑΣ ως συγχωροχάρτι για τη διαχείριση των άλλων εκκρεμοτήτων, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής, προσωπικά είμαι επιφυλακτικός μαζί του, λόγω της ...
από aivas19
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Η μόνη σχέση που μπορεί να έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, είναι αυτή η εξαγορά να χρησιμοποιηθεί από τον ΑΣ ως συγχωροχάρτι για τη διαχείριση των άλλων εκκρεμοτήτων, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής, προσωπικά είμαι επιφυλακτικός μαζί του, λόγω ...
από nunies4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:44
Jump to forum
Jump to topic

Δεν την παλεύετε με τίποτα παίδες. Ό,τι γράφετε τώρα, τα έλεγαν κάποτε άλλοι για την έλευση Ιβάν , η οποία αποδείχθηκε ευλογία.

Να κοιτάξετε λίγο τις προτεραιότητες σας, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αποφασίσετε αν βάζετε τον Ιβάν πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Αδυνατείτε να συζητήσετε μόνο για την ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Δεν την παλεύετε με τίποτα παίδες. Ό,τι γράφετε τώρα, τα έλεγαν κάποτε άλλοι για την έλευση Ιβάν , η οποία αποδείχθηκε ευλογία.

Να κοιτάξετε λίγο τις προτεραιότητες σας, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αποφασίσετε αν βάζετε τον Ιβάν πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Αδυνατείτε να συζητήσετε μόνο για την ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Η όλη συζήτηση ξεκινάει επειδή ακριβώς υπάρχουν αμφιβολίες για το τι ψάχνει ο Μυστακίδης στο μπάσκετ.

Ένα σεβαστό ποσοστό του κόσμου έχει συγκεκριμένες αμφιβολίες που θεωρεί λογικές βάσει των οσων έχουν γίνει

Δεν είναι δυνατόν λοιπον να πουμε οτι εδώ θα μιλάμε ΜΟΝΟ για μπάσκετ. Διοικητικό είναι το ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Παρεμπιπτόντως, ο Σαββίδης σίγουρα δεν αγάπησε ξαφνικά τον ΠΑΟΚ και ήρθε, η συνολική περίοδος προσπάθειάς του να μπει στον σύλλογο όμως κράτησε από το Πάσχα του 2006 εως τον Αυγουστο του 2012.

ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή κάποιοι είχαν ενστάσεις στους τρόπους και τις προτάσεις του.

Και τυγχάνει να ΜΗΝ έστρεψε ...
από Мир
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Ας περιμένουμε να δούμε αν θα προχωρήσει ο Μυστακίδης με την αγορά της ΚΑΕ όταν απομακρυνθούν από τον ΑΣ οι άνθρωποι που του υποσχέθηκαν και προσπαθούν 2-3 μήνες τώρα να του δώσουν το γήπεδο ποδοσφαίρου για 49 χρονια κάτω από το τραπέζι.
Καλός η κακός κάποιοι μπακάληδες θα απομακρυνθούν σύντομα από ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Και για να τελειωνουμε. Ανθρωπο που μας εχει κανει να σκοτωνομαστε εδω και τρεις μηνες
δεν τον θελω στον ΠΑΟΚ και ας φτιαξει τρια γηπεδα. Εσεις παρτε τον.
Εγω εφτασα 52, εζησα τα παντα, τετοιο πραγμα για τοσο καιρο δεν εζησα.
Ειχαμε εχθρο τον Βουλινο, τον Μπατατουδη, τον Γουμενο, τον Φασουλα
και ...
από astral
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

κανένας δε ζηταει πιστοποιητικο κοινωνικων κι οπαδικων φρονηματων