Αναζήτηση για περισσότερες από 1287 εγγραφές

Return

από shogoon
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Μερικοί ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι τη μεταγραφή τη σταμάτησε ο κόσμος και μόνο αυτός και ζούνε σε συννεφάκια με Τέλη και κακούς δράκους. Ξεπεράστε το παιδιά ο ΠΑΟΚ έχει πρόεδρο και διοίκηση.
από Σουριναμέζος
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Ένας παραπάνω λόγος για να δώσουν μεγάλο και πολυετές συμβόλαιο δηλαδή
από Cylon-4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Αφου η ξαδελφη του μπατζανακη ενος γνωστου του σαμπρακου, τον ειχε δει στις τουαλετες του αεροδρομιου.
Σκουπιδια χαρτινα, ποσο ποναει οταν ο ΠΑΟΚ γαμ@ει
από Panx Romana
Τετ 30 Ιούλ 2025, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν ο Ντελιας υπογράφει αν δεν έχει υπογράψει ήδη
Περνάς τους Αυστριακούς για αρχή κάνεις και τις απαραίτητες μεταγραφές ( ελπίζω χωρίς να είμαι ειδικός να μην ειναι ο Σεντιρα) και ξεκινάνε θέλω να πιστεύω από καλύτερη θέση από τους άλλους για την φετινή σεζόν.
Κάτι ...
από ASTNORD2
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:55
Jump to forum
Jump to topic

Γιάννη Κωνσταντέλια σε ευχαριστώ που θα σε απολαύσω ακόμη ένα χρόνο στα ασπρόμαυρα της ΠΑΟΚάρας μας.
Αν δεν σου προσφερθεί η ευκαιρία να παίξεις για ένα πραγματικά top european football club, θα ήθελα να συνεχίσεις για πάντα μαζί μας και να κρεμάσεις τα παπούτσια σου ως ένας άλλος Τotti ή Gerard ...
από Tolaros
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:09
Jump to forum
Jump to topic

Ο καλύτερος με διαφορά παίκτης του πρωταθλήματος και φέτος στον ΠΑΟΚ.
από PAOKAPOMONOSMOY
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Γερμανοί τα πήρατε ταα@@@@@α μου; Τα πήρατε,καλοφορετα τώρα. Για τους άλλους τώρα δεν θα ασχοληθώ, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Γιάννηδες σας ευχαριστώ μέσα απ'την ψυχή μου. :opaokara:
από nunies4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς να παραβλέπουμε τι παραλίγο να γίνει τις τελευταίες μέρες, η συμφωνία είναι ιστορική.
Στην εποχή του σύγχρονου ποδοσφαίρου είναι πρωτόγνωρο να μπορείς σαν Ελληνική ομάδα να κρατήσεις ένα ταλέντο τέτοιου μεγέθους για σερί χρονιές και με την προοπτική για ακόμα περισσότερες.

Ο γαύρος το δικό ...
από icue
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Στους Γερμανους ποιος θα το πει;
από giapas
Παρ 08 Αύγ 2025, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Αν μετά από χρόνια τον πετυχαινα κάπου χαλαρά και είχα δικαίωμα για μια ειλικρινή απάντηση, θα τον ρώταγα πως γίνεται να είναι τόσο καλός ( ή αποτελεσματικος) προπονητής σε τόσους τομείς του παιχνιδιού, αλλά να μη κατάφερε ποτέ να εμφανίσει σε προκριματικά μια έστω decent ομάδα.

Τον εκτιμώ για ...
από marsantos
Παρ 08 Αύγ 2025, 17:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

...
Συγγνώμη φίλε μου, αλλά όταν λες έγινε ομάδα? Την 4ετία του αυτή ομάδα είδαμε μια χρονιά, την χρονιά που γεννούσαν και τα κοκόρια μας, που μεσοεπιθετικά όλα έμπαιναν κι ο Κοτάρσκι όλα τα έβγαζε. Να σου θυμίσω ότι τις άλλες χρονιές κάναμε μετριότατες πορείες και βαφτίζαμε το 80% του ρόστερ ...
από Τρόμος
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

deathmassious έγραψε: Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:59 Να ρωτήσω κάτι, ο Ντέλιας γιατί πανηγύρισε το γκολ; Δεν είναι δυσαρεστημένος σύμφωνα με τον έγκριτο κύριο Σαμπράκο;
Προσποιείται ότι πανηγύρισε...Στην πραγματικότητα
έστειλε σήμα στους υπεύθυνους της Στουτγκάρδης για να μην τον αφήσουν άλλο αιχμάλωτο του ΠΑΟΚ! Free Ntelias !!!!