Αναζήτηση για περισσότερες από 1287 εγγραφές

Return

από Montrealiotis
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Καλά αυτό δεν αλλάζει την πουστια του ΑΣ.
Αν δεν ήταν πουστια, θα είχαν να δείξουν κάτι. Αυτοί τοποτα

Εκ του αποτελεσματος φαινεται ομως οτι κατι παραπανω ηξερε ο Κατσαρης.
Προφανως ηξερε οτι δεν υπαρχει σαλιο, και πιεσε καταστασεις.
Σιγουρα φερθηκε πουστικα, αλλα φαινεται οτι υπηρχε λογος ...
από renegade
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Με τα έως τώρα δεδομένα και ότι γνωρίζουμε πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική αλληλουχία κινήσεων. Είναι λες και παίρνονται ραντομ αποφάσεις βασισμένες στο κορώνα ή γράμματα.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πού θα κάτσει τελικά η μπίλια και τι θα επικοινωνήσουν επίσημα από την ομάδα

Υγ πάντως άμα ...
από Equalizer
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Μαλακίες κάνουν

Το θέμα είναι οτι δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη και καμία εξήγηση δεν τιμά τον ΠΑΟΚ. Ούτε η μια ανάγνωση ούτε η άλλη
από Psaras
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

εγώ το ρεπορτάζ του Μπούζου και το άρθρο του Μπούζα περιμένω για να μάθω την αλήθεια.
από Montrealiotis
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μιλάμε για την απόφαση μιλάμε για την πληροφόρηση.
Ο ιβάν όντως μπορεί να αποφάσισε να πουλήσει, αν είχε τελείως διαφορετική πληροφόρηση από την πραγματικότητα.
Αν οι άνθρωποι που τον μεταφέρουν το κλίμα του λένε τελείως διαφορετικά πράγματα π.χ ότι ο ποδοσφαιριστής ...
από george188
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Όταν πρωτο βγήκε η είδηση με έπιασε το στομάχι μου και ανέβασα παλμους. Κανα 2ωρο αφου ειχε τελειωσει η φάση παλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Είσαι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα, όσο μισος και να βγάζουν κάποιοι αυτο δεν αλλάζει.
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
από Equalizer
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:29
Jump to forum
Jump to topic

Άμα είσαι ο ΑΣ και κρίνεις αν θα συμφωνήσεις για το γήπεδο με βάση το αν πουλήθηκε ή όχι και με ποιον τρόπο ένας παίκτης, τότε είναι ένας ακόμα λόγος να θεωρείσαι ανεπαρκής για τη θέση και τον ρόλο σου

Αν δε, αυτό συνδυαστεί και με τα άλλα εγκλήματα που έκανες, τότε είσαι δέκα φορές χειροτερος

Και ...
από Equalizer
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:41
Jump to forum
Jump to topic

Αφού διακινήθηκε επί πόσες μέρες ότι η ΠΑΕ χρωστάει... Ένα εκατομμύριο στον ΑΣ από καθυστερημένες πληρωμές, μετά διαψεύστηκε πανηγυρικά και δεν είχαμε τι να πούμε

Τώρα η αφερεγγυοτητα προκύπτει επειδή άλλαξε γνώμη για την πώληση ενός παίκτη

Μεθαύριο θα κοιτάμε τι χρώμα κορδόνια έβαλε στα παπούτσια ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να ...
από Guitarman
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.

Ο Ιβάν θα φύγει φίλε μου....

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν...σηκώνει προέδρους...
Διάβασε μια τυχαία σελίδα εδώ μέσα....καμία γνώμη δεν κάθεται σε ...
από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει λογική σε όσα κάνεις.
Ενώ είναι γνωστό ότι είσαι υπό πίεση από παντού (κυβέρνηση κούλη, αμερικανικά συμφέροντα, πόλεμοι κλπ) και επιπροσθέτως ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ άλλος πιο ισχυρός οικονομικά με ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ (γήπεδο, ΠΑΕ ??), διατηρείς το πιο ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα. Είσαι ...
από tenten4GT
Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Πολλές υπερβολές πάντως και πολλά χυδαία σχόλια στο διαδίκτυο. Δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά ο Σαββίδης, κακό δεν εχει κάνει στον ΠΑΟΚ.. Ίσα ίσα μάλιστα μας οδήγησε στην κορυφή και είμαστε εκεί ακόμα.
Και φυσικά είναι λίγο άκομψο να λες σε στήριξα στο γηπεδικό αλλά τώρα πουλο και πουλα, αλά καρτ ...
από lkosmid
Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι πως έχει γίνει η κατάσταση, είναι lose-lose, δεν υπάρχει το δίλημμα "Ή ο ένας Ή ο άλλος", "ας αναλάβει όποιος μπορεί να κάνει γήπεδο ΚΑΙ τη χρηματοδότηση της ομάδας". ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους 2 δεν μπορεί να έχει και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο. Όσες ομάδες έφτιαξαν γήπεδο (με δικά τους ...
από Equalizer
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας ότι του κατέβει λέει

Μη συσχετίζετε άσχετα πράγματα με το ζόρι επειδή "είμαστε οπαδοί και δικαιούμαστε να γκρινιάζουμε"

Μη βαφτίζετε πράγματα χωρίς να ξέρετε λεπτομέρειες

Ξαναθετω το ερώτημα επειδή δεν γνωρίζω

Σε έργα τέτοιου μεγέθους, οι μελέτες, τα σχέδια και όλα όσα δούλεψε η ΠΑΕ τα ...
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ?

Δηλαδή παλικάρι μου καλό, αυτή τη στιγμή κανείς δε μπορεί να βγει και να πει αύριο έρχεται η μπουλντόζα και ξεκινάει. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό σωστά;

Γιατί δε μπορούμε; Γιατί χρειαζόμαστε οικοδομική άδεια είτε χτίζω εγώ, είτε ο βασιλιάς της σκόνης. Πολύ ωραία. Το διάστημα ...