Η αναζήτηση βρήκε 15 εγγραφές

Return

από Baldur
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.

Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον αντιμετωπιζουν ...
από Baldur
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

alexgarcia6 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:59 Εικόνα

GANDALF THE WHITE

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Η νεα φωτο για το πανο "καντε πως κοιμαστε".

:opaokara:
από Baldur
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).

Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
από Baldur
Κυρ 03 Αύγ 2025, 05:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Στο μεταξύ, όλοι ανεξαιρέτως όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Σαββίδη. Και ποδοσφαιριστές και προπονητικο σταφ. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή τον υποστηρίζουμε είμαστε ξέρω γω Σαββίδης fc, βάζουμε το Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια ...
από Baldur
Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Στο αν αξιζει ο παικτης την επενδυση που ακουγεται, να υπενθυμισουμε πως παικτες σε νευραλγικες θεσεις και με ποιοτικα χαρακτηριστικα, οπως του Ζαφειρη, "ξεκλειδωνουν" και αναβαθμιζουν σχεδον ολη την ενδεκαδα με την παρουσια τους, επομενως μην απορησετε αν τελικα οντως τα δωσουμε τα 11-12-οσα ...
από Baldur
Παρ 15 Αύγ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Αν, λέω αν , αύριο ή και σήμερα μάθουμε πως ο ΠΑΟΚ την αφήνει την περίπτωση, ρε blackzone, να σε κράξουμε ή όχι;

Φυσικά, αλλά εγώ δε βγαίνω και λέω λόγια του κώλου εδώ και μέρες έχω μάθει ότι το ντιλ έχει κλείσει και η Σλαβια απλά ψάχνει αντικατάσταση, αυτά που ανεβάζει ο πρόεδρος τους άμα ...
από Baldur
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08

Ενω ειλικρινα καταλαβαινω το σκεπτικο των φιλων που θελουν Κονφερενς για δυνητικα υψηλοτερη συγκομιδη βαθμων ωστε να χουμε ευνοϊκοτερες κληρωσεις, πιστευω πως ειστε λαθος. Και εξηγουμαι:

Ειναι η ιδια λουπα με οσους λενε "ειναι κακο να χασουν ομιλους τα χαρτια / οι βαζελοι, γιατι θα ναι ξεκουραστοι ...
από Baldur
Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Ετσι και κλεισει ο παλικαρος (φτου φτου), πρεπει να οργανωθει μαζικη συναξη να γκρεμισουμε καμια ταβερνα.
από Baldur
Δευ 18 Αύγ 2025, 02:37
Jump to forum
Jump to topic

Στο κομματι των δανεικων σημαντικη παραμετρος ειναι οι οροι με τους οποιους ερχονται. Για παραδειγμα ο πιο φρεσκος νεοαφιχθεις, ο Γιακουμ, ειπαν πως δωσαμε / θα δωσουμε €2εκατ. για ενα χρονο με οψιον ανανεωσης.

Επι του πρακτεου δηλαδη ουδεμια διαφορα με το να υπογραφαμε ελευθερο παικτη με συμβολαιο ...
από Baldur
Δευ 25 Αύγ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

https://www.sport24.gr/wp-content/uploads/2025/08/zafeiris02-430x286.jpg

Off-topic αλλα τεραστιο respect στο παλικαρι που εσκασε με μπλουζα "Double 2018".

Ειναι χρεος ολων μας να μην ξεχαστει αυτο ΠΟΤΕ, ειτε σε λυπες μα ειδικα σε χαρες οπως η σημερινη. Να το νιωθουν οι παικτες μας απο το πρωτο ...
από Baldur
Τετ 27 Αύγ 2025, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

"Μα προφανως δεν θα ανακοινωσουν παικτη πριν απο τοσο σημαντικο αγωνα, πρεπει να ειναι ολοι τους συγκεντρωμενοι για την προκριση και απο Παρασκευη / Δευτερα οι ανακοινωσεις!"

Σκεψεις ενος φυσει αισιοδοξου οπαδου που δεν παρατα να ονειρευεται μεχρι να κλεισει η διορια. :mrgreen:
από Baldur
Τετ 27 Αύγ 2025, 14:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN

Τα πλάγια της 6 θα γεμίζουν, αν:
-Κρατηθουν ελεύθεροι οι διάδρομοι και τα σκαλάκια
-δοθει η δυνατότητα ελεύθερης διάθεσης της θέσης του φιλάθλου που για χ ψ λόγους δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο . Η μεταβίβαση δεν λέει και πολλά , δηλαδή εγώ πχ από Ορεστιάδα ή Κομοτηνή η από Φλώρινα θα πρέπει να ...
από Baldur
Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Τι να πω, δεν εχω λογια. Μας ομορφαινετε τις ζωες, ρε ατιμοι. Ενας κι ενας ολοι σας. Σας ευχαριστω.

Υ.Γ. Γιακουμακη αγορινα μου, το ξερει η καρδουλα σου πως βλεπεις πια το Φως το αληθινο. Ευχομαι να εχεις ανοιχτο το μυαλο (και μπολικη ευστοχια) και σου υποσχομαι οτι θα νιωσεις εδω οπως δεν ενιωσες ...
από Baldur
Παρ 29 Αύγ 2025, 09:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Μολις γυρισα απο τον ναο .....ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ......και κατι αλλο 8 παρα πεντε και στο ημιχρονο παιχτηκε ενα τραγουδι της ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΥΘΜΟ το ξερει κανεις ?.....ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ :opaokara: :opaokara: :opaokara ...
από Baldur
Δευ 01 Σεπ 2025, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Tα Φορ των ανταγωνιστων σου 3αδες...
Γαβρος Ελ Κααμπι,Ταρεμι,Γιαρεμτσουκ
Βαζελος Ντεσερς,Σβιντερσκι,Παντοβιτς
Χαρτι Γιοβιτς,Πιερο,Ζινι και παει και για αλλον ονομα...
Ολοι αγορασμενοι,ολοι με πολυετη συμβολαια...

Εμεις Γιακουμακης,Τσαλοφ,Μυθου??
Ο φτωχος συγγενης..
Εδω που φτασαμε και εναν ακομα ...