Η αναζήτηση βρήκε 5 εγγραφές

Return

από Baldur
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.

Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον αντιμετωπιζουν ...
από Baldur
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

alexgarcia6 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:59 Εικόνα

GANDALF THE WHITE

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Η νεα φωτο για το πανο "καντε πως κοιμαστε".

:opaokara:
από Baldur
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).

Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
από Baldur
Κυρ 03 Αύγ 2025, 05:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Στο μεταξύ, όλοι ανεξαιρέτως όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Σαββίδη. Και ποδοσφαιριστές και προπονητικο σταφ. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή τον υποστηρίζουμε είμαστε ξέρω γω Σαββίδης fc, βάζουμε το Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια ...
από Baldur
Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Στο αν αξιζει ο παικτης την επενδυση που ακουγεται, να υπενθυμισουμε πως παικτες σε νευραλγικες θεσεις και με ποιοτικα χαρακτηριστικα, οπως του Ζαφειρη, "ξεκλειδωνουν" και αναβαθμιζουν σχεδον ολη την ενδεκαδα με την παρουσια τους, επομενως μην απορησετε αν τελικα οντως τα δωσουμε τα 11-12-οσα ...