Η αναζήτηση βρήκε 41 εγγραφές

Return

από Baldur
Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Έτσι πως τα κάναμε σήμερα, ειλικρινά δεν έχω προτίμηση για την κληρωτίδα των play-off...

Αν μας κάτσει ο ΠΑΟ, τον πιάνουμε 1η αγωνιστική στα ανεβασμένα του, είναι στο -8 παίζοντας τα ρέστα του και όποια κάψα έχει να κυνηγήσει την 3η θέση, θα είναι τότε. Συν ο αγώνας είναι "εξάποντος" μιας κι εμείς ...
από Baldur
Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ευτυχώς ή δυστυχώς, η ομάδα δεν λειτουργεί με γνώμονα το τι λέγεται στο forum. Έχει δείξει πως έχει μέταλλο και μπορεί να παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα.

Χάσαμε τεράστια ευκαιρία να μπούμε με αέρα στα play-off και να τους σοδομήσουμε όλους; Τη χάσαμε.
Χάθηκε το Πρωτάθλημα; ΟΧΙ.
Τουλάχιστον ...
από Baldur
Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Για όποιον νομίζει ότι το μείον 3 από χαρτί είναι κάτι αμελητέο απλά καληνύχτα

Αυτο ακριβως. Σε 6 ματς ειναι λιγοι οι 3 βαθμοι?

Στο -10 ήσουν με αυτούς στο 80' πριν ΔΥΟ (όχι 102) χρόνια και τους πέρασες φαλάγγι. Προς τι τέτοια μεμψιμοιρία;

ΟΚ, χύσαμε την καρδάρα με το γάλα, ξεσπάστε ...
από Baldur
Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Άβυσσος η ψυχή του Ελ οπαδού. Νίκη - γκαλάκτικος, ήττα - όλοι για τα σκυλιά.

Και άντε, να το καταλάβω, έξι ντέρμπυ είναι πάντοτε απρόβλεπτα, το -3 φαντάζει δύσκολο. Αλλά αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να το καταφέρει αυτό, ε μάλλον είναι η ομάδα που φέτος στα ντέρμπυ είναι ΠΡΩΤΗ σε συγκομιδή και ...
από Baldur
Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο ακριβως. Σε 6 ματς ειναι λιγοι οι 3 βαθμοι?

Στο -10 ήσουν με αυτούς στο 80' πριν ΔΥΟ (όχι 102) χρόνια και τους πέρασες φαλάγγι. Προς τι τέτοια μεμψιμοιρία;

ΟΚ, χύσαμε την καρδάρα με το γάλα, ξεσπάστε / ξεκαυλώστε λίγο σήμερα και πάμε από αύριο να τους κατουρήσουμε.

Αυτά μας ...
από Baldur
Κυρ 22 Μαρ 2026, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Θα το πω και πλεον δεν νομιζω οτι θελει και πολυ επεξηγηση.

Ο ΠΑΟΚ δεν εχει κανει ΤΙΠΟΤΑ που υποδηλωνει οτι αξιζει το πρωατθλημα.

Μοναδικο παρασημο καθαρα απο τους αγωνες του πρωταθληματος ειναι το οτι δν βαρεσε διαλυση λογω τραυματισμων φερνοντας απλα χ ολα τα ντερμπι της και χωρις να ...
από Baldur
Παρ 03 Απρ 2026, 20:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:30 NovaSports

Επειδη Ελληνοι ειμαστε και παντα των ακρων, προφανως με νικη εδω μεσα θα αρχισουμε τα "6/6 θα σας παρουμε ολους σβαρνα" και με Χ2 "που ειναι ο Σαββιδης σας* βρε".

Το ζουμι της υποθεσης ειναι πως σε εξι (6) αγωνιστικες θελουμε μολις μια (1) νικη παραπανω απο ΑΕΚ και ενα (1) Χ παραπανω απο ΟΣΦΠ. Τα ...
από Baldur
Παρ 03 Απρ 2026, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Εδω βαλανε μια χαρα να παιξει η γρια με την Καλαματα με οπαδους πριν δυο βδομαδες και λιγο μετα τον τελικο μας (9/5) εχει τους Metallica κανονικα.

Αρα θεμα ασφαλειας με τη στατικοτητα ή δεν ξερωγω τι, μαλλον δεν παιζει. Το μονο που βγαζει νοημα ειναι πως ο Βολος επιλεχθηκε ως λυση γεωγραφικα ...
από Baldur
Κυρ 05 Απρ 2026, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:00 NovaSports

Τα λεμε στο after μαγκες αρχιζει η κλασική γκρινια εδω μεσα.

Με τη νικη!
από Baldur
Κυρ 05 Απρ 2026, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Αναμενόμενα σφιχτοκώλικος αγώνας με μισή ομάδα εμείς και βάζελο που θα πέθαινε για την μη-ήττα.

Με Χ στον άλλο αγώνα της ημέρας, έχουμε ελπίδες - απλά αυτές πέφτουν από το 25% στο 10%.

Νομίζω ως οπαδοί πρέπει να είμαστε στοιχειωδώς...φιλεύσπλαχνοι απέναντι στην ίδια μας την ομάδα, η οποία έχει να ...
από Baldur
Κυρ 05 Απρ 2026, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Το χαρτί ήδη είναι 0 1...αν πάει έτσι έφυγε στο συν 6 και εσύ μου λες θα είμαστε έτοιμοι στο ματς μαζί τους...ας είμαστε καλύτερα έτοιμοι τον Ιουνιο

Αρχικά θα είναι στο +5, τουτέστιν +4 (καθώς τους έχουμε στην ισοβαθμία), αλλά δεν γαμιέται.

Εγώ να ρωτήσω, αυτή η αρνητικότητα, αυτή η μίζερη ...
από Baldur
Κυρ 05 Απρ 2026, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

Προφανως ο τροπος που ηρθαν τα πραγματα δεν αφηνει πολλα περιθωρια αισιοδοξιας, αλλα εκει που ολοι περιμεναν δυο ασσους σημερα, ειδαμε ενα σκοτωμενο Χ κι ενα κρυο διπλο. Κοινως, δεν θελει πολυ για να ρθουν ολα πανω κατω παλι.

Νομιζω ειναι πολυ καλο που παμε Φιλαδελφεια στο επομενο. Τερμα οι ...
από Baldur
Τρί 07 Απρ 2026, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή α) έχω λίγο χρόνο να σκοτώσω, β) είμαι αρκετά μαζοχιστής και γ) τρέλα στους τρελούς δεν πούλησε κανείς, παραθέτω ένα μαθηματικό σενάριο που μας στέφει Πρωταθλητές (και με τη μισή κερκίδα άνω των 50+ στο νοσοκομείο με συνοπτικές διαδικασίες). Διαβάστε με προσωπική σας ευθύνη :mrgreen: :

Η ...
από Baldur
Τρί 07 Απρ 2026, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αρχικά να πω πως γίνεται πολύ ωραία συζήτηση και μπράβο σε όλους για τη διαύγεια σκέψης στα σχόλια. Χαίρεσαι να τα διαβάζεις, ειλικρινά.

Εγώ το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι να προσπαθήσουμε να έχουμε επίγνωση του recency bias. Κοινώς, μη βλέπουμε απλά πως η ΑΕΚ είναι πρώτη και ...
από Baldur
Τετ 08 Απρ 2026, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Με βαζελο ειχα προαισθημα σουπας και πως δυσκολα θα ξεφευγε το σκορ απο το μηδεν.

Ε, τωρα νιωθω πως θα δουμε τρελο ροντεο με σκληρα φαουλ στα ορια της καρτας (με το διαιτητη να παιζει εδρα, εμεις σιγουρα πρωτη κιτρινη πριν το 10') και διαφορα 2+ γκολ. Τωρα, 2:0 θα ναι; 0:2; Τα παλικαρια μας θα το ...