Η αναζήτηση βρήκε 435 εγγραφές

Return

από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δεν θα συμφωνήσουν στο δικαίωμα χρήσης του σήματος τους χρόνου ή οπότε λήγει η σύμβαση, πιέζοντας το Σαββίδη είτε να πουλήσει είτε να κάνει ομάδα με άλλο όνομα

Υπογράφοντας έτσι το σχίσμα του συλλόγου, διαλύοντας το ΜΟΝΟ πράγμα που μας κράτησε επί δεκαετίες. Και με φτηνά λόγια + τσατσους θα ...
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Έχει κανείς υπολογίσει το ενοίκιο που ζητάει ο ΑΣ στο σύνολο;

ΔΕΝ είναι μόνο τα αρχικά 2.5 εκατομμύρια

ΔΕΝ είναι μόνο τα 4.5 που λέει μετά

Αναφέρει ρητά ετήσια αύξηση 10% επί του προηγουμένως αυξημένου ποσού!

Μιλάμε για ΕΤΗΣΙΟ ενοίκιο ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ σε 49 χρόνια όταν λήγει η ...
από Taseos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω πολύ άγχος στους φίλους της διοίκησης του ας. Παντού. Άλλοι τα έβαλαν με τον πανακα άλλοι τα έβαλαν με την τσαλκα, άλλοι ψάχνουν να βρουν στο διεδικτυο καμία παρατυπία του σαββιδη. Παιδιά το άγχος δεν είναι καλός οδηγός.
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τετ 05 Νοέμ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΙΒΑΝ
από Taseos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

25 χρόνια δεν βρήκε λύση για την ΚΑΕ ο κοιμάμαι 3με 5 αλλά μόλις ο κυρ κυρ είπε να βάλει και το κράτος να πιέσει ο ας , βρήκε επενδυτή όχι για να βάλει 1-2 εκ στην ΚΑΕ τον χρόνο αλλά 200 για γήπεδο. Είναι να μην είσαι αστραπεας
από Kabamaru11
Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Ο πατερουλης ε;καρφωθηκες φιλος
από Kabamaru11
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.

Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Τέλος δεν θα υπάρξουν άλλες εξηγήσεις, έχω προειδοποιησει εκατό φορές. Όποιος γουστάρει να λέει αηδιες και να υποστηρίξει τους εγκληματίες εις βάρος του συλλόγου, έφυγε.

Απο εκεί και πέρα ΑΣΧΕΤΑ με το ποιος θα κάνει το γήπεδο, θεωρώ τρομερή κατάντια της κοινωνίας του ΠΑΟΚ, και του ΠΑΟΚτση, να ...
από abc_o_ karpouzas
Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:12
Jump to forum
Jump to topic

κάθεστε και συζητάτε τι? και με ποιούς.....

ΠΑΟΚ εισαι λες....

απο την πρωτη στιγμή που βγήκε οτι ο κυρ θανασης και....εξουσιοδοτήθηκε............

και παράκαμψε το ...ηθικό.... ολα έπρεπε να γίνουν ...στάχτη....

κάθεστε και μιλάτε με άτομα που δεν έχουν ιδέα τι ειναι ο ...ΠΑΟΚ....

ποιο γήπεδο ...
από Guitarman
Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:31
Jump to forum
Jump to topic

Γεμισαν καμια 20αρια σελίδες για ένα ποστ που μόνο γέλιο προκαλεί. Καμία συνοχή, γεμάτο ασυναρτησίες, εικασίες και αστήριχτα επιχειρήματα. Αντολαμβάνομαι ότι υπάρχει φοβερός εκνευρισμός (και εγώ έτσι νιώθω) αλλά ρε παιδιά μην διοχετεύετε την ενέργεια σας σε τέτοια άτομα. Κρατήστε την για την ημέρα ...
από leomatos88
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Οι άνθρωποι που εσύ έχεις επιλέξει να εργάζονται στην ομάδα έχουνε φτιάξει αυτήν την ΠΑΟΚάρα που τους πάει όλους γαμ!όντ@ς. Έφερες την υγεία, έφερες τη χαρά, έφερες και την καύλα ξανά και ξανά και ξανά. Για φέτος κάθε νίκη, κάθε θρίαμβος της ομάδας, για μένα τουλάχιστον, είναι για σένα. Και μιας και ...
από Taseos
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:23
Jump to forum
Jump to topic

Γλέντα τους πρόεδρε!
από eorptol1
Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Αυτοί πού το κάνουν τώρα έχουν συμφέροντα προσωπικά και δεν έχω κανένα κοινό με αυτούς
από Ιάσονας
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω πως ο Taseos δεν λέει αυτό.
Λέει πως όταν ο ΠΑΟΚ ήταν συμπαθητικός επειδή ήταν αδύναμος και οικονομικά νεκρός, κάποιοι ρόλοι ήταν μεγαλύτεροι, πχ οι κλειδοκράτορες του ΑΣ που δεν άφηναν την ομάδα να καταστραφεί, οι πολιτικοί που θα έκαναν και καλά το κομμάτι τους βοηθώντας την ομάδα όταν δεν ...
από eorptol1
Τετ 19 Νοέμ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Παρακάλω ο παπαροδιεθνολογος του ΑΣ και παιδικός φίλος του φούρναρη να τοποθετηθεί....