Η αναζήτηση βρήκε 650 εγγραφές

Return

από leomatos88
Δευ 29 Δεκ 2025, 13:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Μετά από τόση ενασχόληση με τα πεπραγμένα του σκουληκόπολις τους προηγούμενους μήνες, το ανοσοποιητικό μου δε μου επιτρέπει να ξαναμπώ στη διαδικασία να διαβάζω τις αθλιότητες που γράφουν.

Τόσους μήνες δεν αφήνουν ασύστολα υπονοούμενα περί παρασκηνίου, επο, ΠΑΟΚ Β, που ούτε στον κόκκινο πρωταθλητή ...
από DamoN
Τρί 30 Δεκ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Αν είναι έξτρα τα έδωσε τώρα γιατί έτσι γούσταρε αν δεν είναι έξτρα το γράφουν για να δείξουν ότι ενώ πήγαν να τον τρυπήσουν αυτός εξακολουθεί να είναι κύριος
Θα σε κάλυπτε κάτι τέτοιο ;
από Paok1926 + male-sykies
Τρί 30 Δεκ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Μόλις ο ΠΑΟΚ το ξεφτιλησε το Μετρόπολις για όσους δεν κατάλαβαν. Φυσικά δεν περιμένω συγνώμη από αυτούς. Αλλά περιμένω και οι τυφλοί οπαδοί μας να δουν και οι κωφοί να ακούσουν όσοι έχουν μείνει. Δεν πάει για όλους. Κύριοι του Μετρό media το έχω ξαναπεί. ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΌ.
από Taseos
Παρ 16 Ιαν 2026, 16:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Δεν θέλω να τους σοκάρω. Αλλά η άδεια εταιρίας ειδικού σκοπού γιαννα έχει ημερομηνία ίδρυσης σήμερα τρέχει αρκετό καιρό. Επιπλέον και δίκιο να είχαν τα χρήματα δεν είναι του τέλη. Είναι της ΠΑΕ που τα έδωσε στην ΚΑΕ. Δηλαδή του ιβαν. Δύσκολο η ΠΑΕ να πλήρωσε το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας στην ...
από margas
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Ο ένας τα βρήκε με τον ΑΣ και ξεκινάει να εκπληρώνει αυτό που υποσχέθηκε ΜΕ ΛΟΓΙΑ όταν ήρθε και ο άλλος δε δίνει το 2ευρω που συμφώνησε ΕΓΓΡΑΦΩΣ

Ή υποστήριξη του καλοκαιριού σε αυτόν τον άνθρωπο και το «βαριά βαριά…» με τον Παναιτωλικό ήταν ίσως οι χειρότερες ΠΑΟΚ στιγμές του 2025
από navigator11
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Οι στηρίζοντες σθεναρά τον Μύστα, νυν ξεστηρίζοντες τον ΑΣ ΠΑΟΚ, για την ανεξαρτησία του οποίου τους προηγούμενους μήνες έδωσαν συγκινητικές πληκτρολογιακές μάχες, λίγο μουδιασμένοι σαν να μου φάνηκαν σήμερα, κάνοντας μια γρήγορη περαντζάδα από τα διαδικτυακά λημέρια τους. Θέλω να πιστεύω ότι θα ...
από navigator11
Παρ 06 Φεβ 2026, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Α ρε πουστη,παραμύθι που πούλησε ο τύπος.
Για τα μάτια του κόσμου η απόκτηση της ΚΑΕ,ευτυχώς κράτησε ο Ιβάν και γλυτώσαμε.
Λυπάμαι πολύ, αλλά δε βλέπω ο άνθρωπος αυτός να νοιάζεται και δεν θα έχει καλό τέλος όλο αυτό.
Κρίμα γιατί πιστέψαμε οτι κάτι μεγάλο έρχεται,για το τμήμα που εμένα προσωπικά ...
από astral
Παρ 06 Φεβ 2026, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Σίγησαν και οι κολαούζοι στο τουητερ. Άλλα ποροφιλ εχουν σβηστεί, άλλα έχουν να ποστάρουν καιρό κι άλλα κάνουν τις πάπιες.
Στο ρόλο της αρχι-πάπιας ο κομανταντε Τσακαλέας που μαλλον ξέχασε τα τσιτάτα που πόσταρε για τον Ιβάν.
από Sera4
Παρ 06 Φεβ 2026, 14:07
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμη με την ΠΑΕ τρώγεσαι εσύ ρε φίλε; ένα από τα ελάχιστα κομμάτια του ΠΑΟΚ που βγάζει υγεία προς όλες τις κατευθύνσεις και μας κάνει περήφανους καθημερινά; προφανώς και δεν είσαι εμπαθής

Δεν τρωγομαι με την παε. Ισα ισα που δεν γινεται γηπεδο χωρις την παε μεσα.
Για τον ΑΣ απλα διερωτουμαι ...
από Equalizer
Παρ 06 Φεβ 2026, 14:12
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ δέχθηκε παλλαϊκή κατακραυγή για την αισχρή συμπεριφορά, το ακόμα αισχρότερο ύφος και τις ακρως ελεγχόμενες παρασκηνιακές ζυμώσεις (τις οποιες έντυνε με το ελεεινό προαναφερθέν ύφος). ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ προέκυπτε το συμπέρασμα απο όλες τις μπάντες οτι διαφαίνεται συμφωνία ΑΣ με την πλευρά ...
από Cylon-4
Παρ 06 Φεβ 2026, 14:51
Jump to forum
Jump to topic

Κανενα επαγγελμα δεν ειναι ντροπη
από Sera4
Παρ 06 Φεβ 2026, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι μπράβο, να βγαίνουν μπροστά τα παιδιά σιγά σιγά, μη φοβούνται.

Μπορεί να ξέχασαν δηλώσεις στελεχών της ΠΑΕ, και της πρώην ΚΑΕ στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά ποτέ δε λησμόνησαν ένα ευχολόγιο για τον κ. Μυστακίδη. Έτσι αντιλαμβάνονται την αντικειμενική ενημέρωση.

Ένα μπράβο από μένα. 8-)
από leomatos88
Παρ 06 Φεβ 2026, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Σκέτη αηδία. Οι ίδιοι που διέρρεαν επιστολές της Άλφα Σπορτς Γκρουπ, που ρίχνανε βορά στα κανόνια της ανθρωποφαγίας έναν Θανάση Χατζόπουλο, οι ίδιοι ψέγουν άλλους για διαρροές επιστολών! Απύθμενο θράσος, πραγματικά.
Τα δε περί οικογένειας, αλλού. Γαμπρό από το παράθυρο δε θέλει κανένας. Ειδικά αν ...
από Μπαρκαρούτσος
Παρ 06 Φεβ 2026, 17:40
Jump to forum
Jump to topic

Όχι, ο Τέλαρος "Παγκόσμιος ΠΑΟΚτσής Των Έργων" Μυστακίδης δεν κάνει πουστιές και ψέματα. Έχει κακούς συμβούλους. Δεν κάνει ο Τέλαρος τέτοια πράγματα.

Δεν έγραψα τόσες ώρες επειδή ήμουν στην εκκλησία και άναβα λαμπάδα στο όνομα του Τέλαρου, που εξ αιτίας του έμεινε ο Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ.

Να σας ...
από astral
Παρ 06 Φεβ 2026, 23:42
Jump to forum
Jump to topic

Paok today 2 άτομα όλοι κι όλοι και ντράπηκαν να βάλουν το όνομα τους κάτω από αυτό το πόνημα επιπέδου ομάδας αλήθειας.

Ειδικά το κλείσιμο με τα σάλια για τα δισεκατομμύρια είναι πραγματικά εξευτελιστικο.

Οι επαγγελματίες ΠΑΟΚτσηδες είχαν το θράσος να μας λένε ποιος είναι ΠΑΟΚ και ποιος όχι και ...