Η αναζήτηση βρήκε 435 εγγραφές

Return

από Rexaris
Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Νομίζω οτι διαλύθηκαν πλέον και οι τελευταίες αμφιβολίες για το τι επιδιώκει ο καθένας.

Δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε ουδέτεροι όσο καλή πίστη κι αν έχουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε καθαρή θέση υπέρ τής ΠΑΕ.
από renegade
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Για να ανοίξουν κάποιοι την κερκόπορτα θα πρέπει να υπάρχει ταυτόχρονα και εξωτερικός εχθρός .
Φυσικά και δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά οι πράξεις των δύο πλευρών, γιατί από την μια έχουμε κάποιον ξένο ενώ από την άλλη έχουμε αυτόν που υποτίθεται ότι βρίσκεται εκεί για να προστατεύει τα συμφέροντα ...
από Guitarman
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Μερικές σκόρπιες σκέψεις:

1) Έχουν χαθεί οι ισαποστακηδες. Προφανώς δεν έχουν πλέον λόγο να γράψουν... Θεωρούν ότι το τρύπημα πέτυχε και ενδεχομένως χαίρονται κιόλας. Δεν σας άξιζε η κοσμογονία που έγινε στον ΠΑΟΚ την τελευταία 10ετια.

2) Ο Σαββίδης είναι εγκλωβισμένος. Αν χτίσει γήπεδο αλλού θα ...
από tzo_1926
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ σωστά... Αυτή τη στιγμή ακόμη και η νεκρική σιγή του Τέλη δείχνει οτι επι της ουσίας συμφωνεί με τον τρόπο τρυπήματος της ΠΑΕ. Ε, απο σήμερα δεν τον θέλω ούτε στην ΚΑΕ. Αν είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ας δώσει μια χορηγία.
από giapas
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως να είμαστε ειλικρινείς...δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο, έτσι;
Φως φανάρι ήταν η φάση, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε.

Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.
από aivas19
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως να είμαστε ειλικρινείς...δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο, έτσι;
Φως φανάρι ήταν η φάση, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε.

Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.

Ε όχι φίλε, εδώ μέσα πολλοί ...
από giapas
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου προσωπολατρη του μεγαλύτερου ευεργέτη του ΠΑΟΚ . Τιμή μου. Βγαίνει και σε εικονισμα να πάω να αγοράσω;
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.

Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
από theo-drama
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

NIKOS1972 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:30 Οχιες τρεφαμε στον κορφο μας! Κριμα!Να θελεις να χαρεις με την ομαδα και να μην μπορεις

Η οχιά όμως δεν σε τσιμπάει, αν δεν την πατήσεις-ενοχλήσεις....
Εδώ ποιος πάτησε ποιον, δεν ξέρω...
από Maklaz
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Το θετικό σε όλο αυτό είναι ότι επιτέλους μπορούμε να μιλήσουμε ανοιχτά γιατί έχουμε στοιχεία. Το ίδιο επικρατεί και στα ΜΜΕ που τόσο καιρό απλός ακουμπούσαν το θέμα.

Το σκηνικό που στήθηκε από την γνωστή παρέα τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ, και όλοι ξέρουμε τι γίνεται όταν αυτό επιστρέφει με φόρα ...
από Montrealiotis
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ αυτά τα ****** αποδυναμώνουν πάρα πολύ και την θέση της ομάδας στην διεκδίκηση πόρων από την πολιτεία, όπως έκαναν όλοι οι άλλοι. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με τους τσάτσους της κυβέρνησης
από trouman
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Προδοσία, προδοσία , πουστιά μεγάλη, στήσιμο , τρύπημα .

Ούτε βλακεία, ούτε χαζομαριτσες. Φτάνει πια με τα μισολογα.

Εχθροί του ΠΑΟΚ.

Στο γήπεδο μεθαύριο και κάθε φορά στο εξής πρέπει να παίρνουμε θέση , να ακούν τα ονόματά τους. Να καταλάβουν ότι είναι εχθροί.

Δεν είναι κάποιοι που έκαναν ...
από Taseos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

250 κάνει η ΠΑΕ. Ας πάει αν υπάρχει ενδιαφερόμενος να τα δώσει . Ετσι γίνονται δουλειές. Τώρα με α και ου εταιρία με 200 εκ μετοχικό κεφάλαιο και τα γύρω γύρω δεν παίρνεις.

Ως τότε ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα σηκώσει την κούπα τον Μάιο και θα κατεβάσετε τα παντζουρια να μην βλέπετε
από tolis14
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Χαρά στο κουράγιο σας και την υπομονή σας που ανοίγετε συζήτηση μαζί του
από Мир
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:35
Jump to forum
Jump to topic

Το αισχρό τους ύφος με τα γελακια και τις ειρωνίες είναι προσβολή σε ΕΜΑΣ, όλως ακριβώς όλες τους οι πράξεις και δηλώσεις από τον Ιούνιο. Όχι προς τον Σαββίδη

Τη δική μας αξιοπρέπεια προσβάλλουν Ε ΠΙ ΤΗ ΔΕΣ

Είναι τόσο λίγοι και γελοίοι ώστε ούτε καν καταλαβαίνουν τι κάνουν και με πόσο ελεεινά ...