Αναζήτηση για περισσότερες από 1430 εγγραφές

Return

από Jim_Chatz
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Απλά, ο προβληματισμός μου γενικά ως προς το μεταγραφικό σχεδιασμό έγκειται στο ότι φαίνεται ότι δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη στόχευση ως προς τα χαρακτηριστικά .

Τι σχέση έχει για παράδειγμα ο Κεντιρα ή ο Μοπε με τον Γιακουμάκη

Ακόμη και ο Ντουκς.

Τον Γιακουμάκη καλό με την μπάλα στα πόδια ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Για τον παίκτη Γιακουμάκη νομίζω ότι ξεκάθαρα η πλειοψηφία έχει θετική γνώμη και φαίνεται και εδώ μέσα αυτό. Και το βρίσκω και λογικό προσωπικά.

Είναι καλός παίχτης, έχει στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα και μπορεί να βοηθήσει.

Αυτά είναι τα θετικά.

Από κει και πέρα time for a reality check για ...
από Caballo Viejo
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

Πόσες Κυριακές;
Πόσα πρωτοσέλιδα forza;
Πόσοι παπάδες και καρδινάλιοι;
Πόσες ατέρμονες κουβέντες κι ατέλειωτες μαντεψιές;
Πόσο ήρωες όσοι εξακολουθούμε να ψάχνουμε μια υπόνοια είδησης για μεταγραφή;
από charisiad
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:19
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος μίλησε για υπέρβαση στα 100 χρόνια? Με το μυαλό μας υποθέτουμε.

κατσε να δουμε τι φορ θα φερει η Αεκ να συγκρινουμε Γιακουμακη με τους βασικους φορ των 4 υπολοιπων. Κλασικα στους 5 παλι τον χειροτερο φορ θα εχουμε. Αλλα δεν πειραζει, θα ξαναρθει με το ελικοπτερο ο προεδρος.

Φίλε αν ...
από WestBlock4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:45
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε αν δεν είσαι ήδη, σε συμβουλεύω να γίνεις οπαδός μιας εκ των άλλων 4 ομάδων (κατά προτίμηση αυτής που ξοδεύει περισσότερο, μπορείς και να αλλάζεις κάθε χρόνο) για να ησυχάσεις εσύ, να ησυχάσουμε κι εμείς.

ωραιος τροπος να αντιπαρατεθεις σε κριτικη μετα απο 82 μυρια πωλησεων τα ...
από psychologos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:46 Προφανώς θα γίνουν πολλά τον Αύγουστο. Σας τα έλεγα εγώ ότι αυτός είναι ο κατεξοχήν μήνας των μεταγραφών πανευρωπαϊκά.
Λυσαξατε εσείς να κλείσουμε ρόστερ τέλος Ιουλίου :D
Πανευρωπαικά ναι. Αλλα σε μας ο Αύγουστος εχει μονο 3 μέρες. 29,30 και 31
από nunies4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της ενίσχυσής του με Έλληνες ποδοσφαιριστές, που έχουν σημαντικά περιθώρια εξέλιξης και μεταπωλητική αξία, είναι έτοιμος να υπογράψει τον Ανδρέα Παναγιωτακόπουλο.

Πρόκειται για αριστεροδόπαρο εξτρέμ, γεννημένο το 2006 και με ύψος 1.86μ. Τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις σε ό ...
από Blackgr4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Τον Γιακουμάκη δεν τον έχω παρακολουθήσει για να έχω άποψη. Συγκρίνοντας μόνο τα νούμερα και την ανοδική του πορεία, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του Μαροκινού που ήταν να έρθει, νιώθω πως πρέπει να πάμε αεροδρόμιο..
Αυτά για τον φορ.

Πάμε στα σημαντικά (για εμένα).
Κάνω τον σταυρό μου , για τα ...
από obanebane
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:25
Jump to forum
Jump to topic

Σωστός, γιαυτό Κουβεντιδη ,πριν μιλήσεις να σκέφτεσαι.
Παντως οι περισσότεροι Γιουγκοι που η καριέρα τους έχει πτώση, προτιμάνε ομάδες με Γιουγκους προπονητές,για να κάνουν επανεκκίνηση.
Είναι πολλά τα χρόνια πάντως που ο συγκεκριμένος είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δύσκολα να επανέλθει σε ...
από makispaspartou
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που διώχνουμε παίκτες χωρίς να έχουμε πάρει με τόση ευκολία με ξεπερνάει.
Να φύγει ο Τσάλοφ, ο Ντεσπόντοφ..
Ας έρθει αν έρθει ο Γιακουμάκης, να παίξει ένα - δύο παιχνίδια και βλέπουμε ποιον θα θέλουμε να διώξουμε.
Καλά για Δεσπότοφ είναι ανέκδοτο να θέλουμε να φύγει εκτός κι αν κι ο ίδιος ...
από Blackgr4
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί δεν λες 2 στα τελευταία 7 και λες 1 στα τελευταία 6; και υπάρχει και ένα κύπελλο ενδιάμεσα. Και 3 δεύτερες θέσεις. Καθόλου άσχημα για 'παρατημένη' ομάδα λέω εγώ. Τι περίμενες δηλαδή, πρωτάθλημα κάθε χρόνο; Οι ανταγωνιστές δηλαδή (εκτός του γάβρου) που δεν είναι παρατημένοι, τι παραπάνω ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

Στο μεταξύ τα ίδια άτομα που μετράνε ως έξοδα ακόμα και τα μπουκαλάκια νερού της προετοιμασίας για να πείσουν (τον εαυτό τους?) ότι σκάμε χρήμα, θεωρούν όχι πχ το 3 χρόνια επί 2,5Μ στον Γιόβιτς είναι πολλά και τρελό ρίσκο, αλλά το 3,5Μ στη Νάπολι και το 3χ1,5Μ στον Κεντίρα είναι λελογισμένη κίνηση ...
από WestBlock4
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:46
Jump to forum
Jump to topic

Ας πάρουν όποιον θέλουν... η χανουμισα προφανώς εχει λεφτα να δωσει. Εμεις δεν εχουμε.
Απλα γελοιοποιουνται ολοι ειτε στη διοικηση ειτε αρδ που λενε δεν έρχονται ελλαδα κ κατι για όνειρα κλπ.
Μια χαρα έρχονται ελλαδα οταν βάλεις το χέρι στη τσέπη,
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

Συνηθως η αγορα μιλαει απο μονη της. Για το εναν ενδιαφερθηκε η οβιεδο και για τον αλλο η κρεμονεζε πχ. Το οτι έχετε εσεις μια τεραστια διαφορα στο μυαλό σας δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας απαραιτητα. Επίσης ο ενας πέρσι ήταν 5 μηνες στα πιτς.

Ας μην πάμε σε συγκρίσεις μεταξύ ενός παίκτη ...
από Dimitris_L4
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

Εγω θεωρω οτι αυτο που λεει ο @makispaspartou ειναι η νοοτροπια που υπαρχει στις μεταγραφες...Αν δωσεις λεφτα οι παιχτες ερχονται..τελεια κ παυλα..ειτε λεγεται γιοβιτς ειτε λεγεται ντουκς ειτε βελτεσεν ειτε ειτε ειτε...Κ σ αυτο νομιζω συμφωνουμε ολοι!!!