Αναζήτηση για περισσότερες από 1430 εγγραφές

Return

από Developer4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Μέχρι τις 14 θα ξέρουμε αν θα είμαστε σε ομίλους. Ή και μέχρι την Πέμπτη αν ρίξουμε κανένα τάληρο.

Άρα το πιό πιθανό είναι οι κινήσεις να γίνουν τότε.

Κλασικά καλοκαιρινά εικονογραφημένα στον πλανήτη Π.Α.Ο.Κ.

Από Πέμπτη σε Πέμπτη, από γύρο σε γύρο και τα γνωστά με τα γνωστά επίσης ...
από paokspren
Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:21
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ επειδή δεν αμφισβητώ τα γραφόμενα του Ολλανδού ο οποίος έχει αποδείξει ότι λέει μόνο πράγματα που ξέρει, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι προσπαθούμε όποια περίπτωση κυνηγάμε να την φέρουμε σε αυτό το όριο των 4εκ.
Οτιδήποτε ξεφεύγει παγώνει.

Αυτό έγινε και με τον Κρααλ που σύμφωνα με τους ...
από Odi
Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:41
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει διαφορά μεταξύ του «κατεβαίνω στα προκριματικά με την περυσινή ομάδα για να έχω ομοιογένεια» και του
«Κατεβαίνω γυμνός σε θέσεις κλειδιά και κάνω προσευχή μη στραβώσει κάτι».

Τώρα εντάξει να διαβάζουμε ότι αποκλειστήκαμε από τη Μαλμε επειδή βάλαμε εκτός της λίστα τον Σαματα είναι λίγο ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένουμε κάτι διαφορετικό φέτος σε σχέση με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Άλλαξε μήπως ο ιδιοκτήτης; Άλλαξε ο οικονομικός διαχειριστής στην ΠΑΕ;

Εδώ την χρονιά του πρωταθλήματος παίξαμε 3 γύρους προκριματικών με 2 χαφ, τον Τσιγγάρα και τον Σβαμπ. Φέτος οι 3 ...
από boogeyman77
Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

tsario73 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:49 Αν έχεις εξασφαλισμένη league phase, τότε και οι υποψήφιοι παίκτες σε κοιτάζουν με καλύτερο μάτι...
Αν πληρώνεις να δείς με τι μάτι σε κοιτάνε!
Εμείς δυστυχώς στον Άγιο νερό δεν δίνουμε
από Odi
Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Οχι, θα κάθομαι να διαβάζω ευχολογια για τον Σαματά. Θα είμαστε η πρώτη ομάδα παγκοσμιως που της έλειψε ο αγκολος , φευγατος φορ που δεν έπαιξε.

Λες και μπορούσε να βγει ο Λουτσεσκου να πει «δεν πέρασα γιατί δεν έχω παίκτες».

Αντε τώρα γράψε από κάτω τα ευεργετήματα να ολοκληρωθεί ο φαύλος κύκλος ...
από Developer4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει διαφορά μεταξύ του «κατεβαίνω στα προκριματικά με την περυσινή ομάδα για να έχω ομοιογένεια» και του
«Κατεβαίνω γυμνός σε θέσεις κλειδιά και κάνω προσευχή μη στραβώσει κάτι».

Τώρα εντάξει να διαβάζουμε ότι αποκλειστήκαμε από τη Μαλμε επειδή βάλαμε εκτός της λίστα τον Σαματα είναι λίγο ...
από Blackgr4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείς να φέρεις ένα φορ με 2 μύρια αγορά και 500 χιλιάρικα συμβόλαιο και να κάνει παπάδες και μπορεί να φέρεις φορ με αγορά 5 μύρια και συμβόλαιο 2,5 και να είναι μαρσιαλ...

Πες μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ δοκίμασε τη δεύτερη λύση.
Οταν η μεγαλύτερη σου επένδυση έγινε πανω στον Τσολακ και γενικά ...
από Odi
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Καταλαβαίνω όσους τους κουράζουν οι συζητήσεις που γίνονται. Μέχρι ενός σημείου βέβαια γιατί πιστεύω ότι κρύβεται και ένα "δεν θέλω να ακούω άβολες αλήθειες" από πίσω.

Παρόλα αυτά η συνεχιζόμενη γκρίνια σε συνδυασμό με σπαμάρισμα κατανοώ ότι είναι μια συνθήκη που κουράζει.

Από την άλλη η τελευταία ...
από Odi
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Κανένα σωστό θα κάνουμε ή θα ασχολούμαστε με το ποσά είδη λαθών έχει διαπράξει η διοίκηση;

Τον Σαματά εσύ τον ανέφερες πρώτος.
από Metagrafakias
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένουμε κάτι διαφορετικό φέτος σε σχέση με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Άλλαξε μήπως ο ιδιοκτήτης; Άλλαξε ο οικονομικός διαχειριστής στην ΠΑΕ;

Εδώ την χρονιά του πρωταθλήματος παίξαμε 3 γύρους προκριματικών με 2 χαφ, τον Τσιγγάρα και τον Σβαμπ. Φέτος οι ...
από chrisg4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ μετά το επικό "η ομάδα κέρδισε χρόνο", πρέπει να είμαστε οι πρώτοι στην παγκόσμια ιστορία που κέρδισαν χρόνο μην προλαβαίνοντας να κάνουν κάτι , το "η δουλειά του Λουτσεσκου είναι να κάνει ομάδα μ αυτούς που έχει" άρα στην στραβή αυτός θα φταίει, πλέον περιμένω και το "ο Σαββιδης δεν ρίχνει ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να κλείσουμε Γιακουμάκη, θεωρώ απίθανο η ομάδα να κινηθεί για κάτι καλύτερο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σπαταλάμε βδομάδες προσπαθώντας να πείσουμε παίκτες που δεν θέλουν ή ομάδες/παίκτες που θέλουν να κατεβάσουν τις απαιτήσεις τους. Από το να φορτωθούμε ότι δεχτεί να έρθει με τους όρους ...
από john4serres
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Θα δώσει o ΠΑΟΚ 4,5 εκατομμύρια ευρώ για 31χρονο παίκτη;

Μόνο αν κερδίσει ο Ιβάν το eurojackpot.