Αναζήτηση για περισσότερες από 1430 εγγραφές

Return

από Rexaris
Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εμένα αυτό που δεν με ικανοποιεί ως οπαδό είναι οτι η ομάδα δεν επενδύει όταν πρέπει δηλαδή όταν βγαίνει στο Τς.Λιγκ. Σίγουρα είναι ρίσκο να πάρεις παίκτη πριν μπεις στους ομίλους. αλλά χωρίς ρίσκο οι μεγάλες επιτυχίες σπάνια γίνονται.

Δεν είναι καθαρά θέμα χρημάτων αλλά risk management. Αυτό το ...
από Developer4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα αυτό που δεν με ικανοποιεί ως οπαδό είναι οτι η ομάδα δεν επενδύει όταν πρέπει δηλαδή όταν βγαίνει στο Τς.Λιγκ. Σίγουρα είναι ρίσκο να πάρεις παίκτη πριν μπεις στους ομίλους. αλλά χωρίς ρίσκο οι μεγάλες επιτυχίες σπάνια γίνονται.

Δεν είναι καθαρά θέμα χρημάτων αλλά risk management. Αυτό το ...
από theodorsalonika
Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

δωστε λεφτα..με πορδες αυγα δεν βαφονται!!!!δωστε κανα 6-7 μυρια να φερετε ενα φορ που να μπορει να σταθει τουλαχιστον...

καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια..εχει καταντησει κωμωδια!!!αμα ρε ΙΒΑΝ εχεις αυτους εκει περα να σε κανουν προγραματισμο και τους πληρωνεις κιολας,κανονισε τουλαχιστον οταν ...
από shearer4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Εχω την αισθηση γιατι φυσικα δεν μπορω να γνωριζω, οτι αν χρειαζομαστε εναν ανθρωπο στην διοικηση -περα απο το να γνωριζει στοιχειωδως απο μπαλα- ειναι καποιον να εχει το ειδικο βαρος και το θαρρος της γνωμης του οταν βλεπει τα κακως κειμενα. Μου δημιουργειται η εντυπωση οτι σαν να "φοβουνται" ολοι ...
από vs40
Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει περίπτωση να πάρουμε το Γιακουμακη με τοσες σεζον γεμάτες γκολ, Έλληνας διεθνής με κίνητρο, και δε μας κάνει; Ξενομανια... Για μένα τεράστια κίνηση αν τον πάρουμε που μας, βάζει σε τροχιά πρωταθλητισμου.
από Patron
Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Ελάχιστα έξυπνα να φερθείς έχεις μπει ομίλους Τσαμπιολί που σε αλλάζουν πίστα ως club...

Η οικονομική πολιτική που ακολουθει πιστά από το 2020 ο μεγαλομέτοχος,ειναι το χειροφρενο που ονομάζεται αυτάρκεια.Δεν αλλάζεις πίστα με μια συμμετοχή στο ch l.Μόνο με αλλαγή οικονομικής πολιτικής.Μόνο ...
από thanos-xanthi
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Τι να ελπίζεις και τι να περιμένεις όταν πάμε σε δανεικούς μιας χρήσης και χαλάνε όλες οι περιπτώσεις γιατί προφανώς δε παίζει φράγκο.
Πόσο μάλιστα φέτος με τις πωλήσεις...
Και μετά περιμένουμε και γήπεδο.
Να φέρνει η ΜΓ σίδερα για τον οπλισμό του σκυροδεματος κλεμμένο απο Δενδροποταμο, πάγκους ...
από paris2
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας ενημερωσει γιατι μετα απο πωλησεις Κουλιερακη, Κοταρσκι, Τζιμα, Τισουνταλι, ποσοστο Αουγκουστο, που απεφεραν περιπου 45 εκατομμυρια ευρω σε ενα μολις χρονο!! εσοδα απο ευρωπη γυρω στα 14 εκατομμυρια ευρω, εσοδα απο τηλεοπτικα αλλα 10, εσοδα απο εισητηρια κτλ ...
από Odi
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας ενημερωσει γιατι μετα απο πωλησεις Κουλιερακη, Κοταρσκι, Τζιμα, Τισουνταλι, ποσοστο Αουγκουστο, που απεφεραν περιπου 45 εκατομμυρια ευρω σε ενα μολις χρονο!! εσοδα απο ευρωπη γυρω στα 14 εκατομμυρια ευρω, εσοδα απο τηλεοπτικα αλλα 10, εσοδα απο εισητηρια κτλ ...
από Mīngus
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Τι dejavu ζούμε ρε θεέ μου. Αρχίσαμε πάλι για το ffp. Το οποίο πρόσφατα κι όλας συζητούσαμε και λέγαμε ότι έχει αλλάξει.
Ειλικρινά ο καθένας έχει στο μυαλό του ένα σενάριο και πορεύεται.
από embuji
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Εχω αρχισει να πιστευω οτι Ιβαν αποφασισε αυτο το καλοκαιρι να κανει limit testing για το ποσο μπορει ο κοσμος να αντεξει πριν γυρισει το ματι τους. Δε γινεται ρε φιλε αυτο το πραγμα.

Εχω χασει μια 5ετια ζωης αυτο το καλοκαιρι. Για τον θεο φερτε κανα παικτη της προκοπης.
από obanebane
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Δε διαβαζετε τι σας γράφουν μερικοί;

Ναι η ομαδα εχει εξοδα κανα 60 το χρονο και εσοδα 35 χοντρικα, ειναι 25 εκατομμυρια μεσα καθε χρονο. Και απο τα 60 τουλαχιστον τα 50 ειναι εξοδα αγωνιστικου, τα υπολοιπα 10 διοικητικα. Τι εξοδα εχει ο βαζελος να τα ψαξετε παιδια εγω βαριεμαι ασχολουμαι με τα ...
από obanebane
Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚτσης δεν ξεχνάει ποτέ, αλλά όταν αρχίζει το δούλεμα τελειώνει η ανοχή.
από Developer4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:25
Jump to forum
Jump to topic

Panostas1995 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:20 Ρε παιδιά μια ερώτηση....
Για το τοπικ των μεταγραφών που να πάω ;
Η προφανής απάντηση είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει κάτι σοβαρό περί μεταγραφής/ών ΟΥΤΕ και σήμερα, για αυτό και αυτή η εικόνα εδώ μέσα...

Αν υπήρχε κάτι και κινούνταν, ο κόσμος θα ασχολιόταν με αυτό....
από VfB v2
Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:42
Jump to forum
Jump to topic

ο κλεισμένος Ντουκς πότε θα ενημερωθεί οτι έκλεισε στον ΠΑΟΚ ?