Μετα από τη σημερινή κίνηση ματ του Μυστακίδη,ο Σαββιδης καλειται να αποδειξει αν μπορει να χρηματοδοτησει την κατασκευη της νεας Τουμπας.Ιδου η Ρόδος.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
Η αναζήτηση βρήκε 369 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Σας βρωμαει το ενα και σας ξυνιζει το αλλο.Τι επρεπε να κανει ο μυστακιδης,να παραδωσει τα χρηματα σε μετρητα στον ΑΣ;
Κανετε λες και μας βρηκε μεγαλο κακό που εμφανίστηκε καποιος οικονομικα δυνατοτερος απο τον Σαββιδη.Ηρεμια και υπομονη.
Κανετε λες και μας βρηκε μεγαλο κακό που εμφανίστηκε καποιος οικονομικα δυνατοτερος απο τον Σαββιδη.Ηρεμια και υπομονη.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κάνει το νέο γηπεδο ,θέλω να είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατόν .δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν ή ο Μυστακίδης ή ο ελον μάσκ,θέλω τον πιο πλούσιο του κόσμου κ να είναι απικο πάνω από την ομάδα .ΟΛΟΙ αυτοί που είναι κ θα έρθουν στον ΠΑΟΚ είναι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τι γελοιότητες είναι αυτά τα κλισέ "πού ήταν το 2012" με αυτή τη λογική που ήταν ο τάδε σε άλλη εποχή δύσκολη του ΠΑΟΚ.
Κάθε επιχειρηματίας περιμένει το timing.
Και άλλο κλισέ "βάλε πρώτα λεφτά στο μπάσκετ, στο βόλεϊ".
Ας πούμε ότι βάζει 1 εκατομμύριο.
Θα τον ειρωνευτείς θα του πεις βάλε 3.
Μετά θα ...
Κάθε επιχειρηματίας περιμένει το timing.
Και άλλο κλισέ "βάλε πρώτα λεφτά στο μπάσκετ, στο βόλεϊ".
Ας πούμε ότι βάζει 1 εκατομμύριο.
Θα τον ειρωνευτείς θα του πεις βάλε 3.
Μετά θα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγω εχω την αισθηση πως απλα αρνουμαστε να διατυπωσουμε καποιες στενοχωρες ειναι η πραγματικοτητα αληθειες, κυριως για συναισθηματικους λογους, οι οποιοι και αυτοι σε ενα βαθμο ειναι κατανοητοι. Τον Ιβαν τον εφεραν στην Ελλαδα συγκεκριμενοι γεωπολιτικοι στοχοι. Η προσφορα του ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ,τα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
@marsantos νομιζω οτι πασχουμε σε ενα βαθμο απο μανια καταδιωξης...Επισης οταν διαβαζω ατακες του στυλ ο Ιβαν ηταν και ειναι ενας απο εμας,δεν μπορω κατι παθαινω...Τοσο αθωοι πια?
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να αναφερθώ και να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποιο γίνεται ότι γίνεται, έχω μια ειλικρινη απορία.
Θεωρούμε δηλαδή το σύνολο της διοικησης του ΑΣ ΠΑΟΚ πουλημενα τομάρια και γενιτσαρους που στον βωμο της αρπαχτης και της μασας τα καναν πλακακια με το αλλο το λαμογιο τον Μυστακιδη για να φάνε την ...
Θεωρούμε δηλαδή το σύνολο της διοικησης του ΑΣ ΠΑΟΚ πουλημενα τομάρια και γενιτσαρους που στον βωμο της αρπαχτης και της μασας τα καναν πλακακια με το αλλο το λαμογιο τον Μυστακιδη για να φάνε την ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βίντεο του inpaok και του paok24 για το ελικόπτερο είναι ότι καλύτερο θα δεις σήμερα.
Έχω πέσει κάτω και χτυπιέμαι.
Δείχνουν το στέγαστρο και κάτι παράθυρα για 20 δευτερόλεπτα.
Έχω πέσει κάτω και χτυπιέμαι.
Δείχνουν το στέγαστρο και κάτι παράθυρα για 20 δευτερόλεπτα.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά το βρίσκω τραγικο να γίνεται τοσο είδηση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο γήπεδο μια τυχαία Πέμπτη.
Δείχνει ότι οι απαιτήσεις από πρόσωπα έχουν φτάσει πάτο.
Αν δεν είσαι στο payroll πραγματικά θα μου φανεί περίεργο
Δεν ξέρω τι συμπέρασμα είναι αυτό, αλλά το ποστ είναι λάθος ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα σου πω τι θα γίνει με το ποτάμι αγαπητέ Special. Ο λαός του ΠΑΟΚ μίλησε ΚΑΙ με τα διαρκείας. Να δεις που θα το βάλει το ποτάμι ο ΑΣ και ο Μυστακίδης άμα συνεχίσουν παιχνίδια εις βάρος του ΠΑΟΚ.
Δεν πήραν διάρκειας μόνο αυτοί που αποθεωνουν Ιβαν επειδή εμφανίστηκε για μισή ώρα μετά από 6 ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
"Είστε τραγική μειοψηφία".
γράφει ο άλλος
Και λοιπόν ?
Και μόνος εγώ να τα πιστεύω, αυτά θα γράφω.
Όπως σε όλα τα θέματα της ζωής, το μέλλον δεν προδικάζεται ούτε προκαταλαμβάνεται σύμφωνα με τις επιθυμίες μας.
Έγραψα κι αυτό :
"Ο λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι καιροσκοπος, ούτε προδότης".
Συνέχισε ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστευεις ότι μπορούν να με αγγίξουν τέτοιοι ντενεκεδες;
Άλλο ένα παράδειγμα.
Να πω ότι είσαι ψεύτης τοτε;
Ποτέ ακριβώς εγώ ήρθα σε αντιπαράθεση με εσένα και σε ειρωνεύομαι και με περισπουδαστο ύφος ;;
Δεν χρειάζεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με εμένα προσωπικά, παρακολουθώ τις ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
11 χρόνια είμαι εδώ μέσα. Τέτοιο αισχος δεν έχω ξαναδεί.
Έχουν ξαμολυθει συγκεκριμένα άτομα και χαρακτηρίζουν ασυστολα οποίον έχει αντίθετη άποψη.
Και το απόλυτα δυστυχές είναι ότι οι επιθέσεις επί προσωπικού περνούν απαρατήρητες.
Αλλοι τα παίρνουν, άλλοι είναι ευρωλιγουρηδες, ανήθικοι, αχάριστοι ...
Έχουν ξαμολυθει συγκεκριμένα άτομα και χαρακτηρίζουν ασυστολα οποίον έχει αντίθετη άποψη.
Και το απόλυτα δυστυχές είναι ότι οι επιθέσεις επί προσωπικού περνούν απαρατήρητες.
Αλλοι τα παίρνουν, άλλοι είναι ευρωλιγουρηδες, ανήθικοι, αχάριστοι ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ξεκαθαρίσω κάτι
Το γεγονός ότι δεν εμπιστεύομαι πλέον τον Σαββίδη και θέλω την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την κατασκευή της ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ από τον Μυστακίδη, δεν με κάνει λιγότερο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ είμαι αλλά επιθυμώντας αλλαγή σελιδας.
Αντίστροφα, το γεγονός ότι κάποιος θέλει να συνεχίσει ο Σαββίδης και δεν ...
Το γεγονός ότι δεν εμπιστεύομαι πλέον τον Σαββίδη και θέλω την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την κατασκευή της ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ από τον Μυστακίδη, δεν με κάνει λιγότερο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ είμαι αλλά επιθυμώντας αλλαγή σελιδας.
Αντίστροφα, το γεγονός ότι κάποιος θέλει να συνεχίσει ο Σαββίδης και δεν ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
@Equalizer κρατάω ότι κατά την άποψη σου, o Σαββίδης δεν έκανε το γήπεδο έως το 2026, όπως είχε υποσχεθεί, επειδή δεν μπορούσε ή δεν μπορεί και όχι επειδή δεν θέλει ή δεν ήθελε.
Εγώ αυτό κατάλαβα ότι λες.
Πάντως ποτέ ο Σαββιδης δεν είπε ότι δεν το έκανε το γήπεδο μέχρι τώρα, επειδή δεν ...