Η αναζήτηση βρήκε 149 εγγραφές

Return

από wickerman
Τετ 27 Αύγ 2025, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

@tzo_1926 θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό bro. Ποιοι λένε για Πουέρτα;
από wickerman
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Παλικάρια για τον Τζίμα διαλέξτε είτε το ο κόσμος παίζει μπάλα, είτε το πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μην το ξεχειλώσετε εδώ μέσα με τα off-topic επειδή είναι εμπορικό το θέμα και βαριέστε να μπαίνετε στα κατάλληλα.
από wickerman
Πέμ 28 Αύγ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

astral έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:13 Δηλαδη βγάλαμε ντελαλη για έλλειψη ρευστού και τελικα αντι να πουλησουμε τον Ντελια 18+2, αγορασαμε αλλο παικτη με 10+2 🤯
Reverse psychology μάι μαν.
από wickerman
Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Αν δεν έχουν ήδη θα αποκτήσουν ψυχολογικό οι Κροάτες. Με το που κληρώνονται με μας δεν θα κατεβαίνουν καν να παίξουν. Χίλια μπράβο στην ομάδα που όταν έπρεπε ήταν έτοιμη. Εννοείται πως τώρα είναι σειρά της διοίκησης να μιλήσει ώστε να συμπληρωθεί το παζλ και να έχει όλα τα όπλα που χρειάζεται ο ...
από wickerman
Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: 3. Jonjoe Kenny

Δεν ξέρω αν τον πρόλαβαν και πόσοι, αλλά τον ανακηρύσσω κι επισήμως το φετινό μου πουλέν(πέρσι είχα τον Μεϊτέ).
από wickerman
Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Πρέπει να αρχίσεις να κουβαλάς σακούλες για τον εμμετό στο σορτσάκι να τις δίνεις δώρο στους αμυντικούς που γλεντάς. Χάζεψαν σήμερα οι Κροάτες. Συνέχισε έτσι, αν και στη φάση που κλέβεις ψηλά με τον Chalov δίπλα περίμενα πολύ καλύτερη επιλογή.
από wickerman
Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Despodov ή Camara είναι λογικά. Ποιος άλλος μπορεί να φέρει μεγάλη πρόταση που θα έβαζε την ομάδα σε σκέψεις στις 28 Αυγούστου;
από wickerman
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:31
Jump to forum
Jump to topic

Θα βάλω να δω καμία ταινία.
από wickerman
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

Συνήθως αποφευγω να γράφω γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντυπώσεις η να ισχύουν και να χαλάνε μεταγραφές...η πηγή που μου χε πει για ζαφειρη ..μου πε συγκεκριμένα

Μαυροπανος
Πώληση ντεσποντοφ και τσαλοφ
Έλευση Μπακαμπου και παιχταρα στη θέση του Δεσποτη

Τώρα πότε θα γίνουν όλα αυτά..

Σε λογική ...
από wickerman
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Να το βάλουν στον πάτο τους το χρήμα τους οι Γερμανοί. 29 Αυγούστου.
από wickerman
Παρ 29 Αύγ 2025, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Ε κοίτα μπορεί να το πήρε πατριωτικά ο πρόεδράς τους και να πει δίνω εξ ολοκλήρου το ποσό που θα εισπράξω από τον Woltemade + το ποσοστό μεταπώλησης. Έτσι, όντως μπορεί να μας έβαλαν σε σκέψεις. Πόσιμπολ.
από wickerman
Παρ 29 Αύγ 2025, 00:04
Jump to forum
Jump to topic

Ε κοίτα μπορεί να το πήρε πατριωτικά ο πρόεδράς τους και να πει δίνω εξ ολοκλήρου το ποσό που θα εισπράξω από τον Woltemade + το ποσοστό μεταπώλησης. Έτσι, όντως μπορεί να μας έβαλαν σε σκέψεις. Πόσιμπολ.

Ε ας μας κτίσει και την Τούμπα :mrgreen:

Ο ευεργέτης Στουτγάρδιος πρόεδρας θα είναι ...
από wickerman
Παρ 29 Αύγ 2025, 13:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

2 Ισπανούς 2 Γάλλους Brann Ludogorets Maccabi Tel-Aviv και Νεαρά Αγόρια. Not great, not terrible. Θετικό ότι έχεις εντός Μακάμπι, Μπραν και Νεαρά Αγόρια.
από wickerman
Παρ 29 Αύγ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

375 χιλιάρικα από τον Ouedraogo. Διόλου άσχημα. Μακάρι να βγουν κι άλλοι παίχτες από την Β ομάδα κι αν ανακαλύψουν και κάποιον late bloomer που να μπορέσει να παίξει και στην πρώτη ομάδα ακόμη καλύτερα.