Η αναζήτηση βρήκε 149 εγγραφές

Return

από wickerman
Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

renegade έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:37
Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:34 Οι γονεις του εχουν πιτσαρια/παστερια αρα κατι θα ξερει ο μακαρονας!
Φήμες λένε ότι θα κάνει καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος
Oh mon dieu!!!
Προλαβαίνουμε να τον στείλουμε πίσω;
από wickerman
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

Κοιταξτε παιδια, ουτε παπα εχω πουλησει ποτε , ουτε τπτ..με τν σουρμε παλιοτερα εχουμε μιλησει αρκετες φορες, ξερει καποια πραγματα...θα μιλησω μαζι του να του πω τι κ πως κ αν θελει , μπορω να μιλησω με ονοματα κ τι λεφτα δινουμε εκει που ασχολουμαστε...προς το παρον για να υπαρχει τετοια σιγη κ ...
από wickerman
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

4. Alessandro Vogliacco

VOGLIACCO IS HERE

Στον ΠΑΟΚ ο Αλεσάντρο Βολιάκο
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεσάντρο Βολιάκο από τη Τζένοα με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 4.

31.08.2025
Ο Αλεσάντρο Βολιάκο γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1998 στο ...
από wickerman
Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Και το είχα ανοίξει εγώ. Με τη ψυχή στο στόμα, αλλά, το αποτέλεσμα μετράει!!!! Συνεχίζουμε.
από wickerman
Κυρ 31 Αύγ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

Εμένα μου φάνηκε σταθερότατος και εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι. Εντάξει, εννοείται πως όταν υπάρχει κοντοπούτανος γρήγορος αντίπαλος επιθετικός πρέπει να τον ντουμπλάρει κάποιος στα μαρκαρίσματα. Θα παίξει σε αρκετά παιχνίδια φέτος ειδικά εντός έδρας.
από wickerman
Κυρ 31 Αύγ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 80. Δημήτρης Πέλκας

Μ@λάκα θα βγεις πρώτος σκόρερ κι ακόμη κάποιοι θα λένε δεν κάνει ο Δημήτρης. Εξαιρετικός στο να χώνεται στην ανακατωσούρα και να εκτελεί, όχι πάντοτε επιτυχημένα. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ο ρόλος του Δημήτρη όταν παίζει με την εθνική δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τον ρόλο του ...
από wickerman
Κυρ 31 Αύγ 2025, 23:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Παιδιά θα βάλει μέσα σε κάποια φάση τον Μπάλντε στο αριστερό εξτρέμ. Δεν τον βλέπω να ξαναβγαίνει έπειτα. Θα ήταν πολύ short-sighted να φέρεις κι άλλον στη θέση.
από wickerman
Κυρ 31 Αύγ 2025, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: 80. Δημήτρης Πέλκας

Α ξέχασα να το αναφέρω. Ένα γκολ ανά 46 λεπτά που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα. Αν και απίθανο, μακάρι να συνεχίσει έτσι.
από wickerman
Δευ 01 Σεπ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Και πρώτη ασίστ το τσακαλάκι ο Γκούμας που δώσαμε φέτος στο Λεβαδειακό(είχε κι ένα σουτ τελική γύρω στο 72). Μακάρι να βγάλουν μάτια κάποια από τα παιδιά που δώσαμε δεξιά κι αριστερά και γιατί όχι, εφόσον κριθεί ότι μπορούν, να επιστρέψουν κάποιοι σε 1 ή 2 χρόνια. Θα σου λύσουν τα χέρια και για τη ...
από wickerman
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

@Psaras λεβέντη μου πάτα το κουμπί.
από wickerman
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Όχι άλλες μετριότητες στον ΠΑΟΚ. Σαββίδη δειξε ότι είσαι κ@υλωμένος και φέρε τον Μίτροβιτς. Φτάνει μέχρι τους ψευτοφόρ. Ειλικρινά φτάνει!

Θα τσοντάρεις εσύ τα 25 εκατομμύρια που παίρνει το χρόνο ο παίχτης; Ή μήπως θα πληρώσεις το αντίτιμο της μεταγραφής του; Ενημερωτικά, τον αγόρασαν πριν από 2 ...
από wickerman
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Οστικό οίδημα λοιπόν. Ελπίζω να αντιμετωπιστεί ορθά και πλήρως το πρόβλημα ώστε να μην παίξει ξανά με ενοχλήσεις ο παίχτης στη συνέχεια της σεζόν.
από wickerman
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Άντε αφού γράφει ο καθένας αυτόν που ονειρεύεται ας γράψω κι εγώ. Φέρε τον Troy Parrott από την AZ Alkmaar και δεν πρόκειται να βγει από την εντεκάδα.
από wickerman
Δευ 01 Σεπ 2025, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Και πρώτη ασίστ το τσακαλάκι ο Γκούμας που δώσαμε φέτος στο Λεβαδειακό(είχε κι ένα σουτ τελική γύρω στο 72). Μακάρι να βγάλουν μάτια κάποια από τα παιδιά που δώσαμε δεξιά κι αριστερά και γιατί όχι, εφόσον κριθεί ότι μπορούν, να επιστρέψουν κάποιοι σε 1 ή 2 χρόνια. Θα σου λύσουν τα χέρια και για ...