Η αναζήτηση βρήκε 71 εγγραφές
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μπορεί να εννοεί one two four ΠΑΟΚ.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Για την ακρίβεια μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου ή μέχρι τις 43 Αυγούστου διαρκεί η μεταγραφική.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Για πες ρε παλικάρι ποιοι είναι ακριβώς αυτοί οι σιτιζόμενοι; Να ξέρουμε κι εμείς.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
allowed
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τριμπούρδελο γίναμε. Έχει καεί ήδη η σεζόν πριν ξεκινήσει. Ελπίζω μόνο μην έχουμε κανένα στημένο σκηνικό και φάμε καμία τιμωρία στην Ευρώπη.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα παιδιά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ο κεραμιδόγατος. Όταν τόσο καιρό δεν δείχνουν στην ΠΑΕ τι έχουν συμφωνήσει και υπογράψει με τον Μυστακίδη υπάρχει μόνο μία λογική εξήγηση. Του έχουν αναθέσει με κάθε επισημότητα το έργο κι έχουν υπογραφεί όλα τα σχετικά μνημόνια. Τώρα το μόνο που έχουν ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν είναι αυτές οι επιλογές μας λανσάρω καινούριο #hashtag #με τον Glen #να γίνουν δύο οι Καμαράδες.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Καθίστε ρε παιδιά δηλαδή ο πρέσβης, γνωστός κι ως the ambassador, αποκλείστηκε; Δηλαδή δεν μεταλαμπάδευσε τις αξίες της χώρας μας στους Σκωτσέζους; Αληθεύει ότι οι Σκωτσέζοι τους είπαν στο τέλος κύριε πρέσβη, μας κακομαθαίνετε; Άντε να παίρνουν σειρά και τα Βραζιλιανάκια.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Όπου σας βρει θα σας γαμεί,
χοντρή Αζέρικη ψωλή,
με στο τιμόνι τον Μαρίνο,
πάμε και πάλι για κλαρίνο.

χοντρή Αζέρικη ψωλή,
με στο τιμόνι τον Μαρίνο,
πάμε και πάλι για κλαρίνο.

- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά η αλήθεια είναι ότι άλλον Γιακουμάκη θυμόμαστε εμείς από τότε με την Κούλα. Μετά έκανε το ξεπέταγμά του ο παίχτης κι έχει κάνει πολύ γεμάτες σεζόν με νούμερα σε διάφορα και διαφορετικά πρωταθλήματα. Κάντε έναν κόπο και δείτε κανένα video του παίχτη από τις επόμενες ομάδες του, αφού έφυγε από ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Καρπουζά οι εποχές είναι δύσκολες. Μεροκάματο βγάζουν τα παιδιά. Μπορεί βέβαια να είναι ένας με πολλαπλά account.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι πιο λογικό να φύγει από Premier Ρωσίας για να έρθει να παίξει στα χωράφια της Β' εθνικής. Τα λέτε και τα πιστεύετε.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιον μου θυμίζει αυτό; Σπάω το κεφάλι μου και δεν μου έρχεται. Ποιον μου θυμίζει άραγε; Και 4 στο τέλος; Με τίποτα δεν μου έρχεται.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέτα την pokeball φίλε μπας και τον πιάσεις.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί, αν ανεβεί κι ο Ηρακλής σε λίγα χρόνια στην Α το Καυτανζόγλειο να γίνει το νέο Giuseppe Meazza / San Siro. Οι Ηρακλειδείς θα το λένε με το αρχικό του όνομα δηλαδή Καυτανζόγλειο ενώς εμείς θα το λέμε Νέα Τούμπα 2.0 μιας και τη Νέα Τούμπα 1.0 θα την χτίσει ο Τέλης;