Το προηγούμενο ήταν στις 428 σελίδες.. Έγιναν κάποιες διαγραφές ποστ (πολλαπλά ποστς) και ξαφνικά εξαφανίστηκε το topic.
Το ψάχνουμε κι εμείς.
Ας ανοίξουμε και να συνεχίσουμε εδώ.
Τα ποστ που υπήρχαν σε όλες εκείνες τις σελίδες, χάθηκαν.
Η αναζήτηση βρήκε 72 εγγραφές
- Κυρ 20 Ιουν 2021, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 30 Ιουν 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Καλησπέρα και από μένα.
Γύρισα από τα μπάνια, λόγω καύσωνα.
Έστω και καθυστερημένα, να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου για τη νέα αναβαθμισμένη και εκσυγχρονισμένη μορφή του φόρουμ. Πάντα τέτοια!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον The Equalizer , τόσο για την μείωση του μπαν σε εμένα και τον joshua ...
Γύρισα από τα μπάνια, λόγω καύσωνα.
Έστω και καθυστερημένα, να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου για τη νέα αναβαθμισμένη και εκσυγχρονισμένη μορφή του φόρουμ. Πάντα τέτοια!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον The Equalizer , τόσο για την μείωση του μπαν σε εμένα και τον joshua ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
@Blackgr4
@Mitsospaoki4
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τον χρόνο σας και την αναλυτική απάντηση. Πραγματικά το εκτιμώ
@Mitsospaoki4
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τον χρόνο σας και την αναλυτική απάντηση. Πραγματικά το εκτιμώ
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
το ειχα αναφερει και παλιοτερα κ θα το ξαναπω.η αποδοση ευθυνων και οι ποινες ειναι παρα πολυ σοβαρη δουλεια.θελει τρομερη σκεψη και ιδεολογικοπολιτικο υποβαθρο.Υπαρχει η ταση, που ειναι και ταση της εποχης στη δυση, στις ποινες να ενισχυθει η αποτρεπτικη και τιμωρητικη ισχυς υποβαθμιζοντας το ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Γυρίζεις ένα μεσημέρι στο σπίτι και βρίσκεις τη γυναίκα σου με μία δικηγόρο να σε περιμένουν στο σαλόνι.
Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.
Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...
Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.
Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Οι οργανωμένοι θύμισαν Θωμά Μάτσιο στις ανακοινώσεις, το παλιό αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Εδεσσαϊκός για όποιον δεν θυμάται.
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ο Βρύζας πάντως δεν δέχθηκε να έρθει και ειναι επιβεβαιωμενο πως του έγινε πρόταση να μπει στην ΠΑΕ.
Από τα λίγα που ακούσαμε στα αστεία ρεπορτάζ, ήταν πως δεν ήθελε να ερθει κάπου όπου δεν υπάρχουν ξεκαθαροι ρόλοι και ευθύνες.
Αυτο μπορεί να δείχνει πολλά, μπορεί και οχι.
Εκεί αναρωτιέμαι... γιατί ...
Από τα λίγα που ακούσαμε στα αστεία ρεπορτάζ, ήταν πως δεν ήθελε να ερθει κάπου όπου δεν υπάρχουν ξεκαθαροι ρόλοι και ευθύνες.
Αυτο μπορεί να δείχνει πολλά, μπορεί και οχι.
Εκεί αναρωτιέμαι... γιατί ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυριο αν δεν εμφανιστουν στη συναντηση μαλλον θα ειναι το οριστικο τελος των οποιων σχεσεων εχουν οι δυο πλευρες. Με αυτο το ενδεχομενο οφειλει ολη κοινωνια του ΠΑΟΚ να πιεσει για αλλαγη διοικησης στον ΑΣ και να οδηγηθει σε εκλογες.
Επισης το πιο σημαντικο απ ολα αυτα ειναι να δοθει η δυνατοτητα σε ...
Επισης το πιο σημαντικο απ ολα αυτα ειναι να δοθει η δυνατοτητα σε ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Να το βγάλουμε σε δημοπρασία
- Τρί 21 Οκτ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε πριν ...
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε πριν ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Τα σέβη μας όλοι στον ΑΣ που έβγαλε το θέμα Νέα Τούμπα από την ναφθαλίνη, έφερε τον Ιβάν ξανά στην Τούμπα, κράτησε τον Κωνσταντελια σπίτι του, έδωσε ώθηση για την μεταγραφή Ζαφειρη και έφερε Έλληνα, ΠΑΟΚτση και δισεκατομμυριούχο στην διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σε 3 μήνες όλα αυτά.
Μακράν η πιο ...
Μακράν η πιο ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Κρατώντας ως δεδομένο (που δεν είναι), πως η συμφωνία δεν θα χαλάσει και θα ξεκινήσει να χτίζεται το γήπεδο από τον Ιβάν Σαββίδη, θέλω να προχωρήσω στην καταγραφή ορισμένων προσωπικών μου γενικών συμπερασμάτων, τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία πίεση να γίνουν αποδεκτά από όλους.
Είναι η ...
Είναι η ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
καπου εδω να πουμε και ενα γεια στον κ. Στεργιαδη, που οπως φαινεται δεν χανει σελιδα του φορουμ.ektoras έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 14:05 Ο Στεργιάδης είπε ότι 2 φορ που προτάθηκαν και εξετάζονται είναι ο Μποαντού και ο Γιάνσεν...
μην ειμαστε και αγενεις
- Δευ 30 Ιουν 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
φορ-ανανεωση Ντελια-και στο καπακι χαφαρος
τελειωσατε-λυσσα για τρεμπλ
καλα,Μειτε με προετοιμασια
στο κεντρο θα ειναι,ο μπαμπας με τα παιδια του
ε ρε και να φερουν τον (διακαη)πόθο τους
τελειωσατε-λυσσα για τρεμπλ
καλα,Μειτε με προετοιμασια