Δεν με ενδιαφέρει η στεναχώρια που (δεν) θα έχει, ούτε θα στεναχωρηθώ.
Αν όμως χώσει μισό δις, κάνει γήπεδο, γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ, φέρει τίτλους και αναστήσει το τμήμα, ας μου επιτραπεί να χαρώ.
Όπως χάρηκα για τις εξελίξεις στη Νέα Τούμπα που δεν θα έβλεπα αν δεν γίνονταν όσα έγιναν. Means to an ...
Η αναζήτηση βρήκε 88 εγγραφές
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Θυμαμαι στο τοπικ των διαρκειας να παρακαλαω κυριολεκτικα να κανετε εστω ενα ποστ για να κερδισει το μπασκετ ακομα ενα διαρκειας.Ουτε 10 ανθρωποι δε βρεθηκαν.Μονο οι γνωστοι αγνωστοι μπασκετικοι .
Τωρα που ειπε ο Τελης να παρει το μπασκετ δε σας προλαβαινουμε.Και κατι ποστ του στυλ ναι αλλα πρεπει ...
Τωρα που ειπε ο Τελης να παρει το μπασκετ δε σας προλαβαινουμε.Και κατι ποστ του στυλ ναι αλλα πρεπει ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Τέτοιοι κουβάδες είναι καλό να γίνονται
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Είπα να μην το ποστάρω και να μην ασχολούμαι με τα ΤΙΠΟΤΑ του ίντερνετ και του γιουτουμπ, αλλά πραγματικά γύρισε το μάτι μου.
Τσακαλέα και Τοσκίτση, ο "σεβασμός στην ασπρόμαυρη οικογένεια του ΠΑΟΚ" αύριο κοστίζει απλά 5ευρώ σε οποιαδήποτε κερκίδα θέλετε. Μην "περιγράψετε από το στούντιο", ελάτε στο ...
Τσακαλέα και Τοσκίτση, ο "σεβασμός στην ασπρόμαυρη οικογένεια του ΠΑΟΚ" αύριο κοστίζει απλά 5ευρώ σε οποιαδήποτε κερκίδα θέλετε. Μην "περιγράψετε από το στούντιο", ελάτε στο ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
α ρε barlow4
για πιτογυρα και πατσαδες συζητανε οι ασεβεις
μια τηγανια αυγα απο το κοτετσι και λουκανικα χωριατικα
και μια μαρουλοσαλατα με φρεσκο κεμμυδακι,απο τον μπαξε both
και θα πουν τον Δεσποτη Παναγιωτη
συζητανε για πιτογυρα κ αναφερονται κατι γιωτηδες κατι τετοιες κρεατομαζες.δε σε ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 02:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Η αποψινή βραδυά καθώς και όλη η βδομάδα που προηγηθηκε είναι εξαιρετική περιπτωση μελέτης (case study) για το πως στήνεται το παραμυθι των Αθηνεζων για τις τάχα μου ισχυρές ομάδες τους, πρεσβεις, προξενους κλπ. αλλά και για το πόσο πολύ τους έτσουξε η νίκη του ΠΑΟΚ στη Λιλ.
Έχουν λαλήσει σας λέω ...
Έχουν λαλήσει σας λέω ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Navi θα σου πω κάτι γιατί είσαι γάτα.
Χθες βράδυ έβαλα να δω την εκπομπή που έχει το action μετά τα ευρωπαϊκά. Κάποια στιγμή παίρνει το λόγο ο δημοσιογράφος που πρόσκειται στον οσφπ. Κι όταν λέμε πρόσκειται, πιο κοντινός από αυτόν δεν υπάρχει καθώς έχει απευθείας πλήρη ενημέρωση πριν από όλους ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Και θα πάρει η χάρτινη διαφορά στα PO και τι θα γίνει δηλαδή;
Θα διαπρέψει όπως διαπρέπει στα ντέρμπι όλη τη χρονιά;
Ο μόνος λόγος που τα χαρτιά είναι μέσα στο παιχνίδι είναι επειδή έχουν μακράν το πιο εύκολο πρόγραμμα από όλους, παίζοντας σε ευκολότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση και κάνοντας μπουλκουμέ ...
Θα διαπρέψει όπως διαπρέπει στα ντέρμπι όλη τη χρονιά;
Ο μόνος λόγος που τα χαρτιά είναι μέσα στο παιχνίδι είναι επειδή έχουν μακράν το πιο εύκολο πρόγραμμα από όλους, παίζοντας σε ευκολότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση και κάνοντας μπουλκουμέ ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026
Και η 4η επιπέδου FIFA φαίνεταιMitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:07 1-0 από το 6' με αυτογκόλ, στην μετάδοση ο Βιερίνια στην ΕΡΤ2.
Και διαιτητή την Τσιοφλίκη![]()
- Τρί 19 Αύγ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Cylon-4 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:56 Τρεις αναπληρωματικοι μενουν για να κλεισει το ροστερ.
Πασσαδορος, διαγωνιος και ακραιος.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς τι η ειρωνεία για την ΚΑΕ;
Δεν ήταν ειρωνεία, περιπαικτικά το έγραψα, βάφουν τα σημεία του γηπέδου που ήταν "άλλο" χρώμα σε μαύρο. Μην αρπάζεστε με το οτιδήποτε.
Ισα ίσα το Παλατάκι πρέπει να μπεί στη σειρά και προγραμματισμό για πλήρη ανακαίνηση. Η απαξίωση του τόσα χρόνια είναι ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήτσο, από όσο άκουσα αναμένουμε την ελληνοποίησή του και προφανώς στη συνέχεια τον σούπερ ντούπερ ακραίο ξένο. (το δεύτερο μισό εύλογη εικασία)Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 24 Οκτ 2025, 19:04
Ως Έλληνας θα ήταν πολυτέλεια.
Θες όμως έναν καλύτερο ακραίο και θα είσαι φαβορί.
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν το παλεύουμε για Ιταλό προπονητή γνωστό....Θέλει 2.5 χρόνια κλειστό συμβόλαιο κ δική του ομάδα από το καλοκαίρι....Να μην έχει επίπτωση η φετινή χρονιά για αυτόν σε περίπτωση αποτυχίας....Για να δούμε τι θα γίνει....Προσπαθούν να σώσουν ακόμα κ την φετινή χρονιά....
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" 2025-2026
Κωλοτουμπα οι απογονοι.....
Μπροστα στον κινδυνο να παραταχθουν στο γηπεδο μονοι τους ή να αντιμετωπισουν 18χρονα, ο τελικος οδευει στην Ν. Σμυρνη, οπως ειχε οριστει αρχικα.
Μπροστα στον κινδυνο να παραταχθουν στο γηπεδο μονοι τους ή να αντιμετωπισουν 18χρονα, ο τελικος οδευει στην Ν. Σμυρνη, οπως ειχε οριστει αρχικα.