Η αναζήτηση βρήκε 61 εγγραφές

Return

από kataramenos5
Τετ 10 Δεκ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Βιαζομαστε πολυ.Φετος το ευρωπαικο ,του χρονου ευρωλιγκα και αλλα τετοια ομορφα.
Εγω ξερω οτι οποιος βιαζεται ...σκονταφτει.Θα τη γμησουμε την ομαδα με τοσες αλλαγες.Μια ομαδα που στεκεται πολυ καλα μεχει τωρα. 2 προσθηκες max εκει που ποναμε και μια αργοτερα αν ειμαστε ακομα στο κολπο.Το να φερεις ...
από BlackMagicPAOK
Πέμ 11 Δεκ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή, έχουμε πάρει ήδη 2+1 γκαρντ;;
Για ποιό λόγο;
Θα κοπεί κάποιος από το τωρινό ροστερ;
Οκευ, μπορούν να υπάρχουν παραπάνω ξένοι, αλλά αυτοί που δεν θα παίζουν θα είναι δυσαρεστημένοι (το είπε και ο Χατζο)
Και από θέμα χημειας, τι γίνεται;;;
από dtown
Πέμ 25 Δεκ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Μονο εμενα με προβληματιζει που ο Χουγκαζ θα παιρνει 400 χιλιαρικα ενω ο Μελβιν καπου 100 μπορει κα λιγοτερα;Φυσικα ο Μελβιν φανταζομαι θα καταλαβαινει γιατι ο Μπεβερλι με 10 χρονια στο ΝΒΑ παιρνει αυτα που παιρνει αλλα αντε εξηγησε του για τον κανονισμο των 6+6 και γιατι ο αναπληρωματικος του στο 4 ...
από BlackMagicPAOK
Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιοι τα λέγαμε...
Λίγες αλλαγές για φέτος.
Προσοχή στην χημεία..
Τώρα, γίναμε άνω-κάτω.
Θέλει χρόνο για να στρώσει η ομάδα.
Σε πολλά σχηματα 3 παίκτες στην 5αδα είναι καινούριοι!
Έχουμε 10 ημέρες "προετοιμασίας" μέχρι το Μπιλμπαο.
Τώρα, αν η διοίκηση έχει τα κότσια να αλλάξει κάποιον από τις ...
από iasoiako
Τετ 14 Ιαν 2026, 11:36
Jump to forum
Jump to topic

μακάρι να γίνει του Μπαζίνα, θα είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ πολύ καλή κίνηση με Έλληνα μετά τον Χουγκάζ.
Η τρίτη είναι ότι γράφτηκε να έχει κλείσει για το καλοκαίρι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.
Αν ισχύσουν αυτά, μαζί με Κόνιαρη -Περσίδη που έχουν δείξει ότι μπορούν, έχεις 5 Έλληνες επιπέδου (για Έλληνες, και πίσω από ...
από george188
Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
από WeWillRockYou
Τετ 25 Φεβ 2026, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

'Ετσι όπως έχει πάει η κατάσταση τον τελευταίο καιρό και με το κλίμα που επικρατεί, προβλέπω νίκη με γκολ Καμαρά στο 90', παράταση - τραυματισμό ή αποβολή Τσιφτσή και πρόκριση στα πέναλτι με Μοναστηρλή.

Μέγιστη καταπόνηση, καρδιακά εμείς για 3 ώρες, γκολ από παίκτη που έχει φάει το μέγιστο κράξιμο ...
από thomas Murg
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Το άκουσα στο ράδιο. Αναγκαστικά λέρα σπορ και μ'αυτό το αρχίδι τον ρεπόρτερ του γάβρου να έχεις ύφος στο 0 1 τι ομαδάρα έχουμε φέτος θα τους πάρουμε όλους παραμάζωμα. Και απέναντί του ο Τάσος Σταμπουλής. Πόσο φοβικός ρε φούστη μου. Αναγκάστηκα να το γυρίσω στο μετρόκωλις για να γυρίσουν και τα ...
από alexgarcia6
Τετ 03 Δεκ 2025, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Να εισαι οαρειανος

Να παλευεις με νυχια και με δοντια να παρεις στο βικελαου τον αδιαφορο ΠΑΟΚ για το λιγκ φεις (εδω γελαμε) του κυπελλου

Να κανεις ενα ολοκληρο ημιχρονο καθυστερησεις και βουτιες λες και παιζεις τελικο Κονφερανς

Και να σου βαζει ΨΑΛΙΔΑΚΙ ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ στο 96'

Αξια Ανεκτιμητη
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV

ΒΓΑΛ' ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΩ ΤΟΝ ΤΣΑΛΩΦ!
από shearer4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Μεγαλη χαρα που ενα παιδι απο τα σπλαχνα της ομαδας φτανει να αποκτα εναν τοσο κομβικο ρολο και επιβραβευεται/ανταμοιβεται με οσα πραγματικα αξιζει - ακομα κι ας αργησαμε κομματακι.

Χαλαλι, να εισαι γερος παντα παιχταρα μου και να σε χαιρομαστε για οσα δινεις εντος και εκτος γηπεδου.
από Rexaris
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ευχαριστώ στον Ιβάν που αφουγκράστηκε τον κόσμο για την συγκεκριμένη υπόθεση. Πήγε να γίνει μεγάλο λάθος αλλά το έσωσε.

Ευχαριστώ στον Ντέλια που είχε και άλλες επιλογές και απέδειξε έμπρακτα τον σεβασμό και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Τώρα τι ειπώθηκε μεταξύ τους δεν ξέρω. Μπορεί να συμφώνησαν ...
από deathmassious
Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2

Οι τελείως αντιμπασκετικές αποφάσεις της νέας διοίκησης (αντικατάσταση Μπράουν από Μπέβερλι, απόκτηση επιπλέον παίκτη για την περιφέρεια-Άλλεν- και παραγκωνισμός Ντίμσα από αυτόν, μη κάλυψη του μεγαλύτερου κενού που υπάρχει-ενός rim protector στη ρακέτα ) θα έφερνε τέτοιο αποτέλεσμα, του οποίου ...
από kataramenos5
Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2

Ήττα που μόνο καλό θα κάνει. Μας φέρνει λίγο στην πραγματικότητα καθως φαινόταν το πράγμα από την Καρδίτσα πως θέλουμε ΠΟΛΥ δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας για φέτος.

Λόγω της πολύ καλής εικόνας του Beverley είχαμε έναν Tyree να πρέπει να παίζει 42 λεπτά κι ο Κόνιαρης να κάνει 5 φάουλ ...
από Special 4
Τρί 13 Ιαν 2026, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ, 13/1, 21:00, ΕΡΤ2

Πανωλεθρία. Απογοήτευση.
Ο Μπέβερλι είναι ο ορισμός της αποτυχημένης μεταγραφής.
Η ομάδα θέλει πολλή δουλειά.
Ο Άλλεν που θέλει μια μπάλα μόνος του, είναι για πολλά μαθήματα κατ' ιδίαν από τον κόουτς.

Χάθηκε η μπάλα από μία συγκλονιστικά κακή απόφαση να αποκτηθεί ένας βετεράνος του NBA.