Η αναζήτηση βρήκε 69 εγγραφές

Return

από gpap5
Παρ 20 Μαρ 2026, 04:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα έως σήμερα.
Το θεωρώ ''ξένο'' για εμένα - αυτά τα ραντεβού για να πλακωθούμε ώστε να ''αποδείξουμε'' ποιοι είναι πιο μάγκες, δεν τα καταλαβαίνω.
Όπως δεν καταλαβαίνω, όταν πχ σε αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλη, στα κάγκελα της Θ4 κρέμονται κίτρινα πανό.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ''σας ...
από george188
Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
από WeWillRockYou
Τετ 25 Φεβ 2026, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

'Ετσι όπως έχει πάει η κατάσταση τον τελευταίο καιρό και με το κλίμα που επικρατεί, προβλέπω νίκη με γκολ Καμαρά στο 90', παράταση - τραυματισμό ή αποβολή Τσιφτσή και πρόκριση στα πέναλτι με Μοναστηρλή.

Μέγιστη καταπόνηση, καρδιακά εμείς για 3 ώρες, γκολ από παίκτη που έχει φάει το μέγιστο κράξιμο ...
από thomas Murg
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Το άκουσα στο ράδιο. Αναγκαστικά λέρα σπορ και μ'αυτό το αρχίδι τον ρεπόρτερ του γάβρου να έχεις ύφος στο 0 1 τι ομαδάρα έχουμε φέτος θα τους πάρουμε όλους παραμάζωμα. Και απέναντί του ο Τάσος Σταμπουλής. Πόσο φοβικός ρε φούστη μου. Αναγκάστηκα να το γυρίσω στο μετρόκωλις για να γυρίσουν και τα ...
από alexgarcia6
Τετ 03 Δεκ 2025, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Να εισαι οαρειανος

Να παλευεις με νυχια και με δοντια να παρεις στο βικελαου τον αδιαφορο ΠΑΟΚ για το λιγκ φεις (εδω γελαμε) του κυπελλου

Να κανεις ενα ολοκληρο ημιχρονο καθυστερησεις και βουτιες λες και παιζεις τελικο Κονφερανς

Και να σου βαζει ΨΑΛΙΔΑΚΙ ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ στο 96'

Αξια Ανεκτιμητη
από marsantos
Τρί 21 Απρ 2026, 14:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30

Τώρα είδα το βίντεο με το παιδάκι που βάζει τα κλάματα μόλις μαθαίνει πως θα πάει να δει τον τελικό από κοντά.
Είχα γράψει πρόπερσι στο παο-αρης πως επιθυμώ να το πάρει ο άρης το κύπελλο γιατί ως άνθρωπος δε θέλω μονοπώλιο στη χαρά.
Καλά, κανενός είδους μονοπώλιο δε θελω αλλά άλλη κουβέντα αυτή ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV

ΒΓΑΛ' ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΩ ΤΟΝ ΤΣΑΛΩΦ!
από shearer4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Μεγαλη χαρα που ενα παιδι απο τα σπλαχνα της ομαδας φτανει να αποκτα εναν τοσο κομβικο ρολο και επιβραβευεται/ανταμοιβεται με οσα πραγματικα αξιζει - ακομα κι ας αργησαμε κομματακι.

Χαλαλι, να εισαι γερος παντα παιχταρα μου και να σε χαιρομαστε για οσα δινεις εντος και εκτος γηπεδου.
από Rexaris
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ευχαριστώ στον Ιβάν που αφουγκράστηκε τον κόσμο για την συγκεκριμένη υπόθεση. Πήγε να γίνει μεγάλο λάθος αλλά το έσωσε.

Ευχαριστώ στον Ντέλια που είχε και άλλες επιλογές και απέδειξε έμπρακτα τον σεβασμό και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Τώρα τι ειπώθηκε μεταξύ τους δεν ξέρω. Μπορεί να συμφώνησαν ...
από deathmassious
Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2

Οι τελείως αντιμπασκετικές αποφάσεις της νέας διοίκησης (αντικατάσταση Μπράουν από Μπέβερλι, απόκτηση επιπλέον παίκτη για την περιφέρεια-Άλλεν- και παραγκωνισμός Ντίμσα από αυτόν, μη κάλυψη του μεγαλύτερου κενού που υπάρχει-ενός rim protector στη ρακέτα ) θα έφερνε τέτοιο αποτέλεσμα, του οποίου ...
από kataramenos5
Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2

Ήττα που μόνο καλό θα κάνει. Μας φέρνει λίγο στην πραγματικότητα καθως φαινόταν το πράγμα από την Καρδίτσα πως θέλουμε ΠΟΛΥ δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας για φέτος.

Λόγω της πολύ καλής εικόνας του Beverley είχαμε έναν Tyree να πρέπει να παίζει 42 λεπτά κι ο Κόνιαρης να κάνει 5 φάουλ ...
από Maurice_Escargot
Πέμ 16 Απρ 2026, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 88-77 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σε προσφατο αγωνα που ημουν μεσα με ανθρωπο απο το εξωτερικο, αιφνιδιαστηκε και το θεωρησε απαραδεκτο για το επιπεδο μπασκετ που παρακολουθουσε (επισημος αγωνας, ημιτελικος Ευρωπαικου πρωταθληματος) οτι ο κοσμος καπνιζε σε κλειστο γηπεδο.

Τι να πρωτοπουμε? Οτι ειναι απαραδεκτο ως γεγονος? Για τους ...
από Mitsospaoki4
Πέμ 16 Απρ 2026, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Καλύτερα Ευρωπαϊκός φλώρος που σέβεται τους γύρω του ειδικά όταν υπάρχουν και παιδιά, ηλικιωμένοι ή άνθρωποι με αναπνευστικά προβλήματα.
Παρά παρτακιας με νοοτροπία εγώ να κάνω τον χαβα μου και οι άλλοι να πάνε να ...
από st4this
Πέμ 16 Απρ 2026, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Το να καπνίσεις στο κλειστό γήπεδο είναι πολύ διαφορετικό απτο να πιεις μπύρα ή να φωνάξεις ή να κάνεις ατμόσφαιρα τέλος πάντων, καμία σχέση το γράφω επειδή γράφτηκαν όλα μαζί. Επίσης όταν με μικρά παιδιά δίπλα βγάζεις το κατοσταρι μαλμπορο να καπνίσεις, γαμας και τα παιδάκια, και τους γονείς και ...
από Mirko
Τετ 06 Μάιος 2026, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: QF2, Περιστερι-ΠΑΟΚ, 6/5, 19:00, ΕΡΤ2

Σπικερ σορυ ρε, θα το ξεπερασεις λες?