Η αναζήτηση βρήκε 36 εγγραφές

Return

από mpafos4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

sn0ufel4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:27 Βασικά αγαπητέ Μπαφε την όλη ιστορία την ξεκίνησε η ανακοίνωση της ΚΑΕ
Η ανακοίνωση,το μόνο που έκανε ήταν να υπενθυμισει πως τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί μεχρι να γίνουν ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΈΝΤΑ!!!!

Ούτε πρόσβαλε κανέναν ούτε άφησε υπονοούμενα!

Εάν κάνω λάθος,διόρθωσε με.
από george188
Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
από thomas Murg
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Το άκουσα στο ράδιο. Αναγκαστικά λέρα σπορ και μ'αυτό το αρχίδι τον ρεπόρτερ του γάβρου να έχεις ύφος στο 0 1 τι ομαδάρα έχουμε φέτος θα τους πάρουμε όλους παραμάζωμα. Και απέναντί του ο Τάσος Σταμπουλής. Πόσο φοβικός ρε φούστη μου. Αναγκάστηκα να το γυρίσω στο μετρόκωλις για να γυρίσουν και τα ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV

ΒΓΑΛ' ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΩ ΤΟΝ ΤΣΑΛΩΦ!
από shearer4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Μεγαλη χαρα που ενα παιδι απο τα σπλαχνα της ομαδας φτανει να αποκτα εναν τοσο κομβικο ρολο και επιβραβευεται/ανταμοιβεται με οσα πραγματικα αξιζει - ακομα κι ας αργησαμε κομματακι.

Χαλαλι, να εισαι γερος παντα παιχταρα μου και να σε χαιρομαστε για οσα δινεις εντος και εκτος γηπεδου.
από Rexaris
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ευχαριστώ στον Ιβάν που αφουγκράστηκε τον κόσμο για την συγκεκριμένη υπόθεση. Πήγε να γίνει μεγάλο λάθος αλλά το έσωσε.

Ευχαριστώ στον Ντέλια που είχε και άλλες επιλογές και απέδειξε έμπρακτα τον σεβασμό και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Τώρα τι ειπώθηκε μεταξύ τους δεν ξέρω. Μπορεί να συμφώνησαν ...