Αυτό με το σκάκι και 5D στρατηγική please σταματήστε το...
Μην προσπαθούμε να ξεπλύνουμε κάτι που δεν ξεπλένεται.
Εγώ προσωπικά απογοητεύτικα. Δεν με νοιάζουν τα 100 χρόνια και όλα αυτά.
Με πειραξε όμως ότι μέχρι που εμφανίστηκε ο Μυστακίδης όλα κυλούσαν στους ίδιους ρυθμούς της τελευταίας ...
Η αναζήτηση βρήκε 12 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πέρα από το σφίξιμο στο στομάχι αρχίζει να με κυριεύει η οργή.
Παρακαλάω να μην ισχύει.
Παρακαλάω να μην ισχύει.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα βάλει τέτοιο αυτογκόλ ο ιβαν. Ας περιμένουμε πριν αναθεματίσουμε. Γιατί αν γίνει η μαλακια και πωληθεί, θεωρώ πως δεν είναι έτοιμοι να αντέξουν τις αναταράξεις.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν προσφέρει τίποτα το να κοιτάμε τις γειτόνισσες και τι καινούργιο ψωνίζουν...και αν είναι καλύτερο από το δικό μας.
Η κάθε ομαδα έχει την φιλοσοφία της,τις ανάγκες της και με βάση αυτά θα επιλέξει να ξοδέψει το διαθέσιμο μπάτζετ της
Οι συγκρίσεις πριν ...
Η κάθε ομαδα έχει την φιλοσοφία της,τις ανάγκες της και με βάση αυτά θα επιλέξει να ξοδέψει το διαθέσιμο μπάτζετ της
Οι συγκρίσεις πριν ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουμε λιωσει στα refresh εδω και 2 μερες..μιλάω με τη κοπελα μου σκέφτομαι ποτε θα ανακοινωθεί ο ζαφείρης, μου μιλάνε φιλοι τους λεω μισο να τσεκαρω κατι στο κινητο μπας και δω οτι εκλεισε. Εχουμε παλαβωσει, κάντε το γαμω τη τρελα μου να παρει φωτια η τούμπα
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μειτε Ζαφείρης Ντελιας

- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψυχραιμία κι αν στην τελική δεν γίνει, δεν θα είναι το τέλος του κόσμου. In Ivan we trust
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως οι δηλώσεις του Γιάροσλαβ έχουν τις αντιφάσεις τους.
Λέει μεν ότι μας είπε ότι ο παίκτης δεν πωλείται αλλά λέει και ότι δεν κάναμε 3η πρόταση. Γιατί να κάνουμε αν δεν πωλείται; Άρα προφανώς είναι θέμα χρημάτων.
Λέει επίσης ότι δεν ισχύει του Βέτλεσεν και ότι δεν είναι καν στη λίστα. Άρα ...
Λέει μεν ότι μας είπε ότι ο παίκτης δεν πωλείται αλλά λέει και ότι δεν κάναμε 3η πρόταση. Γιατί να κάνουμε αν δεν πωλείται; Άρα προφανώς είναι θέμα χρημάτων.
Λέει επίσης ότι δεν ισχύει του Βέτλεσεν και ότι δεν είναι καν στη λίστα. Άρα ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μεγαλη χαρα που ενα παιδι απο τα σπλαχνα της ομαδας φτανει να αποκτα εναν τοσο κομβικο ρολο και επιβραβευεται/ανταμοιβεται με οσα πραγματικα αξιζει - ακομα κι ας αργησαμε κομματακι.
Χαλαλι, να εισαι γερος παντα παιχταρα μου και να σε χαιρομαστε για οσα δινεις εντος και εκτος γηπεδου.
Χαλαλι, να εισαι γερος παντα παιχταρα μου και να σε χαιρομαστε για οσα δινεις εντος και εκτος γηπεδου.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ευχαριστώ στον Ιβάν που αφουγκράστηκε τον κόσμο για την συγκεκριμένη υπόθεση. Πήγε να γίνει μεγάλο λάθος αλλά το έσωσε.
Ευχαριστώ στον Ντέλια που είχε και άλλες επιλογές και απέδειξε έμπρακτα τον σεβασμό και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.
Τώρα τι ειπώθηκε μεταξύ τους δεν ξέρω. Μπορεί να συμφώνησαν ...
Ευχαριστώ στον Ντέλια που είχε και άλλες επιλογές και απέδειξε έμπρακτα τον σεβασμό και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.
Τώρα τι ειπώθηκε μεταξύ τους δεν ξέρω. Μπορεί να συμφώνησαν ...