Η αναζήτηση βρήκε 405 εγγραφές

Return

από vs40
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Σοβαρά τώρα θα έπαιζε χθες ο Τεττέη αν υπέγραφε με τον ΠΑΟΚ; Ο παίκτης προφανώς έχει ποιότητα και τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, το έγραψα στο θρεντ των μεταγραφών. Όμως, καθε εθνική έχει υποτίθεται ιεραρχία. Από που προκύπτει ξαφνικά ο Τετέ; Οι του Ποκ θα μας είχανε φάει αν τα πράγματα ηταν αντίθετα. Ας ...
από Jean Valjean
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

Η εθνική ομάδα για το ποκ είναι όχημα, μέσον για να δίνει παιχνιδια και να προβαλλει τους παικτες που έχει. Είναι επίσης μέσον για να διατηρεί τις ομάδες (του ποκ) ως πιο ελκυστικους προορισμους για τους φιλόδοξους νέους παικτες της χώρας. Είναι μέσον πιεσης δηλαδή.
Μόνον έτσι χρησιμοποιήθηκε και ...
από warmeater
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάζοντας το θέμα της σημερινής live sport "λύθηκε" και η απορία για την "επιλογή/χρησιμοποίηση" Τριάντη απο τον χαρτάκια
από pilotos
Τρί 27 Ιαν 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Αδέρφια ζείτε...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...
από paok_athens_g4
Τρί 27 Ιαν 2026, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Σε παρα πολλά σαιτ του εξωτερικού διάβασα οτι παρόλο που έχουν το βίντεο στη διάθεσή τους , δε το ανεβάζουν ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα κ τους αναγνώστες...κ έχεις όλους τους πουτανας γιους τους Έλληνες δημοσιογράφους...τη χειρότερη φάρα, ,να μας το πετάνε στα μούτρα συνεχόμενα επί ώρες...ξανά κ ...
από embuji
Τετ 28 Ιαν 2026, 09:28
Jump to forum
Jump to topic

2 απ'οτι φαινεται ειναι καλα, ο ενας με καταγματα ο αλλος σε καλυτερη κατασταση. Ενα παιδι ειναι στην εντατικη με τεχνιτη ναρκωση αλλα ειναι σταθερα και δεν ειναι διασωληνωμενος.

Μακαρι να γινουν καλα και οι 3.
από WeWillRockYou
Τετ 18 Φεβ 2026, 14:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

Ως αριστερός μπακ έχει 50+ παιχνίδια, κυρίως στην πρώτη του ομάδα το μακρινό 2018-2019, όπου έπαιζε ως βασικός 90λεπτα.
Τελευταία φορά χρειάστηκε να παίξει στα αριστερά το 2024 στην Πόρτο 4 φορές, κυρίως ως αλλαγή.
Στα δεξιά, δεν έχει παίξει ως καθαρό εξτρέμ αλλά ως δεξί χαφ σε 3-5-2 ή 3-4-3 με την ...
από Athens
Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

xrisitsapa έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:46 Απορώ με ορισμένους…δηλαδή σήμερα σας φταίει ο Τειλορ;; Για όνομα δηλαδή
εσυ τον ειδες καλό?
εμεις ατολμο, δεν κοβει ουτε με βαλε και το πρωτο γκολ ξεκιναει απο την ηλιθια πασα στο Λοβρεν που την εδιωξε ατσαλα
από trouman
Τετ 25 Φεβ 2026, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Κάποιοι έρχονται από πολύ μακριά, αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτό που είναι ο ΠΑΟΚ.

Μπιάνκο:

«Περιμένω να περάσουμε στην επόμενη φάση. Προσεγγίζουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε, ούτε για την ...
από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Καλος ο Ρασιτς,κυβικα Μειτε ειναι,δυνατος στις μονομαχιες,καλο κρατημα μπαλα,σχετικα βαρυς,δεν ειναι γρηγορος,θα αλληλοσυμπληρωνονται με Μοντσου.Εχασε τον Σιφουεντες που εδινε πραγματακια ομως.Εχασε τον Μανου κ Σουλεημανοφ κ πηρε Περεθ.

Γενικα δεν εχει μπαλανς υλικο,σε καλυτερη μεν κατασταση απο ...
από xrisitsapa
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 06:34
Jump to forum
Jump to topic

Cylon-4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 23:09 Ο Δροσος που θα επαιρνε την Παναχαικη πριν πεντε μερες κι εκανε κωλοτουμπα (ακομα τον ψαχνουν στην Πατρα), αναλαμβανει τελικα τα Χανια.
Τι ζουμε ρε πουστη μου?
Πως επιβιωνουν τετοιοι τυποι?
Αφού δεν έγινε υπουργός πάλι καλα
από Dimitris_L4
Παρ 15 Αύγ 2025, 07:08
Jump to forum
Jump to topic

Και πρόκριση και ανακοίνωση ο βαζελος. Καλαμπρια

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Δεν μπορεί αυτός ο παίκτης ,σε αυτή την ηλικία να έρχεται σε αυτόν τον βάζελο

Μην ψαρωνεις αδερφε...ο Καλαμπρια μαλωσε κ με φονσεκα κ με σερτζιο γτ ξενυχτουσε, ειχε κακη συμπεριφορα και κυριως επειδη επιθετικα ηταν ...
από Developer4
Παρ 15 Αύγ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

ΠΡΕΠΕΙ να περασουν ολοι φετος -εκτος απο τους διπλα,αυτοι ειναι αλλη περιπτωσαρα- Να εχουνε να ασχολουνται ΚΑΙ με Ευρωπαικα εκτος του εγχωριου,δε γινετε να παιζουμε μονο εμεις και ο γαυρος ευρωπη,οι αλλοι καναν προπονησεις και χαλαρωματα και μεις παιζαμε Ισπανια περσι.Ειναι πολυ πιο δυσκολο ...
από sourmenetes
Κυρ 14 Σεπ 2025, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ ωραίες οι ενέργειες του τετει.

Τέτοιες ενέργειες βέβαια δε θα βρεις να κάνεις στον ΠΑΟΚ. Δε θα βρεις τέτοιους χώρους. Αυτό εννοώ.

Πάμε να πάρουμε εμείς το ματς.

Μην κοιτάτε τι κανουν Οι άλλοι.

Εμείς προχωράμε!