Η αναζήτηση βρήκε 405 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Στα χαρτιά το ρόστερ μοιάζει πιο ισορροπημένο από πέρσι. Μπορεί να μην έχουμε κάποιον σεσημασμένο σκόρερ όπως ο Bartley όμως όλοι φαίνονται θεωρητικά ικανοί να δώσουν σκορ. Το πρόβλημα είναι φέτος πως όλες οι ομάδες της κατηγορίας έχουν δυναμώσει πολύ και κάποιες όπως ο συμπολίτης κατά κύριο λόγο ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
KalamarGiannis όχι στις επιστροφές.
Κύριε Κατσίβελη και σινιόρε Ιταλιάνο χάσατε την ευκαιρία, καθίστε εκεί που διαλέξατε.
Για αρχή πας στη Βουλγαρία με αυτούς που έχεις, κάνεις μια ήττα γρήγορα, να πας europe cup που μας έμεινε απωθημένο.
Αλλάζεις 2-3 και πας να το σηκώσεις.
Ελλάδα για τετράδα ...
Κύριε Κατσίβελη και σινιόρε Ιταλιάνο χάσατε την ευκαιρία, καθίστε εκεί που διαλέξατε.
Για αρχή πας στη Βουλγαρία με αυτούς που έχεις, κάνεις μια ήττα γρήγορα, να πας europe cup που μας έμεινε απωθημένο.
Αλλάζεις 2-3 και πας να το σηκώσεις.
Ελλάδα για τετράδα ...
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν θέλει πάντως πραγματικά να κάνει κάτι καλό στο τμήμα μπάσκετ πιστεύω ότι θα πρέπει εκτός από έναν προπονητή του υψηλότερου επιπέδου, πρέπει να κινηθεί και σε οτιδήποτε νεαρό ταλαντούχο κυκλοφορει...και ας πληρώσει και αρκετή υπεραξία.
Στογιάκοβιτς τζούνιορ,λιοτοπουλος, ζουγρης... ακόμα και ...
Στογιάκοβιτς τζούνιορ,λιοτοπουλος, ζουγρης... ακόμα και ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτο που έχω στο μυαλό μου είναι ότι όσους ξένους και πάρουμε, ναι αναβάθμιση θα γίνει αλλά στην Ελλάδα πάλι με 6 θα παίζουμε και 2 Έλληνες που μπορούν πραγματικά σε υψηλό επίπεδο να βοηθήσουν. Ξέρω είναι δύσκολο με τους Έλληνες κι αυτά που ζητάνε ωστόσο χρειαζόμαστε 2 έστω σε επίπεδο Κονιαρη ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Καμπόκλο αν κλείσει είναι τρομερή κίνηση, τώρα ο Μπέβερλι νομίζω είναι αχρείαστη κίνηση.
- Σάβ 27 Δεκ 2025, 01:42
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν νομιζω να εννοει λαρεντζακη οταν εχει γραφτει παντου , ολοι λενε έμμεσα η αμεσα οτι η μπομπα ειναι το 5αρι , το ευρω μου θα το πονταρω στην κρισιμη ημερομηνια 10 γεναρη που πρεπει να κλεισουν τα ροστερ στο νβα και θα κοπον καποιοι ,μην ξεχναμε οτι το πλανο για τον γκουνταιτις ηταν να ειναι εδω ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Φερτε 7 φερτε 8 φερτε 15 παικτες .Ετσι φτιάχνονται οι ομαδες .
Αυτες που ιδρωνουν με τις καρδιτσες και διασυρονται απ τα γραφικα νησια.
Και ποια ειναι η λυση δηλαδη; Ομαδα με ταβανι 3η θέση και europe cup?
Η λύση είναι η υπομονή, το ρόστερ θα παίξει με αεκ για την τρίτη θέση και θα κάνει ...
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Έγκλημα η άμεση χρησιμοποίηση μπεβερλι και η αντικατάσταση brown. Αλλο επιπεδο ο μπεβερλι με παραστασεις αλλα με 1 χρονο αποχη. Ισως σε κανα μηνα ή 2 να ναι και καλυτερος αλλα για την ωρα δεν,δεν δεν..
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομαδα ηθελε 1-2 προσθηκες ωστε να μη διαταραχθει η χημεια και το καλο κλιμα .Εναν Ταιρι κι ενα δυνατο φορ που να παιζει αμυνα,να κλεισει το κενο στη ρακετα.Αντ αυτου καταφεραμε να κανουμε ανω κατω την ομαδα με τη λογικη "τωρα που βρηκαμε παπα..." και να φερουμε εκνευρισμο κι ανησυχια σε ολους ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα θελα πολυ να ενστερνιστω τι επιθυμιες σας αλλα δυσκολευομαι.
FEC,eurologa,Nbaeurope κλπ ....Εξι μηνες ο Μυστα στην ομαδα κι ανεβηκαμε(και καλα)
3-4 επιπεδα και κοιταμε ψηλοτερα.Κατα την ταπεινη μου αποψη δεν αρκουν μονο τα λεφτα για να καταφερεις τετοιους στοχους.Θελει χρονο κι εμπειρια(οχι μονο ...
FEC,eurologa,Nbaeurope κλπ ....Εξι μηνες ο Μυστα στην ομαδα κι ανεβηκαμε(και καλα)
3-4 επιπεδα και κοιταμε ψηλοτερα.Κατα την ταπεινη μου αποψη δεν αρκουν μονο τα λεφτα για να καταφερεις τετοιους στοχους.Θελει χρονο κι εμπειρια(οχι μονο ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάρε προπονητή και GM από τώρα να μπεις έτοιμος του χρόνου και να πάει ο συμπαθής Μπουντούρης στις ακαδημίες όπως ακούγεται, γιατί δεν είχε την παραμικρή επαφή με την αγορά 15 χρόνια.
Η ομάδα ήθελε έναν ταιρι και έναν αθλητικό ψηλό στο 5, και σωστά πήραν τον χουγκαζ και γιατί έχουμε ένα τεσσάρι ...
Η ομάδα ήθελε έναν ταιρι και έναν αθλητικό ψηλό στο 5, και σωστά πήραν τον χουγκαζ και γιατί έχουμε ένα τεσσάρι ...
- Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Κορφας, Μουλαομεροβιτς σιγουρα καλυτεροι
Εννοειται και ο Σκαιλς που τον ανεφερες
Λιγος δεν μας πεφτει σιγουρα, απλα λεω μην περιμενουμε οτι θα κανει καμια φοβερη διαφορα, γιατι θα απογοητευτουμε.
ΥΓ. Ουτε το συμβολαιο του με ενδιαφερει. Οπως και στο ποδοσφαιρο δεν κανω το λογιστη του Ιβαν ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
λοιπον σας εχω νεα
ο Αποστολης Α και ο prist64 καναμε καναλι στο you tube
ειπαμε να κανουμε λάιβ μεταδοσεις με σχολιασμο των αγωνων
αρχης γενομενης απο σημερα
ζητησαμε προσβαση στα δημοσιογραφικα για να κανουμε την δουλεια μας
αλλά η κακιά ΠΑΕ μας ζητησε,οικονομικο αντίτιμο
κατοπιν τουτου η ...
ο Αποστολης Α και ο prist64 καναμε καναλι στο you tube
ειπαμε να κανουμε λάιβ μεταδοσεις με σχολιασμο των αγωνων
αρχης γενομενης απο σημερα
ζητησαμε προσβαση στα δημοσιογραφικα για να κανουμε την δουλεια μας
αλλά η κακιά ΠΑΕ μας ζητησε,οικονομικο αντίτιμο
κατοπιν τουτου η ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Καλυτερα να μην πηγαινει κανενας δικος μας και επιβαρυνεται.
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Δουβικας στον πάγκο στα προηγούμενα σήμερα ούτε αποστολή. 13 συμμετοχές 5 γκολ σε κάποια Κόμο
Γιακουμακης εκτός εθνικής γιατί έτσι
Τζιμας κ21 γιατί είναι μικρός
Κωστούλας αλλαγή γιατί έτσι
Κουλούρης απαππαπα
ΑΛΛΑ
Τετει μετά από μεταγραφή στο βαζελο απευθείας συμμετοχή
Τι δε καταλαβαίνεις?
Γιακουμακης εκτός εθνικής γιατί έτσι
Τζιμας κ21 γιατί είναι μικρός
Κωστούλας αλλαγή γιατί έτσι
Κουλούρης απαππαπα
ΑΛΛΑ