Έπρεπε να κινηθεί με διαφάνεια. Να κάνει μια συνέντευξη τύπου καταρχήν ότι ενδιαφέρεται για την αγορά της ΠΑΕ.
Να εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον του με σωστό και έντιμο τρόπο απέναντι στον Ιβάν αλλά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είναι θέμα σεβασμού και προς τον "πωλητή" και προς τον "πελάτη".
Για ...
Η αναζήτηση βρήκε 70 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εμένα δεν με χάλασε το μπάσιμο Μυστακίδη. Είπα όμως μη μιλάς και μη γράφεις αφού οι περισσότεροι συνοπαδοί είναι με τον Ιβάν. Αχαριστία είπανε πως ήταν η υποστήριξη της προοπτικής Μυστακίδη, πήρε πόδι κι ο Κατσαρής που ξεβάλτωσε το θέμα του γηπέδου, το βουλώσαμε όσοι πήγαμε να πούμε κάτι διαφορετικό ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχε ήδη κλείσει το Ντιλ γι'αυτό ήταν όλοι χαρούμενοι.Ο Ιβανουσετς ήδη είχε αποκτηθεί και δοκιμαζόταν στο 10.
Ξαναείδαμε τον Ιβάν όταν εμφανίστηκε ο Τέλης.Ξαναειδαμε τον Ιβάν όταν κινδύνευσαν τα συμφέροντα του. Ακούσαμε ξανά για γήπεδο όταν ο ερασιτέχνης εμφάνισε τον Τέλη.
Δε θέλω να είμαι ούτε ...
Ξαναείδαμε τον Ιβάν όταν εμφανίστηκε ο Τέλης.Ξαναειδαμε τον Ιβάν όταν κινδύνευσαν τα συμφέροντα του. Ακούσαμε ξανά για γήπεδο όταν ο ερασιτέχνης εμφάνισε τον Τέλη.
Δε θέλω να είμαι ούτε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως εγώ εάν είχα πάρει απόφαση να αποχωρησω, θα με βόλευε ένα σενάριο "οκ αχάριστοι, αφού δεν με θέλετε πια, φευγω" από το "δεν παίζει σάλιο ούτε για γήπεδο ούτε για παίκτες, οπότε σόρρυ, δεν κρατάω όμηρο την ομάδα και πουλάω σε κάποιον που μπορει".
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα η μόνη λογική εξήγηση για την συγκεκριμένη πώληση κρύβεται πίσω από το εγωιστικό προφίλ του ιβάν.
Και τι εννοώ με αυτό. Αδυνατόντας σαν χαρακτήρας να πει ότι δεν μπορώ να φτιάξω την Τούμπα, μετά το όλο θέμα που προέκυψε αναγκάστηκε να κάνει τις κινήσεις που έγιναν.
Η πώληση του ...
Και τι εννοώ με αυτό. Αδυνατόντας σαν χαρακτήρας να πει ότι δεν μπορώ να φτιάξω την Τούμπα, μετά το όλο θέμα που προέκυψε αναγκάστηκε να κάνει τις κινήσεις που έγιναν.
Η πώληση του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και αν τον κρατήσεις, εμένα με έχασες από υποστηρικτή σου γιατί απλά έδειξες ότι δεν νιώθεις.
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
και τωρα θα ανανεώσει ο Ντέλιας με 2+ μύρια τον χρόνο(οπως και πρέπει) και δεν θα έρθει ούτε φορ, ούτε χαφ και γενικά ούτε τα @@ μου τα δυο δεν θα έρθουν. Και θα περάσει αυτό σαν επιτυχία.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγώ υποπτεύομαι ότι τα βαριά χαρτιά δεν έχουν πέσει ακόμα στο τραπέζι...
Επίσης, ότι εμείς τρωγόμαστε και τρώμε τα λυσσακα μας εδώ πέρα, ενώ δεν ξέρουμε ούτε το 10% του τι παίζεται και έχει παιχτεί.
Ή του τι μπορεί να έρχεται.
Υπομονή, ηρεμία και όχι φανατισμός.
Επίσης, ότι εμείς τρωγόμαστε και τρώμε τα λυσσακα μας εδώ πέρα, ενώ δεν ξέρουμε ούτε το 10% του τι παίζεται και έχει παιχτεί.
Ή του τι μπορεί να έρχεται.
Υπομονή, ηρεμία και όχι φανατισμός.
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Ομάρ τετρατζε,
Σέρτζιο Κονσεϊσάο
Πάμπλο Γκαρσία
Μπερμπατοφ
4 απ' τους παίκτες(είναι πολλοί περισσότεροι)επιπέδου που ζήτησες
Σέρτζιο Κονσεϊσάο
Πάμπλο Γκαρσία
Μπερμπατοφ
4 απ' τους παίκτες(είναι πολλοί περισσότεροι)επιπέδου που ζήτησες
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Βλέπω όλοι λέτε για τα λεφτά που θα πάρουμε από Kotarski( πάρα πολύ χαμηλό ποσό. Μας πήραν πρέφα και οι Δανοί πως πουλάμε εύκολα) και κάτι ψιλολογια από Tissudali και λήξη συμβολαίων ώστε να έχουμε οικονομική άνεση.....και να μην πουλήσουμε και Ντελια, Despodov κτλ.
Κανείς δεν βλέπω ν ...
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μενα δεν πρεπει να παρουν κανενα στοπερ και να παρει θεση βασικου ο Μπαταουλας αν οπως λες ειναι ο νεος Κουλιερακης...
Για τον Κουλιερακη πολλοι εδω λενε οτι υπηρχε πλανο προωθησης του, ασχετα αν την ιδια χρονια φερανε και τον Νασμπεργκ και τον Καργα και δεν ηταν συγκυριακο...
Ωραια αν λοιπον ο ...
Για τον Κουλιερακη πολλοι εδω λενε οτι υπηρχε πλανο προωθησης του, ασχετα αν την ιδια χρονια φερανε και τον Νασμπεργκ και τον Καργα και δεν ηταν συγκυριακο...
Ωραια αν λοιπον ο ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
350k λέει το transfermarktboogeyman77 έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 16:58Πάνω - κάτω τα λεφτά που δώσαμε να τον πάρουμε;Psagmenos4 έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:17 300κ για Πενια +150 μπόνους συμμετοχών ούτε στου παπα μην το πείτε.
Αν δεν απατωμαι 500 δεν ήταν;
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντα ήθελα εναν κοντο μπροστα που να φτιχνει φάσεις μονος του. Μοιάζει στον "να δουμε τον ΠΑΟΚ στα ντέρμπι".
Νομίζω είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Λου.
Έχω ψηθεί τρέλα για Ουρμπανσκι.
Χατσιδης,Μπαταουλας πρέπει να μείνουν.
Ο Μύθου μάλλον δεν είναι έτοιμος ακομα
Χατσίδη & Μπαταουλα τους ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να βγαζουμε κατωτερο του ΠΕΡΣΙΝΟΥ Κοταρσκι εναν τερματοφυλακα με τοσα χρονια βασικο στην Μπουντεσλιγκα με.ξεπερναει...επισης αν ελεγε η παε οτι εδωσε 4 μυρια να παρει τν τευλορ ολοι θα τν παιζαμε..επειδη τν πηραμε ελευθερο τον υποτιμαμε κ αυτον...Δεν πειραζει παιδες..η ομαδα πρωτη φορα μετα τη ...