Η αναζήτηση βρήκε 134 εγγραφές

Return

από Psagmenos4
Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ποιον Ζαφειρη ρε παιδιά έλεος; Είμαστε σοβαροί 15 και 16 εκατομμύρια;;; ;Τον Οντεγκαρντ ή τον Χαβερτς θα πάρουμε;

Δύο χαφαρες
Ένα φορ
Ένα σέντερ μπακ

Αν υπάρχουν αυτά τα λεφτά δώστε τα εκεί.
Αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος από το τμήμα σκαουτινγκ και μεταγραφών
Από αυτούς που φέρανε Γκομεζ ...
από gika
Παρ 22 Αύγ 2025, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Χάνω την υπομονή μου σιγά σιγά και όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι τα τελευταία 5 καλοκαίρια γκρίνιαζα πολύ και φέτος απείχα όσο ήταν δυνατόν.

22 Αυγούστου.

Βασικά στόπερ Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης κι από πίσω ο συνταξιούχος Λόβρεν. Που σε σοβαρή ομάδα Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης θα έπρεπε να είναι 3οι-4οι στόπερ ...
από panpangr77
Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Χατσιδης,Μύθου,Μπαταουλας μπορεί να να μην έχουν την φήμη των Κουτσια,Τζήμα,Τζιόλη,Κουλιερακη ,έχουν όμως μια απίστευτη ωριμότητα που μπορεί να τους εξελίξει σε πολύ χρήσιμους παίκτες για χρόνια για την Α ομάδα .
από Panostas1995
Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:56
Jump to forum
Jump to topic

Χατσιδης,Μύθου,Μπαταουλας μπορεί να να μην έχουν την φήμη των Κουτσια,Τζήμα,Τζιόλη,Κουλιερακη ,έχουν όμως μια απίστευτη ωριμότητα που μπορεί να τους εξελίξει σε πολύ χρήσιμους παίκτες για χρόνια για την Α ομάδα .

Αυτό...πρέπει επιτέλους η ομάδα να μάθει να βγάζει και παίκτες ροτεϊσον και όχι να ...
από renegade
Σάβ 23 Αύγ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο χατσιδης είναι ένας παίκτης με πολύ πολύ ταλέντο και δεν καταλαβαίνω την σχεδόν απαξίωση του
Επίσης ξεχνάμε τον μπαλντε ο οποίος κ αυτός είναι ένα σπουδαίο ταλέντο
από nunies4
Σάβ 23 Αύγ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Με τον Μπαλντε καλο θα ειναι οι ρεπορτερ μας να τιμησουν την ιδιοτητα τους και να μας πουν γιατι εχει εξαφανιστει. Το να συνεχισουν οι φημες και τα κουτσομπολια δεν κανει καλο ουτε στον παικτη ουτε στην ομαδα.
από prist64
Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Έκλεισε Μπρεστ για 2,5 https://www.transfermarkt.gr/joris-chotard/profil/spieler/624037

με 2,4 βλεπω οτι εκλεισε,ενα τριαρι ζητουσαν απο μας

οταν δεν παιρνεις 23χρονο Γαλλο που ερχοταν σε μας
και τελειωνει του Οζντοεφ του χρονου
και ξανα μανα θα ψαχνουμε και θα φερουμε τελευταια ωρα καποιον ...
από JohnDag
Σάβ 23 Αύγ 2025, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

San4

Όσο να πεις, παίκτης που στα 23 του έχει 177 συμμετοχές στην Ligue 1 με 12.000 λεπτά και 3 συμμετοχές στην καλύτερη εθνική του κόσμου παίζοντας στην Μονπελιέ ε όλο και κάποια αξία θα έχει.

Επίσης, ξέρω ότι αυτό που θα πω θα σοκάρει, αλλά κάποιοι εξ ημών ασχολούμαστε με το Ευρωπαϊκό ...
από paokovios1974
Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Μονο εμεις τρωμε ακυρα ? δεν μπορω να καταλαβω ρε σεις τι δικαιολογιες ειναι αυτες που μας πουλανε.
Τι θα πει τρωμε ακυρα? αυτο σημαινει οτι στοχευσες σε μη ρεαλιστικες μεταγραφες.
Αν εγω δηλαδη εχω μπατζετ 15000 και θελω να παρω βολβο 65 x η αντιστοιχου επιπεδου ε ειναι 100% βεβαιο οτι θα τρωω ...
από Ettien26
Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Sorry για το οφ τόπικ αλλά από την στιγμή που ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα για αγορές και ο χρόνος πιέζει πλέον, γιατί δεν πάμε σε κανονικούς παίκτες που μπαίνουν στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου τους ? Πράγμα που σημαίνει ότι έχουν παιχνίδια στα πόδια και είναι έτοιμοι παίκτες. Οταν λέμε για ...
από DimitrisS
Παρ 05 Σεπ 2025, 12:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Εβλεπα τους φορ των 8 πρωτων ομαδων της περσινης σεζον στη La Liga και επεσα σε αυτον της Αθλετικ.

https://www.transfermarkt.gr/maroan-san ... er/1054934

Και προφανως αναρωτιεμαι, πως γινεται να παιζει ακομα μπαλα ο Μαντουρο...
από vasgias
Σάβ 06 Σεπ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Καλός παίκτης. Δεν νομίζω ότι είναι για τον Β.
από vasgias
Σάβ 06 Σεπ 2025, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 11:56
vasgias έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 11:40 Καλός παίκτης. Δεν νομίζω ότι είναι για τον Β.
Εχεις εικονα για τον παικτη;
Είδα κάτι βίντεα και μου άρεσε που πέραν των καθαρά αμυντικών χαρακτηριστικών του έχει και εξαιρετικό χειρισμό της μπάλας που πέρα από τον Μίχα δεν τον έχει άλλο παιδί σε εκείνες τις θέσεις.
από Γερασίμου
Σάβ 06 Σεπ 2025, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

Νικολακόπουλος στο gazzetta για τον Καρέτσα:
"Σε ένα σύνολο 50 συμμετοχών (εκ των οποίων οι περισσότερες σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας) έχει με την Γκενκ τρία γκολ κι έξι ασίστ (εκ των οποίων οι δύο σε ματς Κυπέλλου). Παρότι όχι ευκαταφρόνητη, δεν την λες και η καλύτερη για επιθετικό". Και συνεχίζει ...