Η αναζήτηση βρήκε 855 εγγραφές
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Φτάνει ρε παιδιαααα… Γράφετε και ολόκληρους πάπυρους κατεβατά ζωή να έχετε,αν έμπαινε στις πανελλήνιες θέμα ο σύγχρονος ΠΑΟΚ και πως θα έπρεπε να λειτουργήσει η εταιρεία, 18+ θα παίρνατε όλοι, αλλά λυπηθείτε και τα μυαλά μας που πονάνε και μπαίνουμε εδώ να διαβάσουμε για κανέναν Γιακουμάκη, Ντούκς ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ μετά το επικό "η ομάδα κέρδισε χρόνο", πρέπει να είμαστε οι πρώτοι στην παγκόσμια ιστορία που κέρδισαν χρόνο μην προλαβαίνοντας να κάνουν κάτι , το "η δουλειά του Λουτσεσκου είναι να κάνει ομάδα μ αυτούς που έχει" άρα στην στραβή αυτός θα φταίει, πλέον περιμένω και το "ο Σαββιδης δεν ρίχνει ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
γιακουμακης η ντουξ ο στραικερ εντωμεταξυ παλι βρωμισε ο Λαριν που θεωρητικα ηταν εκτος αλλα επανηλθε εκει καταληξαμε σαυτους
αλλα παμε για Γιακουμακη 90%
στα χαφ τωρα βελτεσεν παιζει σοβαρα το ανεφεραν και αλλα παιδια εδω υπαρχει νταλαβερι εδω και καιρο και εγω εδωσα εναν Ηannibal !! ουτε ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Σόρι κιόλας, αλλά το πρόβλημα δεν είναι το τρολάρισμα του Hayate αλλά ότι είναι τόσο εύθραυστο και σκατά το κλίμα που κάποιοι το θεώρησαν πιθανό και το πήραν σοβαρά
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
μπλε φανέλα νούμερο 17
το ίδιο
Ξεκίνησε καλά.
Σήμερα έπαιξε πάλι βασικός για 89', κέρδισαν 3-2 την Orenburg.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ'ότι φαίνεται κλείνει.
Είναι χρονιά Μουντιάλ και ο Γιακουμάκης θέλει να είναι εκεί, οπότε μην ανησυχείτε για το κίνητρο.
Πολύ θετικό το διαβατήριο, πραγματικά χρειαζόμασταν γηγενή παίκτη σε κάποια από τις 3 θέσεις που ψαχνόμαστε.
Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με αυτά που έδειξε όσο έπαιζε στην ...
Είναι χρονιά Μουντιάλ και ο Γιακουμάκης θέλει να είναι εκεί, οπότε μην ανησυχείτε για το κίνητρο.
Πολύ θετικό το διαβατήριο, πραγματικά χρειαζόμασταν γηγενή παίκτη σε κάποια από τις 3 θέσεις που ψαχνόμαστε.
Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με αυτά που έδειξε όσο έπαιζε στην ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Πρώτα πρόκριση μετά μεταγραφές. 
Α ξέχασα είναι δανεικός. Μόνο μην σκάσει και το χαφ μες στην εβδομάδα

Α ξέχασα είναι δανεικός. Μόνο μην σκάσει και το χαφ μες στην εβδομάδα

- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα ρε Γιακουμακαρε. Εγώ έχω γράψει ότι τον θέλω. Μακάρι να με επιβραβευσει. Το γράφω πάντως ΔΗΜΟΣΙΑ ότι πιστεύω ότι θα κάνει 10+ γκολ και 7-8 ασιστ κι ο Λουτσι θα του δώσει φανέλα βασικου στο σπίτι του
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν τον λέγανε Γιακουμινιο ή Γιακουμοβιτσ θα πετουσατε την σκουφιά σας, με την ανοδική πορεία που έχει και τα γκολ ασιστ που έχει γράψει τα τελευταία χρόνια σε 4 διαφορετικά πρώταθληματα.
Επιτέλους θα πάμε με πλήρες ροστερ στην Ευρώπη.
Όσοι έχετε δει τον παίχτη μόνο σε ένα ματσ της εθνικής μπείτε ...
Όσοι έχετε δει τον παίχτη μόνο σε ένα ματσ της εθνικής μπείτε ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος μίλησε για υπέρβαση στα 100 χρόνια? Με το μυαλό μας υποθέτουμε.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από ποσους μήνες εξωτερικό ήρθα επιτέλους Ελλάδα και είμαι απόγευμα κάπου προς τρίτο πόδι, ωραίο απογευματάκι θάλασσα λουκούμι
Είδηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε φορ που σε πολλούς τομείς καλύπτει πράγματα που θέλαμε. Καλά στοιχεία, καλά νούμερα, Έλληνας, θέλει να έρθει.
Δεν νομίζω ότι εν τέλει ...
Είδηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε φορ που σε πολλούς τομείς καλύπτει πράγματα που θέλαμε. Καλά στοιχεία, καλά νούμερα, Έλληνας, θέλει να έρθει.
Δεν νομίζω ότι εν τέλει ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον έχετε δει τον παίκτη;
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα ο Ντεσερς ρε παιδιά που τα παστελωνει Σκωτία και έδινε 5 η χάρτινη είναι παικταράς, αλλά ο Γιακουμακης που βγήκε πρώτος σκόρερ σε Ολλανδία, Σκωτία και mvp στο mls δεν κάνει για βασικός;
Αν κι εγώ επειδή εμπιστεύομαι τον Ολλανδο, δεν αποκλείω να φύγει ο Τσαλοφ και να έρθει άλλος προς το τέλος ...
Αν κι εγώ επειδή εμπιστεύομαι τον Ολλανδο, δεν αποκλείω να φύγει ο Τσαλοφ και να έρθει άλλος προς το τέλος ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος μίλησε για υπέρβαση στα 100 χρόνια? Με το μυαλό μας υποθέτουμε.
κατσε να δουμε τι φορ θα φερει η Αεκ να συγκρινουμε Γιακουμακη με τους βασικους φορ των 4 υπολοιπων. Κλασικα στους 5 παλι τον χειροτερο φορ θα εχουμε. Αλλα δεν πειραζει, θα ξαναρθει με το ελικοπτερο ο προεδρος.
Φίλε αν ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν τον λέγανε Γιακουμινιο ή Γιακουμοβιτσ θα πετουσατε την σκουφιά σας, με την ανοδική πορεία που έχει και τα γκολ ασιστ που έχει γράψει τα τελευταία χρόνια σε 4 διαφορετικά πρώταθληματα.
Όσοι έχετε δει τον παίχτη μόνο σε ένα ματσ της εθνικής ...