Μιλαμε μπαινεις κυριακη πρωι και μαυριζει η ψυχη σου σε αυτο το θρεντ, σου χαλαει η μερα.
Αποχωρω τωρα παλι για να μην ακουσω κι οτι μπουρλοτιαζω αυτη την ειδυλλιακή συζητηση.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1245 εγγραφές
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Οχι φίλε τα ελληνικά μου είναι κατανοητά νομίζω .
Ο Τσαλοφ και ο τισου τον καιρό εκείνο δεν είχαν προλάβει να γίνουν μέλη του γκρουπ ( ο 2ος μπορεί να μην έγινε και ποτέ )
Τα προκριματικά είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία όπου ανέτοιμες ομάδες προσπαθούν να κερδίσουν μια θέση στον ήλιο . Οταν η ...
Ο Τσαλοφ και ο τισου τον καιρό εκείνο δεν είχαν προλάβει να γίνουν μέλη του γκρουπ ( ο 2ος μπορεί να μην έγινε και ποτέ )
Τα προκριματικά είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία όπου ανέτοιμες ομάδες προσπαθούν να κερδίσουν μια θέση στον ήλιο . Οταν η ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις μηνες ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ αρα πιστευτε οτι γραφοντας εδω θα τα διαβασει καποιος και θα αλλαξει. Το ακουω.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κάλυψε η απάντηση σου εκτός από το συμπέρασμα .
Αν η σωστη ή όχι δεν το ξέρω σίγουρα είναι εκνευριστική . Οταν θα κάνουμε το ολ ιν μας πριν εξασφαλίσουμε πράγματα και δούμε πως θα πάει η χρονιά θα μάθουμε .
Σίγουρα για να μπεις τσουλου δεν είναι η σωστή γιατί δεν έχουμε μπει .
Για να έχεις συνεχή ...
Αν η σωστη ή όχι δεν το ξέρω σίγουρα είναι εκνευριστική . Οταν θα κάνουμε το ολ ιν μας πριν εξασφαλίσουμε πράγματα και δούμε πως θα πάει η χρονιά θα μάθουμε .
Σίγουρα για να μπεις τσουλου δεν είναι η σωστή γιατί δεν έχουμε μπει .
Για να έχεις συνεχή ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτάνει ρε παιδιαααα… Γράφετε και ολόκληρους πάπυρους κατεβατά ζωή να έχετε,αν έμπαινε στις πανελλήνιες θέμα ο σύγχρονος ΠΑΟΚ και πως θα έπρεπε να λειτουργήσει η εταιρεία, 18+ θα παίρνατε όλοι, αλλά λυπηθείτε και τα μυαλά μας που πονάνε και μπαίνουμε εδώ να διαβάσουμε για κανέναν Γιακουμάκη, Ντούκς ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ μετά το επικό "η ομάδα κέρδισε χρόνο", πρέπει να είμαστε οι πρώτοι στην παγκόσμια ιστορία που κέρδισαν χρόνο μην προλαβαίνοντας να κάνουν κάτι , το "η δουλειά του Λουτσεσκου είναι να κάνει ομάδα μ αυτούς που έχει" άρα στην στραβή αυτός θα φταίει, πλέον περιμένω και το "ο Σαββιδης δεν ρίχνει ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
γιακουμακης η ντουξ ο στραικερ εντωμεταξυ παλι βρωμισε ο Λαριν που θεωρητικα ηταν εκτος αλλα επανηλθε εκει καταληξαμε σαυτους
αλλα παμε για Γιακουμακη 90%
στα χαφ τωρα βελτεσεν παιζει σοβαρα το ανεφεραν και αλλα παιδια εδω υπαρχει νταλαβερι εδω και καιρο και εγω εδωσα εναν Ηannibal !! ουτε ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Σόρι κιόλας, αλλά το πρόβλημα δεν είναι το τρολάρισμα του Hayate αλλά ότι είναι τόσο εύθραυστο και σκατά το κλίμα που κάποιοι το θεώρησαν πιθανό και το πήραν σοβαρά
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
μπλε φανέλα νούμερο 17
το ίδιο
Ξεκίνησε καλά.
Σήμερα έπαιξε πάλι βασικός για 89', κέρδισαν 3-2 την Orenburg.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ'ότι φαίνεται κλείνει.
Είναι χρονιά Μουντιάλ και ο Γιακουμάκης θέλει να είναι εκεί, οπότε μην ανησυχείτε για το κίνητρο.
Πολύ θετικό το διαβατήριο, πραγματικά χρειαζόμασταν γηγενή παίκτη σε κάποια από τις 3 θέσεις που ψαχνόμαστε.
Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με αυτά που έδειξε όσο έπαιζε στην ...
Είναι χρονιά Μουντιάλ και ο Γιακουμάκης θέλει να είναι εκεί, οπότε μην ανησυχείτε για το κίνητρο.
Πολύ θετικό το διαβατήριο, πραγματικά χρειαζόμασταν γηγενή παίκτη σε κάποια από τις 3 θέσεις που ψαχνόμαστε.
Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με αυτά που έδειξε όσο έπαιζε στην ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Πρώτα πρόκριση μετά μεταγραφές. 
Α ξέχασα είναι δανεικός. Μόνο μην σκάσει και το χαφ μες στην εβδομάδα
Α ξέχασα είναι δανεικός. Μόνο μην σκάσει και το χαφ μες στην εβδομάδα