Η αναζήτηση βρήκε 855 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Έχουμε ξεφύγει τελείως εδώ μέσα..τώρα μαλώνετε και μόνοι σας κάποιοι..θλίψη..
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
prist64 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:28 αντε να σας δωσω κατι
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ
δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωπα αυτο γιατι εμφανιστηκε ξανα, εχουμε κανενα θετικο?
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:35
- Jump to forum
- Jump to topic
αντε να σας δωσω κατι
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ
δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
αντε κι αλλον ενα
ASL ή AMSL κι αυτη δυσκολη και δεν ακουστηκε
για μεταγραφες ειναι εδω ετσι?
μη φαμε κανα μπαν ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
μεχρι που βγηκε του Γιακουμακη,που δεν το ηξερα
ακουσα για επαναπροσεγγισεις,κατι αλλο δεν εμαθα
ειναι σφιχτοι πλεον,πηγε κι ο Αγιος διακοπες........
ακουσα για επαναπροσεγγισεις,κατι αλλο δεν εμαθα
ειναι σφιχτοι πλεον,πηγε κι ο Αγιος διακοπες........
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα καλοκαιρινά προκριματικά τα παίζει η ομάδα της προηγούμενης χρονιάς
Όποια ομάδα τα παιζει με τους καινούργιους παθαίνει αραζ.
Το κάζο της Λέφσκι έχει την προφανή εξήγηση ότι κατέβηκες χωρίς φορ έχει και την μη προφανή εξήγηση ότι ήταν το πρώτο ματς στην καριέρα τους στην ομάδα για
Κοταρσκι ...
Όποια ομάδα τα παιζει με τους καινούργιους παθαίνει αραζ.
Το κάζο της Λέφσκι έχει την προφανή εξήγηση ότι κατέβηκες χωρίς φορ έχει και την μη προφανή εξήγηση ότι ήταν το πρώτο ματς στην καριέρα τους στην ομάδα για
Κοταρσκι ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν έχεις εξασφαλισμένη league phase, τότε και οι υποψήφιοι παίκτες σε κοιτάζουν με καλύτερο μάτι...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλαμε μπαινεις κυριακη πρωι και μαυριζει η ψυχη σου σε αυτο το θρεντ, σου χαλαει η μερα.
Αποχωρω τωρα παλι για να μην ακουσω κι οτι μπουρλοτιαζω αυτη την ειδυλλιακή συζητηση.
Αποχωρω τωρα παλι για να μην ακουσω κι οτι μπουρλοτιαζω αυτη την ειδυλλιακή συζητηση.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι φίλε τα ελληνικά μου είναι κατανοητά νομίζω .
Ο Τσαλοφ και ο τισου τον καιρό εκείνο δεν είχαν προλάβει να γίνουν μέλη του γκρουπ ( ο 2ος μπορεί να μην έγινε και ποτέ )
Τα προκριματικά είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία όπου ανέτοιμες ομάδες προσπαθούν να κερδίσουν μια θέση στον ήλιο . Οταν η ...
Ο Τσαλοφ και ο τισου τον καιρό εκείνο δεν είχαν προλάβει να γίνουν μέλη του γκρουπ ( ο 2ος μπορεί να μην έγινε και ποτέ )
Τα προκριματικά είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία όπου ανέτοιμες ομάδες προσπαθούν να κερδίσουν μια θέση στον ήλιο . Οταν η ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις μηνες ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ αρα πιστευτε οτι γραφοντας εδω θα τα διαβασει καποιος και θα αλλαξει. Το ακουω.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κάλυψε η απάντηση σου εκτός από το συμπέρασμα .
Αν η σωστη ή όχι δεν το ξέρω σίγουρα είναι εκνευριστική . Οταν θα κάνουμε το ολ ιν μας πριν εξασφαλίσουμε πράγματα και δούμε πως θα πάει η χρονιά θα μάθουμε .
Σίγουρα για να μπεις τσουλου δεν είναι η σωστή γιατί δεν έχουμε μπει .
Για να έχεις συνεχή ...
Αν η σωστη ή όχι δεν το ξέρω σίγουρα είναι εκνευριστική . Οταν θα κάνουμε το ολ ιν μας πριν εξασφαλίσουμε πράγματα και δούμε πως θα πάει η χρονιά θα μάθουμε .
Σίγουρα για να μπεις τσουλου δεν είναι η σωστή γιατί δεν έχουμε μπει .
Για να έχεις συνεχή ...