Η αναζήτηση βρήκε 854 εγγραφές
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 00:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Εγινε το αυτονοητο το γηπεδο εκει που επρεπε στον τεραστιο Ιβαν! Δεν συγχωρω κανεναν ομως γιαυτο που τραβηξαμε ολο το καλοκαιρι καποιοι διαβαζαμε ακουγαμε και αρρωσταιναμε! Αλλαγη οπωσδηποτε στον τροπο λειτουργιας του ασ και οσο γινεται περισσοτερα μελη!
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 06:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι μέσα στο αεροπλάνο, διαβάζω την είδηση, δακρύζω, ακραία συναισθηματική φόρτιση, τέτοια που και λόγω κούρασης με πήρε ο ύπνος, ξύπνησα στον προορισμό μου με μια χαρά απερίγραπτη
Αναπάντεχη χαρά
Τόσο μεγάλη που δεν έχω καμία διάθεση να δώσω μια γραμμή παραπάνω από αυτήν σε όλους αυτούς που ...
Αναπάντεχη χαρά
Τόσο μεγάλη που δεν έχω καμία διάθεση να δώσω μια γραμμή παραπάνω από αυτήν σε όλους αυτούς που ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 08:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα ΠΑΟΚτσακια μου...ειδα ενα ονειρο χθες , οτι λεει τα βρηκαν ΑΣ - ΠΑΕ για το γηπεδο κ θα παρει εντολη ο γιγαντας Ιβαν να φτιαξει το νεο σπιτι μας...μαλακια που ξυπνησα ηθελα να δω κ τη συνεχεια...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο ήταν το άλλο σχέδιο

- Τρί 25 Νοέμ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο ήταν το άλλο σχέδιο :mrgreen:
https://i.postimg.cc/6QTnPB8P/Generated-Image-November-25-2025-9-46PM.png
https://i.postimg.cc/TPy59QsJ/Generated-Image-November-25-2025-9-48PM.png
Τι είναι αυτό, ρε; Θα πλησιάζουν οι βλαχουτσαίοι της Δεκελείας και θα μένουν στο λεωφορείο της αποστολής ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλλον ΑΙ, αλλά ωραίο. Εγω εγκρίνω.
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
MORDOR!!!
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρία Γκοντζάρεβα
Θα μπορούσαμε να πουμε πως ειναι το πιο πετυχημενο στέλεχος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ .
Δεν νομιζω πως υπάρχει άλλο στελεχος με περισσότερους τίτλους :lol: :lol: :lol:
Έχει κάνει λάθη, αλλά όπως γίνεται πάντα (βλ. γκαγκατσης) η δουλειά της θα φανει όταν κάποια στιγμή αποφασισει να ...
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Εύκολα. Επίσης θα ήθελα το σήμα της macron στο χρώμα της ρίγας έτσι ώστε να μην είναι τόσο εύκολα διακριτό και να τραβάει την προσοχή αποκλειστικά το σήμα μας.

- Παρ 27 Μαρ 2026, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Χρόνια πολλά τεράστιε Ιβάν!!!!
Για πάντα ένας από μας, εσύ και η οικογένειά σου!!
Συμφωνώ φυσικά με όλους τους προλαλήσαντες και επαυξάνω σ αυτό που είχα πει και παλιότερα: μόνο ένας εξωτερικός και απρόβλεπτος παράγοντας όπως ο Ιβάν θα μπορούσε να αιφνιδιάσει το σύστημα που υπήρχε στο ποδόσφαιρο εδώ ...
Για πάντα ένας από μας, εσύ και η οικογένειά σου!!
Συμφωνώ φυσικά με όλους τους προλαλήσαντες και επαυξάνω σ αυτό που είχα πει και παλιότερα: μόνο ένας εξωτερικός και απρόβλεπτος παράγοντας όπως ο Ιβάν θα μπορούσε να αιφνιδιάσει το σύστημα που υπήρχε στο ποδόσφαιρο εδώ ...
- Παρ 27 Μαρ 2026, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Κυριε ΓΙΑΝΝΗ μας Χρονια Πολλα παντα με υγεια !!!
- Παρ 27 Μαρ 2026, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρόνια σου Πολλά Πρόεδρε. Να έχεις πάντα απόλαυση Υγείας και να στέκεσαι δίπλα στον ΠΑΟΚ μας όλο και με μεγαλύτερη ζέση.
- Παρ 27 Μαρ 2026, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρόνια πολλά Ιβαναρε .Γερος και δυνατος να εισαι
Καθίστε όσοι θέλετε να μαλώνετε για τα γήπεδα,τα προπονητικά και τις μεταγραφές.
Μακάρι να διαβάζουμε κάθε μέρα τέτοιες ειδήσεις και ας παίζουμε και σε 5Χ5 με την κ19..
Μπράβο κ.Σαββιδη και πάνω απ' όλα μακάρι να πάνε όλα καλά για το παιδί!
Αυτα ...
Καθίστε όσοι θέλετε να μαλώνετε για τα γήπεδα,τα προπονητικά και τις μεταγραφές.
Μακάρι να διαβάζουμε κάθε μέρα τέτοιες ειδήσεις και ας παίζουμε και σε 5Χ5 με την κ19..
Μπράβο κ.Σαββιδη και πάνω απ' όλα μακάρι να πάνε όλα καλά για το παιδί!
Αυτα ...