Αναμένω με τρομερό ενδιαφέρον να δω τι νέα δικαιολογία θα βρεθεί
Ελπίζω να μην έχουμε νέα δράματα τη Δευτέρα με αλλαγμένα κειμενα
Η αναζήτηση βρήκε 409 εγγραφές
- Παρ 31 Οκτ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ας δούμε πρώτα την επίσημη διαρροή της ΠΑΕ και το περιεχόμενο του μνημονίου που κατέθεσαν.
Μην χαλάμε την ζαχαρένια μας τζάμπα αναλύοντας τι έγραψε ο Μουστάκιας και ο Τζόρνταν.
Και εγώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον ασ αλλά εδώ που φτάσαμε και έχοντας στριμωχτεί από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ...
Μην χαλάμε την ζαχαρένια μας τζάμπα αναλύοντας τι έγραψε ο Μουστάκιας και ο Τζόρνταν.
Και εγώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον ασ αλλά εδώ που φτάσαμε και έχοντας στριμωχτεί από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα το ποιος τους δίνει διαταγές συζητάμε;
Όχι ρε αγύρτες δε θα συζητήσουμε αυτο
Όχι ρε αγύρτες δε θα συζητήσουμε αυτο
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ σωστά... Αυτή τη στιγμή ακόμη και η νεκρική σιγή του Τέλη δείχνει οτι επι της ουσίας συμφωνεί με τον τρόπο τρυπήματος της ΠΑΕ. Ε, απο σήμερα δεν τον θέλω ούτε στην ΚΑΕ. Αν είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ας δώσει μια χορηγία.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου προσωπολατρη του μεγαλύτερου ευεργέτη του ΠΑΟΚ . Τιμή μου. Βγαίνει και σε εικονισμα να πάω να αγοράσω;
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρίξτε μια ματιά στο κείμενο. Έχει φωτογραφίες και δεν είναι η ώρα να τις ανεβάζω μια μια εδώ
https://www.paokmania.gr/blog/257968-poso-pio-xekathara
Chatgpt αναλύει το προταθέν μνημόνιο, βγάζει αποτέλεσμα 100-0 εις βάρος του ΑΣ σε ο,τι αφορά το πόσο δίκαιο, ισορροπημένο, τίμιο είναι αυτό που ...
https://www.paokmania.gr/blog/257968-poso-pio-xekathara
Chatgpt αναλύει το προταθέν μνημόνιο, βγάζει αποτέλεσμα 100-0 εις βάρος του ΑΣ σε ο,τι αφορά το πόσο δίκαιο, ισορροπημένο, τίμιο είναι αυτό που ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι καιροί είναι περίεργοι αλλά και επικίνδυνοι.
Η αντίδραση του να πάμε όλοι μας να γραφτούμε στον ΑΣ, όπως άλλωστε θα έπρεπε να κάνουμε εδώ και χρόνια , είναι λογική, νόμιμη και σαρωτικά (υποθέτω) αποδεκτή.
Κάλεσμα - παρότρυνση για "αντιδράσεις" έτσι γενικά και αόριστα, προτάσεις περί καταλήψεων ...
Η αντίδραση του να πάμε όλοι μας να γραφτούμε στον ΑΣ, όπως άλλωστε θα έπρεπε να κάνουμε εδώ και χρόνια , είναι λογική, νόμιμη και σαρωτικά (υποθέτω) αποδεκτή.
Κάλεσμα - παρότρυνση για "αντιδράσεις" έτσι γενικά και αόριστα, προτάσεις περί καταλήψεων ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.
Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
Μλκ γελάω πολύ μαζι σου να ξέρεις πρέπει να είσαι γαματος τυπος
Καμπαμαρου Σαββιδη τον λένε
Αδερφε μου ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ; Κοιμάμαι ήσυχος. Σ'ευχαριστώ.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Πραγματικά τι ΠΑΟΚ ζούμε εμείς οι 45+.
Δεν τολμουσαμε ούτε να τον ονειρευτούμε.
Δεν φτάνουν τα ευχαριστώ
Δεν τολμουσαμε ούτε να τον ονειρευτούμε.
Δεν φτάνουν τα ευχαριστώ
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Eγω παντως ρωτησα γιατι καπου ειχα διαβασει-νομιζω στο πορτοκαλι- οτι ο ΠΑΟΚ διορθωσε το μνημονιο και το εστειλε στον ΑΣ.
Απ'οτι καταλαβα δεν εγινε αυτο. Λογικο θελει αρκετη δουλιτσα αυτο το πραγμα. Τα ποσα που ζηταει ο ΑΣ ειναι περα ως περα μη ρεαλιστικα.
Απ'οτι καταλαβα δεν εγινε αυτο. Λογικο θελει αρκετη δουλιτσα αυτο το πραγμα. Τα ποσα που ζηταει ο ΑΣ ειναι περα ως περα μη ρεαλιστικα.
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
γνωστο μοτο των συμπαθουντων τον Τελη .....ισες αποστασεις.....
Δεν νομίζω να έχουμε ορίσει κανέναν σερίφη εδώ μέσα.
Δικαίωμα στην άποψη έχετε όλοι σας. Δικαίωμα στο να χαρακτηρίζετε και να τσουβαλιάζετε, δεν έχετε.
Αν περιμένεις να πάρεις κάποιο βραβείο στοχοποιώντας όποιον έχει διαφορετική ...
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Γιάνναρε Αγιανναρε καλησπέρα. Δεν ξέρω πόσο κοντά στην αλήθεια είναι τα όσα έγραψες όμως σου βγάζω το καπέλο γιατί το σκεπτικό σου έχει αρχή μέση και τέλος. Σου βγάζω το καπέλο γιατί αναζητάς λύσεις μέσα από τους δρόμους του χρήματος και του κέρδους. Δε χρησιμοποιείς αόριστα λέξεις ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
info.paokmania@gmail.com
Ισχύουν και τα άλλα, όμως εν τέλει όλα συγκεντρώνονται εδώ
Καμία απολύτως αποθέωση στον Σαββίδη για το γήπεδο.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του έργου, της ΙΔΕΑΣ και των χρημάτων που έχει ΗΔΗ βάλει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για το νέο γήπεδο
Και βεβαίως απαξ και εγκριθούν όλα, ευθύνες για την ...
Ισχύουν και τα άλλα, όμως εν τέλει όλα συγκεντρώνονται εδώ
Καμία απολύτως αποθέωση στον Σαββίδη για το γήπεδο.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του έργου, της ΙΔΕΑΣ και των χρημάτων που έχει ΗΔΗ βάλει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για το νέο γήπεδο
Και βεβαίως απαξ και εγκριθούν όλα, ευθύνες για την ...