Η αναζήτηση βρήκε 171 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δεν ξέρω γιατί δεν κάνει το all in ο Ιβάν ,αν έφερνε 2 παίκτες αύριο πχ με μεταγραφή δυνατούς παίκτες κ ας μην έβγαιναν στο μέλλον θα έπαιρνε όλο τον κόσμο με το μέρος του στο θεμα του γηπέδου θα γινόταν ήρωας κ θα πίεζε αλλιώς τον Α,Σ.θα κέρδιζε κ ο λουτσε δύο παικταραδες που τόσο χρειάζεται άμεσα .
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Κούρασε η Cheddiraιαδα
Απορώ γιατί δεν κάνουμε οριστικά πίσω, ας πάμε για άλλον.
Παρακαλάμε δύο μήνες λες και είναι ο Osimhen.
Απορώ γιατί δεν κάνουμε οριστικά πίσω, ας πάμε για άλλον.
Παρακαλάμε δύο μήνες λες και είναι ο Osimhen.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυνατό όνομα το χαφ.
All in το φορ.
Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.
Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
All in το φορ.
Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.
Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα αυτό που δεν με ικανοποιεί ως οπαδό είναι οτι η ομάδα δεν επενδύει όταν πρέπει δηλαδή όταν βγαίνει στο Τς.Λιγκ. Σίγουρα είναι ρίσκο να πάρεις παίκτη πριν μπεις στους ομίλους. αλλά χωρίς ρίσκο οι μεγάλες επιτυχίες σπάνια γίνονται.
Δεν είναι καθαρά θέμα χρημάτων αλλά risk management. Αυτό το ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσείς που δεν σας αρέσει ο Γιακουμάκης, προσέξτε μην διαψευσθείτε.
Βάλτε και δείτε μερικά παιχνίδια του. Ούτε σε βιογραφικό, ούτε σε αξία είναι τόσο μακριά από τους υπόλοιπους που ακούστηκαν.
Το μόνο αρνητικό, που ισχύει πάντα, είναι να έχει μείνει πίσω αγωνιστικά τους τελευταίους μήνες.
Βάλτε και δείτε μερικά παιχνίδια του. Ούτε σε βιογραφικό, ούτε σε αξία είναι τόσο μακριά από τους υπόλοιπους που ακούστηκαν.
Το μόνο αρνητικό, που ισχύει πάντα, είναι να έχει μείνει πίσω αγωνιστικά τους τελευταίους μήνες.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Καδρονι ορθιο δεν το λες ουτε με καταρρακτη.Απο κατι αλλους απιθανους χιλιες φορες.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από ποσους μήνες εξωτερικό ήρθα επιτέλους Ελλάδα και είμαι απόγευμα κάπου προς τρίτο πόδι, ωραίο απογευματάκι θάλασσα λουκούμι
Είδηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε φορ που σε πολλούς τομείς καλύπτει πράγματα που θέλαμε. Καλά στοιχεία, καλά νούμερα, Έλληνας, θέλει να έρθει.
Δεν νομίζω ότι εν τέλει ...
Είδηση ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε φορ που σε πολλούς τομείς καλύπτει πράγματα που θέλαμε. Καλά στοιχεία, καλά νούμερα, Έλληνας, θέλει να έρθει.
Δεν νομίζω ότι εν τέλει ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά, πριν 2 εβδομάδες όταν ακούγονταν τα ονόματα τύπου Cheddira, Danny Mota κλπ, Οι περισσότεροι λέγανε ότι θα προτιμούσαν κάποιο παίκτη με νούμερα, έστω και από χαμηλότερα πρωταθλήματα. Να ακολουθούσαμε πχ. το παράδειγμα του Ελ Κααμπι ή του Πριγιοβιτς παλιότερα.
Τώρα που έχουμε μια τέτοια ...
Τώρα που έχουμε μια τέτοια ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον έχετε δει τον παίκτη;
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα ο Ντεσερς ρε παιδιά που τα παστελωνει Σκωτία και έδινε 5 η χάρτινη είναι παικταράς, αλλά ο Γιακουμακης που βγήκε πρώτος σκόρερ σε Ολλανδία, Σκωτία και mvp στο mls δεν κάνει για βασικός;
Αν κι εγώ επειδή εμπιστεύομαι τον Ολλανδο, δεν αποκλείω να φύγει ο Τσαλοφ και να έρθει άλλος προς το τέλος ...
Αν κι εγώ επειδή εμπιστεύομαι τον Ολλανδο, δεν αποκλείω να φύγει ο Τσαλοφ και να έρθει άλλος προς το τέλος ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ που γκρινιάζω για την πολιτική μας τα τελευταία χρόνια, τον Γιακουμάκη τον θέλω σαν τρελός. Έλληνας για τη λίστα, ελάχιστη προσαρμογή και σε τομείς του παιχνιδιού που έχουμε πρόβλημα (δύναμη, ύψος). Θα ήθελα και τον Λιάβα αντί Σάστρε ή σαν μία επιλογή στα χαφ γιατί Θυμιάνης δεν από ότι φαίνεται ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Γιακουμάκη δεν τον έχω παρακολουθήσει για να έχω άποψη. Συγκρίνοντας μόνο τα νούμερα και την ανοδική του πορεία, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του Μαροκινού που ήταν να έρθει, νιώθω πως πρέπει να πάμε αεροδρόμιο..
Αυτά για τον φορ.
Πάμε στα σημαντικά (για εμένα).
Κάνω τον σταυρό μου , για τα ...
Αυτά για τον φορ.
Πάμε στα σημαντικά (για εμένα).
Κάνω τον σταυρό μου , για τα ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το καλό να κλείσει το σέντερ φορ και αν προλάβουμε και το χαφ.
Ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τι πόσα θα δαπανηθουν κτλ. Κτλ.
Φτανει αυτή η μιρλα με το χρήμα.
Αν ο παίκτης καλύπτει τα θέλω του προπονητή τελειώνει η κουβέντα.
Επειδή και του χαφ αναφερόταν πολύ αυτές τις μέρες ας ελπίσουμε ...
Ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τι πόσα θα δαπανηθουν κτλ. Κτλ.
Φτανει αυτή η μιρλα με το χρήμα.
Αν ο παίκτης καλύπτει τα θέλω του προπονητή τελειώνει η κουβέντα.
Επειδή και του χαφ αναφερόταν πολύ αυτές τις μέρες ας ελπίσουμε ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας ειναι ο Βέτλεσεν ή τέτοιου επιπέδου και ας έρθει και την επόμενη... 

- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως ειδικά μετά την απόκτηση Γιακουμάκη Ντεσποντοφ δεν πουλούσα με τίποτα.
Με την ευχέρεια που έχει ο Κρητικός στο ψηλό παιχνίδι και στο τελείωμα φάσεων με παράλληλες μπαλιές από πλάγια αυτό το δίδυμο μπορεί να ξεκλειδώσει πολλά ματς μέσα στην χρονιά.
Ταιριάζουν πολύ τα χαρακτηριστικά των ...
Με την ευχέρεια που έχει ο Κρητικός στο ψηλό παιχνίδι και στο τελείωμα φάσεων με παράλληλες μπαλιές από πλάγια αυτό το δίδυμο μπορεί να ξεκλειδώσει πολλά ματς μέσα στην χρονιά.
Ταιριάζουν πολύ τα χαρακτηριστικά των ...