Αναζήτηση για περισσότερες από 1281 εγγραφές

Return

από joshua
Τετ 26 Νοέμ 2025, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Θα κανετε λιγα χρονια υπομονη για να δειτε Νικο Γκικα με τη φανελα της ομαδας... 8-)

Υ.Γ Μεγαλο ζορι ο υιος Συριγος με την αλλαγη ιδιοκτησιακου...Μακαρι Θεε μου να πανε τα πραγματα οπως θελουμε γιατι θα τους πονεσει ακομα περισσοτερο και απο το ποδοσφαιρο...
από paok x.m.
Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!

Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
από markos4
Τετ 26 Νοέμ 2025, 19:06
Jump to forum
Jump to topic

Μεγαλη ημερα για εμας τους μεγαλωμενους τη δεκαετια 80-90, τα παιδια του Μπανε.
Το μπασκετ μας εκανε ΠΑΟΚ.

Μακαρι να ζησουμε παλι ενδοξες στιγμες ( και ακομα περισσοτερες) :nairepaok: :nairepaok: :pano: :pano: :pano:

Σαν χθες θυμάμαι το 1999 στο σεφ που σηκώναμε κούπα με το χαρτί.
19 ...
από george188
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 09:34
Jump to forum
Jump to topic

Στα ποσα refresh βγαινει η ανακοινωση? :opaokara:
από joshua
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Θα ανοιξουμε δηλαδη τοπικ Τελης Μυστακιδης? Ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ πρεπει να το ανοιξει... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από Taseos
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που έχω και στο μπάσκετ τον πλουσιότερο να αναμετεηθουμε και εκεί κορίτσια. Τώρα. Γιατί πριν έσβηναν κεράκια σε τούρτες άλλων ομάδων στις οποίες πήγαιναν. Ώρα αγαπητοί μου ποΚιτες! ΤΕΛΗ θέλουμε την ΕΟΚ!!!
από Taseos
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Όπως είσαι ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΕΡασιτεχνη να τον ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ
από nunies4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αφού είναι παπάς.
Αφού δεν πήρε τη Τούμπα θα τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
Χαλάλι τα αδικαιολόγητα μπαν που φάγαμε για πάρτη σου απ'τους ξερόλες.
Και γι'αυτούς που μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ ήλπιζαν να χαλάσει η δουλειά.
Γιατί;
Για να μη δυσαρεστηθεί ο άλλος ήθελαν τον ΠΑΟΚ με μπάτζετ α2.
Ρίξτε ...
από Montrealiotis
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 14:43
Jump to forum
Jump to topic

Απίστευτα πράγματα για τον ΠΑΟΚ! Το best case scenario έγινε πραγματικότητα! Συμφωνία Ιβαν με ΑΣ για το γήπεδο και ο Τελης στην ΚΑΕ! Εγώ τώρα θέλω να δω τον Τέλη να μιλάει στον λαό του ΠΑΟΚ, να μας δώσει ο ίδιος το όραμα, και να έρθει στο παλατάκι να φωνάξουμε και αυτουνού το όνομα να καυλωσει και ...
από Kabamaru11
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Και επισημα πλεον ο Αριστοτελης Μυστακιδης στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Πλεον ανηκει στην οικογενεια μας.Απο την πλευρα μας,στηριξη,υπομονη (2-3 χρονια τουλαχιστον) γιατι εννοειται θα κανει λαθη,πιεση με σωστη κριτικη για καλυτερο αυριο.Ολα θα παρουν τον δρομο τους.

Θελω να τον ακουσω να μιλαει,να τον δω,πρεπει ...
από Blackgr4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Μέρος των δηλώσεων του Θανάση Χατζόπουλου:

..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...
από kataramenos5
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Επιτελους.Το ..μπασκετακι οπως λεγαμε χαιδευτικα σωθηκε κι αλλαζει σελιδα.
Ελπιζω οτι θα ρθουνε καλύτερες μερες πλεον χωρις τη θηλεια των χρεων.Και μονο αυτο ειναι μεγαλη υπόθεση .
Ενα μεγαλω ευχαριστω σε ολους του μπασκετικους που γραφαν συνεχως εδω μεσα κι ειδικα σ αυτους που ,που δε τα παρατησαν ...
από psykoman
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 18:47
Jump to forum
Jump to topic

Επιτελους.Το ..μπασκετακι οπως λεγαμε χαιδευτικα σωθηκε κι αλλαζει σελιδα.
Ελπιζω οτι θα ρθουνε καλύτερες μερες πλεον χωρις τη θηλεια των χρεων.Και μονο αυτο ειναι μεγαλη υπόθεση .
Ενα μεγαλω ευχαριστω σε ολους του μπασκετικους που γραφαν συνεχως εδω μεσα κι ειδικα σ αυτους που ,που δε τα ...
από Μπαρκαρούτσος
Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Αλλάξτε τον τίτλο ρε! :mrgreen:

Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...