Ρε συ δεν έχω άλλο κουράγιοjibbie έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 07:47Χαρά στο κουράγιο σου!DamoN έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 18:21 Η πνευματική κατάρρευση όμως ήρθε από παίχτες και προπονητή οι οποίοι δεν είναι καινούργιοι αλλά οι ιδιοι έχουν γυρίσει το πρωτάθλημα του 24.
Οπότε σίγουρα δεν είναι όλοι άχρηστοι ούτε λιγόψυχοι .
Επισης στον αθλητισμό αυτό δεν αναφέρεται σε σένα φιλαράκι μου υπάρχει και η ήττα και η δεύτερη θέση και η τρίτη .
Δεν θα πάμε για καμία ομαδική αυτοκτονία .
Οποιος δεν το αντέχει λυπάμαι αλλά υποστηρίζει λάθος ομάδα .γιατι το 4 στα 100 δεν το λες και ότι ξεκινάμε φαβορί καμία χρονιά .
Οποτε ναι αποτυχημένη χρονιά αλλά σίγουρα πήραμε πολύ λιγότερα από ότι θα μπορούσαμε .
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- Angelos-Giorgos
Εκείνος ο Τουιτεράς που είχε κατι «πληροφορήσεις» από μέσα τι να μας κάνει άραγε. Καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα του.
- Dimitris_L4
Το βλεπω να ερχεται το σηριαλ με Γιακουμακη για παζαρεμα της ρητρας...κ τα αρθρα περι χρονου στν Μυθου κ να μν παρουμε βαρβατο φορ να μην του κοψει τον δρομο
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- Kabamaru11, gk.box16
paokspren έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 15:00 Και τώρα βλέπω ότι ο Ριέρα δεν απολύθηκε αλλά παραιτήθηκε και έβγαλε στην σέντρα δημοσίως την διοίκηση που δεν τον στήριξε σε όλα τα επίπεδα και τον χρησιμοποίησε για να προστατέψει το κλαμπ.
Ναι, δε νομίζω να τον δούμε από τα μέρη μας![]()
Άρα έχει εμπειρία
- These users thanked the author renegade for the post:
- Dimitris_L4
Άρα δηλαδή θεωρείς σωστό να πάμε και να τους σκάσουμε 5 μιλιον ντολαρς ακατεβαταDimitris_L4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 17:48 Το βλεπω να ερχεται το σηριαλ με Γιακουμακη για παζαρεμα της ρητρας...κ τα αρθρα περι χρονου στν Μυθου κ να μν παρουμε βαρβατο φορ να μην του κοψει τον δρομο
Ότι κλείνει αεχ;icue έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 17:33 Αν μετά το σπορτντογκ το γράψε και η σφήνα εγώ νιώθω σίγουρος πλέον.