Αναζήτηση για περισσότερες από 2041 εγγραφές

Return

από Iznogoud4
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Με τις βλακείες που διαβάζω εδώ μέσα θα πάω με κάδρο Γιώργης-Ιβάν έξω από την Τούμπα κ θα κατασκηνώσω.

Δηλαδή ρε παλικάρια πώς περιμένετε να γίνει σοβαρή κριτική και συζήτηση με τέτοιες κοτσάνες;
από danirifle
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

σόρρυ που διακόπτω
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ

αυτό, τίποτε άλλο

συνεχίστε
από Iznogoud4
Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ σιγά το OPEN. Τελευταίο σε τηλεθέαση είναι κ όποιος κάνει λίγο επιτυχία φεύγει για αλλού γιατί δίνει τα λιγότερα λεφτά από τα ιδιωτικά. Σκίζει (δεν) σε τηλεθέαση ο Κάραλης και ο Κετσέτζογλου και φοβόμαστε μην μας φύγουν και γίνει ΠΑΟΚ TV.

Πάρτε και μια φώτο από τους αθώους γιουτιούμπερς ...
από renegade
Πέμ 14 Μάιος 2026, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ σιγά το OPEN. Τελευταίο σε τηλεθέαση είναι κ όποιος κάνει λίγο επιτυχία φεύγει για αλλού γιατί δίνει τα λιγότερα λεφτά από τα ιδιωτικά. Σκίζει (δεν) σε τηλεθέαση ο Κάραλης και ο Κετσέτζογλου και φοβόμαστε μην μας φύγουν και γίνει ΠΑΟΚ TV.

Πάρτε και μια φώτο από τους αθώους ...
από george188
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

markos4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:57 Η τυχερή του μέρα σήμερα.
Όλοι μας στεναχωριόμαστε αυτός είναι χαρούμενος.
Σοβαροί είστε ρε?
από icue
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Πριν κανεις οτιδηποτε αγωνιστικο, αυριο το πρωι να αποσυρεις στην στηριξη σου σε Μακη και Λανουα. Ενταξει εφτιαξε το Ελληνικο ποδοσφαιρο. Φτανει. Ας κανει και κανας αλλος την Ιφιγενεια.
από Tolaros
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Της πούτσας προπονητής είναι ο Πάμπλο. Τελείως.
Άντε να σοβαρευτούμε, όλο τα ίδια και τα ίδια ονόματα, τελείωσαν οι προπονητές
από leomatos88
Δευ 18 Μάιος 2026, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

το έχω αναφέρει εδώ και χρόνια.
Από την υπόθεση της ''πολυϊδιοκτησίας'', ο Σαββίδης σταμάτησε να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ.
Λες και τον ''έπιασαν με την γίδα στην πλάτη'' και του είπαν: ή ρίχνουμε την ομάδα, ή απομακρύνεσαι διακριτικά.

Αυτοί που θέλανε να ρίξουν την ομάδα έφαγαν ένα τεράστιο ...
από nkoss
Δευ 18 Μάιος 2026, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι πουστιά να λέγεται ότι αυτός που πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά για να γκρεμίσει την παράγκα και που δεν τη χρησιμοποίησε προς εύνοια του, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Κακή πουστιά.
από Ιάσονας
Τετ 20 Μάιος 2026, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Θα ήταν παρανοϊκό ο κόσμος να μην γκρινιάζει ειδικά μετά τα δύο τελευταία χρόνια.
Το θέμα όμως είναι γιατί γκρινιάζει. Αν ο κόσμος λέει δεν με νοιάζει τίποτα σε σχέση με τα οικονομικά της ομάδας, βάλε λεφτά για μεταγραφές και συμβόλαια και το κομμάτι του FFP είναι μία δικαιολογία τότε η κριτική ...
από Dimitrisou
Πέμ 21 Μάιος 2026, 01:40
Jump to forum
Jump to topic

Περι διαρροης ,αν ειναι αληθινη η εικονα(δεν το αμφισβητω αλλα ουτε το ξερω),θα πω παλι καλα που την βρηκε καποιος φυλακας αγγελος μας και την διερευεσε...εντελως τυχαια..
από Nassos
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε η μια ομάδα αλήθειας μιλάει για ενότητα και η άλλη για ρωσοποντιο μονοκουστουμο και πρόβατα. Είναι το ίδιο? Αλλά ο τρόπος που προσπαθείς να το προωθήσεις λέει πολλά.
από Equalizer
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή σόρρυ η διαβολική γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέει "φτάνει με το φυτιλια, όχι στο διχασμό, να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα" και εγώ πρέπει να πω ότι;

Ότι δεν μου αρέσει που έχει συμφέροντα;

Ναι ρε δε μου αρέσει. Αααχ λυτρωθηκα.

Στο μεταξύ, όλοι αυτοί οι ανύπαρκτοι που είχαν ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ...
από Maklaz
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:23 Το ερώτημα είναι ένα....

Λα λα λα λα λαααλαα.....δεν είμαστε καλαααααατα μυαλαααα μας.....

Διαβάστε...κανα...βιβλίο....ή κάνα φρπεδογαλο με μισό πακέτο τσιγάρα να γουστάρετε...

Πολύ αγχωμένους σας βλέπω....
Θα βήχεις και θα χέζεσαι ταυτόχρονα :lol: :lol: :lol: :lol:
από Taseos
Πέμ 21 Μάιος 2026, 10:35
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει καμία κριτική στο Χ. Υπάρχει ένας κεντρικός πυρήνας που διακινεί έναν οχετό στον οποίο δεκάδες account αλλάζουν μια λέξη κ με το ίδιο τρόπο γραφης διακινούνται όλη μέρα κάθε μέρα. Εγω αν ήμουν ΠΑΕ μέχρι κ νομικό τμήμα θα είχα γι αυτά.