Αναζήτηση για περισσότερες από 2041 εγγραφές
- Τετ 29 Απρ 2026, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Ο Παπαμιμικος πρωην προεδρος της ΟΝΝΕΔ , βγηκε, μας κουνησε το δαχτυλο, μας ειπε για DNA ΠΑΟΚ(ποιος; ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ), συνεχισε με ΘΑ ΘΑ ΘΑ, ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΘΑ, και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι... Να δουμε ποσο δουλεμα αντεχει ο ΠΑΟΚτσης για τον Ιβαν Σαββιδη που εχει στο μυαλο του. Τον Ιβαν Σαββιδη ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σφιξτε στομαχι γιατι θα διαβασουμε τερατα τις επομενες μερες.
Ακου εκει ομαδα καρναβαλος. Ομαδα που εχει γραψει 21 σερι απουσιες στα 18 τελευταια ματς.
Πειτε οτι θελετε, πειτε οτι το ροστερ ειχε κενα, πειτε οτι τον Γεναρη θα μπορουσαν να ειχα γινει 1-2 κινησεις ακομα, αλλα αν δεν ειχαν γινει ολα τα ...
Ακου εκει ομαδα καρναβαλος. Ομαδα που εχει γραψει 21 σερι απουσιες στα 18 τελευταια ματς.
Πειτε οτι θελετε, πειτε οτι το ροστερ ειχε κενα, πειτε οτι τον Γεναρη θα μπορουσαν να ειχα γινει 1-2 κινησεις ακομα, αλλα αν δεν ειχαν γινει ολα τα ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον 2ο χρόνο του πήρε πρωτάθλημα ο κλόουν, που παρεπιπτόντως δουλεύει πολύ καλύτερα του Σαββίδη. Έφερε σοβαρό άνθρωπο και του άφησε το πρότζεκτ δίνοντας του και σοβαρό μπατζετ. Εδώ πρέπει να εμπλέκονται, γιοι, ανηψιοί, γαμπροί, και κάθε τυχαίος.
Τι εννοείς ότι ο νέος αντιπρόεδρος δεν έχει το ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Φταις Ιβάν γιατί δεν έβαλες χέρι νωρίτερα. Αφού δεν μπορείς να είσαι εδώ να τους συμαζευεις. Ελπίζω να κατάλαβες όντως ότι χρειάζονται στελέχη για να είναι η ομάδα στελεχωμένη σε όλα τα επίπεδα. Γιατί τα χρήματα φέτος ΔΕΝ ήταν το θέμα. Περιμένω εξελίξεις όντως για προπονητικό κ γήπεδο γιατί δεν ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ρε χαρες σημερα.
Και καμια προσπαθεια να την κρυψετε
Λογικο...καποιοι περιμεναν καρτερικα αυτη την μερα απο τον προηγουμενο Ιουνιο
Και καμια προσπαθεια να την κρυψετε
Λογικο...καποιοι περιμεναν καρτερικα αυτη την μερα απο τον προηγουμενο Ιουνιο
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε με αρειανους μαλωνατε μεχρι πριν λιγα χρονια. Απαιτησεις να εχετε παντα. Αχαριστοι να μην ειστε.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλεος, καρνάβαλος δεν ήμασταν. Αφελείς μέχρι ηλιθιότητας, ανακόλουθοι στις εξαιρετικές μας εμφανίσεις κύρια του διμήνου 15/12/25-15/2/26, ερασιτέχνες στο διοικητικό γίγνεσθαι και ότι άλλο θέλετε. Καταλαβαίνω τα νεύρα γιατί κι εγώ βγήκα από το μπαρ στο οποίο βλέπαμε τα ματς 150 ΠΑΟΚτσήδες και 4-5 ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγελαφικές καταστάσεις
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι θα βάλω απουσίες σε μερικούς αλλά τελικά όπως αναμενόταν εμφανίστηκαν. Ποιο σίγουροι μετά από στραβή από το ηλιοβασίλεμα
- Δευ 11 Μάιος 2026, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ο σχεδιασμός ήταν πετυχημένος για 3 διοργανώσεις?
Ο σχεδιασμός εκτροχιάστηκε από τους τραυματισμούς. Είχαμε 7 μεσοεπιθετικούς. Ο γαύρος και η ΑΕΧ πόσους έχουν;
Giannis Konstantelias -> 73 μέρες εκτός & 17 αγώνες μη διαθέσιμος
Luka Ivanušec -> 60 μέρες εκτός & 14 αγώνες μη διαθέσιμος ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.youtube.com/watch?v=QIoA6CC6qR0
Μονο 13 χρονια περασαν απ το πενταετες πλανο.
:lol: :lol:
τι παπάτζα έχουμε φάει!
Αυτό το ποστ είναι αυτό που έλεγα και χθες. Ολα θα τα σβήσουμε. Δεν έγινε εκείνο το προπονητικό. Αλήθεια είναι αυτό. Η ομάδα εκσυγχρονίστηκε όντως μεγάλωσε πολύ ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
@Taseos
Πραγματικά, χαρά στο κουράγιο σου!
Όλα αυτά που γράφεις, έχουν ξαναειπωθεί και ματαειπωθεί χιλιάδες φορές.
Θες για το γήπεδο, θες για το προπονητικό, το τοπ20, το θαύμα, τις κυβερνήσεις κτλ.
Δυστυχώς, όσες φορές και να πεις την αλήθεια, θα λάμψει βεβαίως, αλλά θα πάει στο βρόντο.
Κανέναν ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν μπήκε το Team τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ για ζέσταμα, ένας τύπος μπροστά μου, μόνος του, άρχισε να μπινελικώνει τους παίχτες μας.
Εγώ άρχισα να φωνάζω επιδεικτικά ''μπράβο ρε ΠΑΟΚ'' και παρόμοια, έτσι για το σπάσιμο.
Ο τύπος κούνησε απογοητευμένος το κεφάλι, ίσως να είπε από μέσα του ''πρόβατο ...
Εγώ άρχισα να φωνάζω επιδεικτικά ''μπράβο ρε ΠΑΟΚ'' και παρόμοια, έτσι για το σπάσιμο.
Ο τύπος κούνησε απογοητευμένος το κεφάλι, ίσως να είπε από μέσα του ''πρόβατο ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι τα σαλιγκάρια πάντα θα βγαίνουν μετά τη βροχή;George Best4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:15 Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...
Και εγώ κριτική κάνω στη διοίκηση.
Αλλά αυτά που γράφετε είναι ντροπή...
Ξεχνάτε ποιο ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ προ Ιβάν...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
με προεδρο δισεκατομμυριουχο που εχει την ομαδα οχημα , εγω εχω μεγαλες απαιτησεις.
Εχει δειξει οτι δεν μπορει να ανεβασει τον πυχη.
Ας βρει καποιον να παραδωσει
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας διαφωτίσεις στα λεγόμενα σου που έκανα bold.
Όχημα; Δηλαδή;
Χρησιμοποιεί την ομάδα ο Σαββίδης για ...