Η αναζήτηση βρήκε 170 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μια χαρά κατάλαβε αλλά πρέπει να κάνει τη δουλειά του κι αυτός
- Πέμ 26 Ιουν 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 27 Ιουν 2025, 01:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αυτή ήταν η βόμβα. Η αναβάθμιση
- Παρ 27 Ιουν 2025, 07:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ψηνομαι με Πέτκοβιτς..
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβώς. Είναι στυλ Μποβε. Λίγο πιο γρήγορος από τον Μποβε και λίγο χειρότερο τελείωμα. Εγω θα τον παρομοίαζα και με Λαζάρ. Σε κάτι πιο ρεαλιστικό. Ταιριάζει με όλους καθώς είναι ο παίκτης που θα πάρει την μπάλα και έχει την ένταση να πιέσει για ανάκτηση. Βασικά έχει μυαλό λευκού και αθλητικότητά ...
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε μου από την αντίδραση σου φαινεται να έχεις καλή πρόθεση. Ωστόσο το έχει μυαλό λευκού ή τα εγκεφαλικά χαφ ηταν καυσκάσιοι δημιουργει εντυπωσεις. Δεν ειναι πιο έξυπνοι οι καυκάσιοι ή πιο χαζοί οι αφρικανοί. Το να εχουν αναπτυχθει περισσοτερο οι ευρωπαιοι επειδή δίνουμε πιο πολύ βάση στο τακτικο ...
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Περί Ακπομ ο λόγος που δεν αρέσει κιόλας
Για μένα είναι ότι πιο ολοκληρωμένο σε φορ έχουμε δει για το πως παίζει ο Λουτσεσκου
Ειδικά κάτι Τσάλοφ τισουνταλι κλπ τους έχει για breakfast
Για μένα είναι ότι πιο ολοκληρωμένο σε φορ έχουμε δει για το πως παίζει ο Λουτσεσκου
Ειδικά κάτι Τσάλοφ τισουνταλι κλπ τους έχει για breakfast
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να πάρουν τον ΑΚπομ 47 !!!
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω την αίσθηση πως ο Λουτσεσκου γουστάρει πολύ τον Ακπομ
Για να δούμε !!
Εγώ με Τσαλοφ Ακπομ και ακόμα έναν είμαι ευχαριστημένος
Για να δούμε !!
Εγώ με Τσαλοφ Ακπομ και ακόμα έναν είμαι ευχαριστημένος
- Δευ 30 Ιουν 2025, 00:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025μει
Μου αρέσει ο Τσούμπα. Δεμένος με εμάς κι εμείς μ’αυτόν, ξέρουμε τι θα δώσει και τι δεν θα δώσει. Σταθερή αξία τον προτιμώ από οποιοδήποτε άγνωστο Χ 100%.
- Δευ 30 Ιουν 2025, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί η στουτγκαρδη πληρώνει την προοπτική και την δυνατότητα να τον εξελίξει, με ανώτερα μέσα από τον ΠΑΟΚ.
Γενικά κι εγώ διαφωνώ κάθετα με το πλαίσιο στο οποίο έχει τεθεί η συζήτηση για τον ντελια. Το πρόβλημα δεν είναι αν θα πωληθεί. Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο για τα ελληνικά δεδομένα που ...
Γενικά κι εγώ διαφωνώ κάθετα με το πλαίσιο στο οποίο έχει τεθεί η συζήτηση για τον ντελια. Το πρόβλημα δεν είναι αν θα πωληθεί. Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο για τα ελληνικά δεδομένα που ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
@marsantos δεν πιστεύεις οτι μας ταιριάζει ο Ακπομ?
Καλημέρα φίλε dragon.
Ο Ρασβαν έχει πάρει πρωτάθλημα με Πριγιο.
Έχει πάρει πρωτάθλημα με Ακπομ.
Έχει πάρει πρωτάθλημα με Μπράντον.
Έχουν καμία σχέση μεταξύ τους αυτοί οι 3;
Όχι.
Αρα ο Ράσβαν βρίσκει τρόπο και εντάσσει - προσαρμόζει τους ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
ReignMan...
δεν συμφωνω αδερφε....
η χρονια που περασε ...γενικο...ηταν το προβλημα και οχι μια συγκεκριμενη θεση...
την χρονια του πρωταθληματος ...πανω...κατω...τα σεντερ φορ την ιδια αξια ειχαν και οταν τους πηγαμε ολους κολοφεραντσα δεν νομιζω να ηταν και τοσο καταλυτικη η παρουσια τους...
δεν συμφωνω αδερφε....
η χρονια που περασε ...γενικο...ηταν το προβλημα και οχι μια συγκεκριμενη θεση...
την χρονια του πρωταθληματος ...πανω...κατω...τα σεντερ φορ την ιδια αξια ειχαν και οταν τους πηγαμε ολους κολοφεραντσα δεν νομιζω να ηταν και τοσο καταλυτικη η παρουσια τους...