Η αναζήτηση βρήκε 170 εγγραφές
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ψηφίζουμε αναφανδόν Kacper Urbanski!
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δωσε μου δυο καππα ρο σε τριγωνικο ρανταρ.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά τη δοκιμή στον παο του Μαξίμοβιτς και την πιθανή φυγή του άμεσα θα ήθελα τη γνώμη των εμπειροτέρων απο εμένα για το αν κερδίσαμε η χάσαμε απο τη μη έλευση του σε εμάς...
Πολύ ωραία ερώτηση φίλε giaxxo η οποία μπορεί να αφορά οποιοδήποτε παίκτη ήταν κοινός στόχος δικός μας και ποκιτών. Θα ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει να γίνει πιρουέτα καλλιτεχνική εδώ μέσα
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέρτε Ακπομ βρε! Το παιδί θέλει να επιστρέψει. Από στοιχήματα τύπου Σεντίρα είναι καλύτερος.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν από 2 ώρες πέρασε ο Λουτσεσκου από το μαγαζί καλημέρα κοουτς , καλημέρα.
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ' όλα τα φορ που έχουν ακουστεί προτιμώ ακόμη τον Άκπομ, το μαύρο άτι.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλαράκι καθόλου μπακαλιστικα δεν είναι.
. Ακούμε για την επένδυση στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη αλλά πρέπει να πούμε και τι πήρε από τον ΠΑΟΚ, έργα λιμάνια κλπ έσοδα από μεταγραφές... γιατί ενόχλησε δεν κατάλαβα. Λεφτά σε μεταγραφές δεν έδωσε λέμε...
Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε;
Τα λιμάνια τα πήρε ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια άλλοθι θα μας τρελάνετε?Το αυτονόητο είναι άλλοθι? Δεν κοιτάς που πέρυσι πέσατε να τον φάτε ενώ τα είχε κάνει όλα πουτ@ν@ η διοικηση το καλοκαίριReignMan έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:31 Συγνωμη, πηρατε μπρος με τα αλλοθι για τον προπονητη ενω ηρθαν και ερχονται οτι ζητησε?
Λιγο θετικη ενεργεια να πανε ολα καλα. ΠΑΟΚ
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρεπει να εχει φωλια καπου.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή τόσο καιρό διαβάζουμε για υπερβαση στο φορ, συμβόλαιο άνω των 2 εκατομμυρίων, all in κλπ και αυτό μπορεί να φωτογραφίζει τον Άκπομ;
Όταν ορισμένοι σκέφτεστε Άκπομ βλέπετε στο πρόσωπο του κάποιον που αξίζει να αμείβεται με περισσότερα από τον Αντρίγια;
Θα ειναι αναβάθμιση σε σχέση με τον ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ γουστάρω πολύ Ακπομ και θα τον ήθελα με κλειστά μάτια. Ιδανικά θα ήθελα αυτόν και τον Κασιερα από ζενιτ που είπε ο πάτερ για 2αδα μπροστά.