Η αναζήτηση βρήκε 714 εγγραφές

Return

από burbu
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

δυστηχως η ανακοινωση της παε εκτος απο ακρως διχαστικη δειχνει οτι στην ουσια ο Ιβαν
δεν μπορει να δωσει τις εγγυησεις που χρειαζονται και παει σε εναν πολεμο φθορας για να διωξει την διοικηση του ΑΣ.

βεβαια και με αλλη διοικηση ΑΣ το γηπεδο παλι λεφτα θα θελει

Δυστυχως ς η ανακοινωση σημερα ...
από icue
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Μηπως να το δωσουμε και στο ΤΑΙΠΕΔ πρωτα το γηπεδο;
από burbu
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ απλά, διχασμό φέρνουν οι μισθοφόροι επικοινωνιολόγοι που στα μουλωχτα κάνουν απευθείας ανάθεση,σε κάποιον άσχετο που θέλει να βγάλει λεφτά είς βάρος του ΠΑΟΚ και προπάντων να φθηρει τον άνθρωπο που σε πήγε κορυφή σε όλα σχεδόν τα τμήματα φίλε dev
από tolis14
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:45
Jump to forum
Jump to topic

εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα

ετσι κανει και ...
από Montrealiotis
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σύ Joshua στέκεσαι σε μια τεχνική λεπτομέρεια, ότι το μνημόνιο είναι πρόχειρογραμμενο. Και το κάνεις από την πρώτη μέρα που το διάβασες και πολύ πιθανόν έχεις δίκιο. Είδες όμως εσύ τον ΑΣ, μέχρι σήμερα να ζητά αλλαγές; Να ζητά βελτιώσεις; Η ουσία είναι ότι ο ΑΣ (218 άτομα) αποφάσισε να διώξει τον ...
από gianantho
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:58
Jump to forum
Jump to topic

Για μενα η σταση του Α.Σ δεν ειναι καθαρή.
Ο υπ.επικοινωνιας (ύφος πολιτικου του '90 τρομοκρατω για να κερδίσω) στην τοποθέτηση αναφέρει ότι λόγω εμπιστευτικοτητας δεν μπορεί να δώσουν στοιχεία της συμφωνίας με τον κ. Μυστακιδη.

Μετά απο λίγα λεπτά η δικηγορος αναφέρει οτι δεν ειναι ακριβως ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Δε νομίζω ότι είπε κάτι τέτοιο η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της. Για το χρονοδιάγραμμα αναφέρθηκε συγκεκριμένα. Διαβάζοντας το χρονοδιάγραμμα και έχοντας τρέξει αρκετά έργα με αρκετά μεγαλύτερο μπατζετ απ το γήπεδο που πάμε να κάνουμε, μπορώ να σου πω ότι τη δεδομένη στιγμή που αποτυπώθηκε σε κείμενο το ...
από Vet_eranos
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Όσο πέφτουν οι πλαμοι, ξεκαθαρίζει λίγο κ η σκέψη μου..

Το μόνο κέρδος, κάποιος το ρώτησε δεν το έκανα παράθεση το έχασα, που θα είχε ο Ιβάν απ'ολη την καθυστέρηση κτλ ένα μου βγαίνει πως θα ναι..

Να εκθέσει τους χωριαταραιους, αντιλαμβάνεσαι πως το λεω χωριάτης είμαι, ούτως ώστε να τους ...
από Casual
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

Τα 20 εκ σε 12-13 γιατί τα αναφέρει;
Ήταν δωρεά ή υποχρέωση από τον νόμο;
Μπορούσε δηλαδή να μην τα δώσει;
Τι λαϊκισμός είναι αυτός;

Είναι ενδιαφέρον η ανακοίνωση μετά την συνέντευξη να μην αναφέρει τίποτα για την ουσία της υπόθεσης.
Για τις εγγυήσεις που είναι απαραίτητο να δοθούν ...
από burbu
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Έχετε καταλάβει ότι τα αυτονόητα λέμε και πρέπει να τα εξηγούμε με σεντόνια έτσι;
Το γήπεδο ποδοσφαίρου γίνεται για να έχεις παραπάνω έσοδα έτσι ώστε να έχεις καλή ομάδα .
Δεν γίνεται για να έχεις ωραίο γήπεδο και να βγαίνουμε φωτογραφίες εμείς .
Ανήκει στον Α.Σ γιατι υποτίθεται ο Α.Σ ...
από panta
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί κανείς δε ρώτησε αφού ο σοβαρός Θεσσαλονικεύς (σύμφωνα με τον μαθηματικό καμία σχέση με άλλους η σοβαρότητα, το κύρος και εξυπνάδα του) δεν έχει δέσει χειροπόδαρα τον ΑΣ με το χαρτί που υπογράφηκε γιατί έτρεξε να κάνει εταιρία ειδικού σκοπού ¨νέα Τούμπα¨;
Έτσι απλά; ¨φτου και το πατάω¨ όπως ...
από Vet_eranos
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να ...
από loukas karadimos
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Η εταιρεία ΟΛΘ Α.Ε., γνωστή και ως Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, ανήκει στην South Europe Gateway Thessaloniki Limited (SEGT), η οποία κατέχει το 67% των μετοχών, σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ. Το υπόλοιπο 33% των μετοχών ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, και στην ελεύθερη κυκλοφορία. Η ...
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας έχει βεβαίως το δικαίωμα στην άποψη του

Και εγώ όμως έχω δικαίωμα να σχολιάσω ότι ορισμένα άτομα παρότι το ΕΓΚΛΗΜΑ επί δύο μήνες τους άφηνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ουδέτερους, σπεύδουν να υπογραμμίσουν κάθε λάθος που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ασχέτως αν αφορά εντελώς δευτερεύουσες πτυχές του ...
από burbu
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί

Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδη

Η δύναμη του είναι ότι όλοι βλέπουν ...