Η αναζήτηση βρήκε 72 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Όταν σε εντός έδρας ματς με ομάδα με λιγότερους τίτλους από την Νεβερκούπεν Παπαναστασίου οι 3 καλύτεροι σου παίκτες είναι ο τερματοφύλακας, το δεξί μπακ, και το αριστερό σου στόπερ, αυτό λέει τα πάντα. Κλασικός ΠΑΟΚ Λουτσέσκου, αργό τέμπο, πάγωμα ρυθμού και σε αντεπίθεση, μηδέν δημιουργία από άξονα ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
αυτό θέλει γρήγορα χαφ για τις φορές που σπάει ο αντίπαλος την πίεση και όχι με τον έναν πιο αργό απ τον άλλον
Το οποιο συμβαινει σχεδον συνεχεια. Ο καθε πικραμενος μας σπαει την πιεση για πλακα αλλα εμεις επιμενουμε να το κανουμε.
Στο σπάσιμο της πίεσης παίζουν 2 ομάδες παιδιά . Πόσο ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δεν ειναι καινούριος προπονητης φιλε μου. Εχει γράψει ιστορία στην ομάδα. Τι να σου πω πως παίζει κ αν παοζει με 8αρια κ οχι 6αρι. Θα αμφισβητήσω εγω κ συ τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας της ομάδας; Με κριτήριο ποιο, το αν εκανε μια κακή χρονιά; Δεν εχει προπονητή στην Ελλάδα που θα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 01:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Και το Τσικίνιο - Ιμπόρα - Έσε δύσκολα το λες άξονα για Κόνφερενς Λιγκ, αλλά το πήραν. Θέλω να πω, κι εγώ μαζί σου στο να έρθει ένα χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο να δίνουμε ελαφρυντικά στον προπονητή ενώ η ομάδα έχει αλλάξει κι εγώ δεν ξέρω πόσους παίκτες. Πρέπει ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Πρέπει να μας προβληματίζει το πόσο διατεθειμένοι είμαστε να βγάζουμε κάθε χρόνο όλους τους παίκτες άχρηστους. Δεν γίνεται συνεχώς να είναι στραβός ο γιαλός.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
οταν του κανουμε κριτικη πολλες φορες τον σκεφτομαι με το ροστερ του ζελου και της χαρτινης και με πιανει τρομος
Ζηλεψες τον πηλιο και το μανταλο χθες ε;
Παιδες, σταματηστε να κανετε το ασπρο μαύρο.
Το ροστερ οτι κι αν ειναι, επαιξε πολυ πολυ κατω απ'την αξία του και χθες.
Με ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως βλέποντας τους αγώνες με Λεφσκι μέσα έξω, με Μποεμιανς μέσα έξω, με Ριεκα στην Τούμπα και με Μπειταρ στην Τούμπα, όλοι αναρωτιομασταν πως αυτό το πράγμα μπορεί να γίνει ομάδα. Κι όμως έγινε. Ας περιμένουμε και θα την βρει την άκρη.
Συγγνώμη φίλε μου, αλλά όταν λες έγινε ομάδα? Την ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Οποιος μετραει το καθε σεντ δεν δινει 1.8εκ σε Ελληνα φορ
Το κάθε σεντ σε μεταγραφή. Το διορθώνω
Άλλο ταμείο εκείνο;
Το ίδιο είναι, αλλά μάλλον είναι διαφορετικό από κείνο που μπήκαν τα 21,5Μ από πωλήσεις Τζίμα και Τισουντάλι και κοντά 3Μ από εξοικονομήσεις μισθών αυτών των δυο και ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλο ταμείο εκείνο;
Το ίδιο είναι, αλλά μάλλον είναι διαφορετικό από κείνο που μπήκαν τα 21,5Μ από πωλήσεις Τζίμα και Τισουντάλι και κοντά 3Μ από εξοικονομήσεις μισθών αυτών των δυο και των Μπράντον-Σαμάτα.
Α ΟΚ, κατάλαβα. Είναι εκείνο που πληρώνει συμβόλαια, μισθούς, προπονητικό τιμ ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ του Καρετσα πολύ δύσκολο αν κ ΠΑΟΚι. Τον Ζαφειρη δεν τον έχω για τοπ ώστε να λέμε δεν γίνεται
Ο Καρέτσας σε 2 χρόνια μπορεί να είναι Αγγλία ρε συ, εδώ τι να κάνει? Να είναι πάγκο-εξέδρα και να λέμε ότι είναι ανέτοιμος και άπειρος και προετοιμάζεται πνευματικά λες και θα κάνει γιόγκα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά παίζει το 90% εδώ μέσα να βλέπουμε με καλό μάτι τον Γιακουμάκη. Η φετινή μεταγραφική περίοδος έχει πάρα πολλά στραβά, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε πως όσοι όντως ήρθαν, φαίνεται να είναι καλές περιπτώσεις.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Απλά σκεφτείτε πόσο απελευθερωμένος θα είναι ο Ντέλιας με την ύπαρξη ενός τέτοιου χαφ δίπλα στον Μεϊτέ και τι μαγικά πράγματα θα δούμε απ'αυτόν φέτος. Αν κλείσει ο Ζαφείρης, με ένα αξιοπρεπές στόπερ για πρώτο στην ιεραρχία, ξεκινάμε επί ίσοις όροις με Γάβρο, απλά πολύ, πολύ πιο διψασμένοι.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
Μην το πεις πουθενά πως τον γλιτώσαμε και πήραμε τον Γιακουμάκη. Να ναι καλά το παλικάρι, κι ας του ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω και το πιο ουσιώδες για μένα?
Αφού βλέπουμε ξεκάθαρα ότι οι αγορές της Νορβηγίας, Σουηδίας έχουν διαμαντάκια, γιατί δεν κοιτάμε προς τα εκεί για στόχους σε καλή ηλικία? Και η Κλαμπ Μπριζ σταθερά ψωνίζει από εκεί.
Πριν δύο χρόνια πχ αν το κάναμε τώρα θα είχαμε εμείς τον Ζαφείρη με αγορά 1 ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε τον Μαυροπάνο παιδιά, ακόμα κι αν του έλειπε ο φραπές όπως στον Γεωργάτο, η Γουέστ Χαμ πουλάει αν θέλει με 30-40Μ βασικό της στόπερ. Ας φέρουμε έναν που να μπορεί να κατευθύνει την γραμμή και οπωσδήποτε όχι συνταξιούχο, και ας είναι όποιος να ναι. Πάμε αυτή τη φορά όντως για το καλύτερο ...