Καλά ρε παιδιά, όσοι χαίρεστε δεν μπορείτε να το κάνετε με λίγο τακτ; Χαιρεκακία, ειρωνία και δεν ξέρω τι άλλο.
Συγνώμη, είναι συμπεριφορά ΠΑΟΚτζήδων σε ΠΑΟΚτζήδες αυτή;
Και το έχουμε πει άπειρες φορές οτι αυτές οι συμπεριφορές δεν επιτρέπονται στο φόρουμ. Άπειρες. Αλλά όταν πέσει μπαν έστω και ...
Η αναζήτηση βρήκε 902 εγγραφές
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 04:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Και που ξέρεις... Εάν η θλίψη φθάσει μέχρι το Ροστόφ μπορεί να έχουμε και καμιά μεταγραφή τύπου Ζαφείρη στη μπάλα για να επανέλθουν οι προβολείς επάνω του. Άλλωστε, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Σίγουρη εξέλιξη όσο κι αν τον δαγκώνουν οδυνηρά τα καβούρια στη τσέπη του...
Ξεφτιλα ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Αύριο συνεδριάζει η ΕΕΑ για το θέμα της καε ΠΑΟΚ , νομιζω φτάσαμε στο τελος
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Πουλα και φυγε .
Και φυγε μακρια.
Κανα ερημικο νησι στον ειρηνικο να μην ξανακουσεις για ΠΑΟΚ ,να γλιτωσεις.
Τη μια μερα ηρωας την αλλη .....
Αηδια καταντησαμε.
Και φυγε μακρια.
Κανα ερημικο νησι στον ειρηνικο να μην ξανακουσεις για ΠΑΟΚ ,να γλιτωσεις.
Τη μια μερα ηρωας την αλλη .....
Αηδια καταντησαμε.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι πως ότι χρέος υπάρχει θα καλυφθεί από την ώρα που θα γίνει η μεταβίβαση.
Βλέπεις κάτι παράλογο;
Βλέπεις κάτι παράλογο;
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίστε έτσι, και το αυριανό sold out πολύ σύντομα θα γυρίσει boomerang
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κύριοι ακούστε πως έχουνε τα πράγματα.
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πράγματα είναι τόσο απλά και έχουν ειπωθεί και πιο πάνω.
Έγινε ένας οικονομικός έλεγχος;
Έγινε.
Προέκυψε ένα νούμερο χρεών;
Προέκυψε.
Συμφώνησε η πλευρά του Μυστακίδη να καλυφθούν όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση;
Συμφώνησε και 2 μήνες αυτό ακούγαμε.
Πήρε και έγκριση από την ΕΕΑ που στο παρελθόν ...
Έγινε ένας οικονομικός έλεγχος;
Έγινε.
Προέκυψε ένα νούμερο χρεών;
Προέκυψε.
Συμφώνησε η πλευρά του Μυστακίδη να καλυφθούν όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση;
Συμφώνησε και 2 μήνες αυτό ακούγαμε.
Πήρε και έγκριση από την ΕΕΑ που στο παρελθόν ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανείς δεν έγραψε ότι θα φταίει κανένας Ιβαν; Ποιος το έγραψε αυτό;
Τα λεφτά που βγήκαν από τον έλεγχο πρέπει να πληρωθούν.
Τώρα αν αρχίσουμε το "τα μαύρα να πληρωθούν μαύρα γιατί έτσι είπαμε", "η πληρωμή να γίνει ταυτόχρονα , δηλαδή ο ένας να είναι με το στιλό πάνω από το χαρτί και ο άλλος στο ...
Τα λεφτά που βγήκαν από τον έλεγχο πρέπει να πληρωθούν.
Τώρα αν αρχίσουμε το "τα μαύρα να πληρωθούν μαύρα γιατί έτσι είπαμε", "η πληρωμή να γίνει ταυτόχρονα , δηλαδή ο ένας να είναι με το στιλό πάνω από το χαρτί και ο άλλος στο ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέτε και ξαναλέτε τα ιδια και τα ιδια χωρίς να βγάζουν καν νόημα. Αν τα χρήματα που έβαλε ο Ιβαν και οποιοσδήποτε άλλος πιστωτης προκύπτουν λογιστικά τότε αυτόματα γεννούν ΝΟΜΙΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ τις οποίες η πλευρά Μυστακιδη διασφαλίζει ότι θα αποπληρώσει. Που ακριβώς βρίσκετε το λάθος σε αυτό; Πως ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω σχετικά με την ταυτόχρονη εξόφληση όλων ανεξαιρέτως των χρεών είναι πως η πλευρά της ΚΑΕ εμφανίζει χρεη που δεν αφορούν την ΚΑΕ και τα οποία αν δεν εξοφληθουν με "αντάλλαγμα" τις μετοχές δεν θα γεννούν υποχρέωση πληρωμής στο μέλλον ενώ η πλευρά Μυστακιδη επιθυμεί να ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέτε και ξαναλέτε τα ιδια και τα ιδια χωρίς να βγάζουν καν νόημα. Αν τα χρήματα που έβαλε ο Ιβαν και οποιοσδήποτε άλλος πιστωτης προκύπτουν λογιστικά τότε αυτόματα γεννούν ΝΟΜΙΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ τις οποίες η πλευρά Μυστακιδη διασφαλίζει ότι θα αποπληρώσει. Που ακριβώς βρίσκετε το λάθος σε αυτό; Πως ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Η καε θα ξεχρεωσει μόνο με αλλαγή ιδιοκτησίας, δεν υπάρχει αλλος δρόμος να βγούμε απο τη μιζέρια. Και με ομολογιακό μπορεί να γίνει η δουλειά και με αλλαγή ιδιοκτησίας και πληρωμη μετά. Και ξαναλέω αν ο μυστακιδης είναι απατεώνας τον βγάζει εύκολα στην σέντρα ο Χατζόπουλος.
Αφού πέρασες από ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην παρασύρεστε από τις προσωπικές συμπάθειες που μπορεί όλοι να έχετε...τα χρέη πάνω - κάτω τα ξέρουμε. Αυτό για το οποίο υπάρχει έλλειμμα πληροφόρησης είναι άλλα πράγματα όπως ο χρονικός ορίζοντας, ο τρόπος αποπληρωμής κ.λ.π. Ούτε ξέρουμε επακριβώς τα συμφωνηθέντα. Διαρροές θα ακούσουμε να ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
μήπως να σταματήσετε να γράφετε για μαυρα κ.λ.π εδώ μεσα; ξερετε πως είναι κακούργημα ε; προστατέψτε τους εαυτούς σας και το σαιτ.